İçi kan ağlayan melek anneleri

Canım düzelir inşallah. Gelişim geriliği ile ilgili bir kaç doktora daha göründün mü çünkü farklı çıkabiliyor.. suyun falan ne durumda detaylı ultrasona soktular mı?
Bir kaç doktora gittim canım aynı şeyleri söylediler suyum sınırda yeterli dedi. Ayrıntılıya ultrasyonda girdim organlarında sıkıntı Yok perinatoloğa gittim kromozom bozukluğu ya da kan pıhtılaşması olabilir dedi beslenemiyormuş bebek amniyosentez yapalım dedi istemedim sonlandırmayı düşünmüyoruz ..zor zamanlar insanın duadan başka elinden hiç birsey gelmiyor ya offff

Bir kaç doktora gittim canım aynı şeyleri söylediler suyum sınırda yeterli dedi. Ayrıntılıya ultrasyonda girdim organlarında sıkıntı Yok perinatoloğa gittim kromozom bozukluğu ya da kan pıhtılaşması olabilir dedi beslenemiyormuş bebek amniyosentez yapalım dedi istemedim sonlandırmayı düşünmüyoruz ..zor zamanlar insanın duadan başka elinden hiç birsey gelmiyor ya offff
Şu kan pıhtılaşmasından ne anneler ne evlatlar ne acılar çektikk . Zorunlu olsun evlenmeden önce bı testler ya illa canımızın yanması mı gerekiyor:( allah yardımcınız olsun canım inşallah sağ sağlim kavuşursun yavruna

Şu kan pıhtılaşmasından ne anneler ne evlatlar ne acılar çektikk . Zorunlu olsun evlenmeden önce bı testler ya illa canımızın yanması mı gerekiyor:KK43: allah yardımcınız olsun canım inşallah sağ sağlim kavuşursun yavruna
Amin inşallah canım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Canım benim zaten bi tek sen ben biz anlıyoruz ki zaten.. kimseyle konuşmuyorum artık çok fazla bu konuları burada kendimi huzurlu hissediyorum bi tek. Ben tek başıma göğüs gerdim bu acıya.. zaman ve bebek bu derdin tek çaresi.. allahın izniyle bende en yakın zamanda kuzuma kardeş haberi veririm. Çokl sağol canımm acıma ortak olduğun ve güzel temmennilerin için biliyorum yürekten olduğunu

Güzel haberlerini bekliyorum canım. Melek annelerinin verdiği güzel haberlerle ben de mutlu oluyorum, yüreğim ferahlıyor...

Amin Allah razı olsun ..22 haftadayız Gelişim geriliği var 3 hafta geriden geliyor .doktorlar yapabileceğin hiçbir şey yok diyorlar ..dua ediyorum düzelsin herşey diye kirmizidefter kirmizidefter

Canım şuan coraspin kullanıyor musun? Dr.una söyle sana coraspin versin. pıhtılaşmadan olup olmadığını Dr.un anlaması lazım. Sakın amniyosentez yaptırma derim. Pıhtılaşmadan kaynaklı ise zaten bebeği besleyen damarlardaki kan akımında problem var demektir... Kan akımında sorun olmadığı halde bebek geriden geliyorsa o zaman başka sıkıntılar var demektir. İl olarak neredesin?

Canım şuan coraspin kullanıyor musun? Dr.una söyle sana coraspin versin. pıhtılaşmadan olup olmadığını Dr.un anlaması lazım. Sakın amniyosentez yaptırma derim. Pıhtılaşmadan kaynaklı ise zaten bebeği besleyen damarlardaki kan akımında problem var demektir... Kan akımında sorun olmadığı halde bebek geriden geliyorsa o zaman başka sıkıntılar var demektir. İl olarak neredesin?
Kan akımında sıkıntı olduğunu söyledi ama ilaç vermedi

Arkadaşlar öncelikle hepimize sabırlar diliyorum..perşembe günü gittiğim ayrıntılı ultrason muayenesinde 22 haftalık bebeğimde ciddi boyutta hidrosefali olduğu ve erken doğumla alınması gerektiği söylendi. birkaç dr.la daha görüştükten sonra cuma yatışım yapıldı ve dün çok zor olan normal erken doğumla bebeğim alındı. tarifsiz bir üzüntü ve acı içindeyim..ilk tüp denememdetutmuştu kızım, miniğim..3 gün içinde tüm duygularım, hayallerim tepetaklak oldu. karnıma bakamıyorum örneğin. sürekli elim karnımda konuşurdum, severdim miniğimi..şimdiyse kocaman bir boşluk hissi kaplıyor içimi..hergün ağlıyorum, sabah olduğunda yüreğimde bir acıyla kalkıyorum. çok özlüyorum onu..mezarına gidip hiç kalkmak istemiyorum yanından..
fiziksel olarak toparlandığımda yeniden deneme yapacağım, pes etmeyeceğim. hamile olmak, onun kıpırtılarını duymak, anneliği hissetmekharika bir duygu. sağlıklı bebeklerimiz olsun dilerim ki..kimsenin canı böyle yanmasın birdaha..

Arkadaşlar öncelikle hepimize sabırlar diliyorum..perşembe günü gittiğim ayrıntılı ultrason muayenesinde 22 haftalık bebeğimde ciddi boyutta hidrosefali olduğu ve erken doğumla alınması gerektiği söylendi. birkaç dr.la daha görüştükten sonra cuma yatışım yapıldı ve dün çok zor olan normal erken doğumla bebeğim alındı. tarifsiz bir üzüntü ve acı içindeyim..ilk tüp denememdetutmuştu kızım, miniğim..3 gün içinde tüm duygularım, hayallerim tepetaklak oldu. karnıma bakamıyorum örneğin. sürekli elim karnımda konuşurdum, severdim miniğimi..şimdiyse kocaman bir boşluk hissi kaplıyor içimi..hergün ağlıyorum, sabah olduğunda yüreğimde bir acıyla kalkıyorum. çok özlüyorum onu..mezarına gidip hiç kalkmak istemiyorum yanından..
fiziksel olarak toparlandığımda yeniden deneme yapacağım, pes etmeyeceğim. hamile olmak, onun kıpırtılarını duymak, anneliği hissetmekharika bir duygu. sağlıklı bebeklerimiz olsun dilerim ki..kimsenin canı böyle yanmasın birdaha..
Allah sabirlar versin kardesim
rabbim yar ve yardimciniz olsun
yavrunuzun rahatsiz oluşu ve boyle bir kayip belki simdi degil ama ilerde size bir teselli olur belki
ben evladimi dokuz aylikken karnimda kaybettim iyi iyi dediler melek gibi bir oglani topraga verdim hep dedim ki keske bir rahatsizligi olsaydi bilseydim yasamayacagini belki kabul etmem daha kolay olur gibi geliyordu... cunku hic bir saglik sorunu yok ama kaybetmek daha mi zor bilmiyorum ama oyle geliyor sanki ...
Sabirlar diliyorum kardesim tez vakitte yuzunuz gulsun insallah...

Allah sabirlar versin kardesim
rabbim yar ve yardimciniz olsun
yavrunuzun rahatsiz oluşu ve boyle bir kayip belki simdi degil ama ilerde size bir teselli olur belki
ben evladimi dokuz aylikken karnimda kaybettim iyi iyi dediler melek gibi bir oglani topraga verdim hep dedim ki keske bir rahatsizligi olsaydi bilseydim yasamayacagini belki kabul etmem daha kolay olur gibi geliyordu... cunku hic bir saglik sorunu yok ama kaybetmek daha mi zor bilmiyorum ama oyle geliyor sanki ...
Sabirlar diliyorum kardesim tez vakitte yuzunuz gulsun insallah...
Sizin durumunuz da çok zor..zaten en iyi biz anlayabiliyoruz birbirimizi..ölen bebeğin haftası, ayı, durumu ne olursa olsun her anne için en büyük acıdır, yeri doldurulmaz, unutulmaz..öpüp koklayamamak bile ömür boyunca sürecek burukluk, eksiklik ve yara bence..

Sizin durumunuz da çok zor..zaten en iyi biz anlayabiliyoruz birbirimizi..ölen bebeğin haftası, ayı, durumu ne olursa olsun her anne için en büyük acıdır, yeri doldurulmaz, unutulmaz..öpüp koklayamamak bile ömür boyunca sürecek burukluk, eksiklik ve yara bence..
Aynen oyle kardesim ates dustugu yeri yakiyor ne yazik ki
Boyle durumlarda acilar da esit oluyor biz bebeklerimizi kaybettik kiyafetleri besikleri kaldi geride sehit analari da evlatlarini kaybetti evlatlarinin yavrulari kaldi belki de geride...
rabbim herkese sabirlar versin kardesim...

2 ay bitti kızımı kaybedeli , 22. Haftadaydı 2 ay sonra kucağıma alacaktım . İçim yangın yeri şimdi elim kolum karnım bomboş o kadar mutsuzum ki , ağlamadan geçen tek bir günüm bile yok . Psikiyatr , psikolog , dua , şükür hepsini yapıyorum ama geçmiyor kalbimdeki yangın , herşey o kadar boş okadar yavan
Bende aynı durumdayım sizi çok iyi anlıyorum 22 haftalık bebeğimi 20 gün oldu kaybedeli rahim ağzı yetmezliği dediler iç acısı tarifsiz bir acı tekrar hamile kalmaya bile cesaret ne zaman edeceğim bilmiyorum rabbim sabır versin önce size sonra bana

Back
X