- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
Nerden başlasam bilmiyorum. Herkesin evladı değerlidir elbet. En ilgisiz olan anne bile evladına birşey olsun istemez canı yansa onunda canı yanar.
Benim derdim şu ki kayın babam oğlumun sürekli canını acıtıyor.
Bahanesi de ben böyle seviyorum oluyor. Önceden sert öperdi yavrumun cildi de hassas beyaz tenli bir de yanakları hep pütür pütür oluyordu. Bıyıkları var bir de batıyor doğal olarak. Şimdi ise ısırmaya başladı. Mutfağa gidiyorum oğlumun ağlama sesini duyuyorum bir de ne göreyim dedesi denilen şahıs oğlumun alnını ısırmış (!) Evet evet yanlış okumadınız tam da alnını ... Güzel laftan anlamıyor adam. Yapma dedesi , acır dedesi nafile. Eşimde görüyor oralı olmuyor pek. Ama çocuğum düşse bir yerini acıtsa hemen beni suçlar tutmadın diye. Babası bile bile acıtıyor canını. O daha minicik ya içimden bir parça kopuyor böyle canı acıyınca
Aynı evde yaşıyoruz onlara mesafe koymam da imkansız. Bir keresinde de çaydanlık sıcak elleme diye anlatmak için elini değdirmiş fazla tutunca eli yanmıştı kuzumun . Evet arkadaşlar derdim bu Ve çözüm şart oldu bir dur demeliyim biliyorum ama nasıl ? Kayın validem demişti bir keresinde çoçuğun canını acıtmadan sev diye 1 hafta tirip attı.
Ha bir de şu yönü var gezdirir oğlumu parklara götürür ilgilidir çocukları sever ama işte canını acıtıyor. Ben önce dedim sevgiden yapıyor canını yakmıyordur . Ama bugün oğlumun kafasında diş izlerini görünce anladım ki ruhsal bir problemi var bu adamın.
Uzun oldu kusura bakmayın
Ne yapayım ben eşimle mi konuşayım yoksa babasına direk tepki mi koyayım
Değerli yorumlarınız için şimdiden sağolun
Benim derdim şu ki kayın babam oğlumun sürekli canını acıtıyor.
Bahanesi de ben böyle seviyorum oluyor. Önceden sert öperdi yavrumun cildi de hassas beyaz tenli bir de yanakları hep pütür pütür oluyordu. Bıyıkları var bir de batıyor doğal olarak. Şimdi ise ısırmaya başladı. Mutfağa gidiyorum oğlumun ağlama sesini duyuyorum bir de ne göreyim dedesi denilen şahıs oğlumun alnını ısırmış (!) Evet evet yanlış okumadınız tam da alnını ... Güzel laftan anlamıyor adam. Yapma dedesi , acır dedesi nafile. Eşimde görüyor oralı olmuyor pek. Ama çocuğum düşse bir yerini acıtsa hemen beni suçlar tutmadın diye. Babası bile bile acıtıyor canını. O daha minicik ya içimden bir parça kopuyor böyle canı acıyınca

Ha bir de şu yönü var gezdirir oğlumu parklara götürür ilgilidir çocukları sever ama işte canını acıtıyor. Ben önce dedim sevgiden yapıyor canını yakmıyordur . Ama bugün oğlumun kafasında diş izlerini görünce anladım ki ruhsal bir problemi var bu adamın.
Uzun oldu kusura bakmayın
Ne yapayım ben eşimle mi konuşayım yoksa babasına direk tepki mi koyayım
Değerli yorumlarınız için şimdiden sağolun