İçim acıyor ona birşey olunca :(

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Nerden başlasam bilmiyorum. Herkesin evladı değerlidir elbet. En ilgisiz olan anne bile evladına birşey olsun istemez canı yansa onunda canı yanar.
Benim derdim şu ki kayın babam oğlumun sürekli canını acıtıyor.
Bahanesi de ben böyle seviyorum oluyor. Önceden sert öperdi yavrumun cildi de hassas beyaz tenli bir de yanakları hep pütür pütür oluyordu. Bıyıkları var bir de batıyor doğal olarak. Şimdi ise ısırmaya başladı. Mutfağa gidiyorum oğlumun ağlama sesini duyuyorum bir de ne göreyim dedesi denilen şahıs oğlumun alnını ısırmış (!) Evet evet yanlış okumadınız tam da alnını ... Güzel laftan anlamıyor adam. Yapma dedesi , acır dedesi nafile. Eşimde görüyor oralı olmuyor pek. Ama çocuğum düşse bir yerini acıtsa hemen beni suçlar tutmadın diye. Babası bile bile acıtıyor canını. O daha minicik ya içimden bir parça kopuyor böyle canı acıyınca :( Aynı evde yaşıyoruz onlara mesafe koymam da imkansız. Bir keresinde de çaydanlık sıcak elleme diye anlatmak için elini değdirmiş fazla tutunca eli yanmıştı kuzumun . Evet arkadaşlar derdim bu Ve çözüm şart oldu bir dur demeliyim biliyorum ama nasıl ? Kayın validem demişti bir keresinde çoçuğun canını acıtmadan sev diye 1 hafta tirip attı.
Ha bir de şu yönü var gezdirir oğlumu parklara götürür ilgilidir çocukları sever ama işte canını acıtıyor. Ben önce dedim sevgiden yapıyor canını yakmıyordur . Ama bugün oğlumun kafasında diş izlerini görünce anladım ki ruhsal bir problemi var bu adamın.
Uzun oldu kusura bakmayın
Ne yapayım ben eşimle mi konuşayım yoksa babasına direk tepki mi koyayım
Değerli yorumlarınız için şimdiden sağolun

Şimdi ise ısırmaya başladı. Mutfağa gidiyorum oğlumun ağlama sesini duyuyorum bir de ne göreyim dedesi denilen şahıs oğlumun alnını ısırmış (!)
Ama bugün oğlumun kafasında diş izlerini görünce

Bu sevgi değil, bu istismar.
Yerinizde olsam çok ağır tepki verirdim, sesimi de yükseltirdim.
Evlat bu, kimsenin tatmin aracı değil.
Çok sinirlendim şu an.

Nerden başlasam bilmiyorum. Herkesin evladı değerlidir elbet. En ilgisiz olan anne bile evladına birşey olsun istemez canı yansa onunda canı yanar.
Bahanesi de ben böyle seviyorum oluyor. Önceden sert öperdi yavrumun cildi de hassas beyaz tenli bir de yanakları hep pütür pütür oluyordu. Bıyıkları var bir de batıyor doğal olarak. Şimdi ise ısırmaya başladı. Mutfağa gidiyorum oğlumun ağlama sesini duyuyorum bir de ne göreyim dedesi denilen şahıs oğlumun alnını ısırmış (!) Evet evet yanlış okumadınız tam da alnını ... Güzel laftan anlamıyor adam. Yapma dedesi , acır dedesi nafile. Eşimde görüyor oralı olmuyor pek. Ama çocuğum düşse bir yerini acıtsa hemen beni suçlar tutmadın diye. Babası bile bile acıtıyor canını. O daha minicik ya içimden bir parça kopuyor böyle canı acıyınca :KK43: Aynı evde yaşıyoruz onlara mesafe koymam da imkansız. Bir keresinde de çaydanlık sıcak elleme diye anlatmak için elini değdirmiş fazla tutunca eli yanmıştı kuzumun . Evet arkadaşlar derdim bu Ve çözüm şart oldu bir dur demeliyim biliyorum ama nasıl ? Kayın validem demişti bir keresinde çoçuğun canını acıtmadan sev diye 1 hafta tirip attı.
Ha bir de şu yönü var gezdirir oğlumu parklara götürür ilgilidir çocukları sever ama işte canını acıtıyor. Ben önce dedim sevgiden yapıyor canını yakmıyordur . Ama bugün oğlumun kafasında diş izlerini görünce anladım ki ruhsal bir problemi var bu adamın.
önce eşinle konuş. olmadı babasına tepkini koy. sonra kocan ve kp kesin sana tavır alır. sonra sen kv ile konuş. iki kadın bir olup iki adama karşı saglam tavır koyun.

:KK43: Ah keşke verseydim tepkimi en baştan. Öyle sert ısırmış ki hala duruyor izi

Böyle bir şey kabul edilemez kesinlikle.
Eşinize söyleyin, "Bir daha çocuğumun canının acısı ile ağladığını işitmek istemiyorum, babanı uyar. Yoksa benim tepkim çok yıkıcı olacak" deyin. Ve yıkın da. Böyle şey olmaz, böyle saçmalık olamaz.

Söyleyin kesinlikle ne saçma. Rahatsız olduğunuz konularda sessiz kalmayın Allah aşkına tepkinizi koyun.

Bahanesi de ben böyle seviyorum oluyor. Önceden sert öperdi yavrumun cildi de hassas beyaz tenli bir de yanakları hep pütür pütür oluyordu. Bıyıkları var bir de batıyor doğal olarak. Şimdi ise ısırmaya başladı. Mutfağa gidiyorum oğlumun ağlama sesini duyuyorum bir de ne göreyim dedesi denilen şahıs oğlumun alnını ısırmış (!) Evet evet yanlış okumadınız tam da alnını ... Güzel laftan anlamıyor adam. Yapma dedesi , acır dedesi nafile. Eşimde görüyor oralı olmuyor pek. Ama çocuğum düşse bir yerini acıtsa hemen beni suçlar tutmadın diye. Babası bile bile acıtıyor canını. O daha minicik ya içimden bir parça kopuyor böyle canı acıyınca :KK43: Aynı evde yaşıyoruz onlara mesafe koymam da imkansız. Bir keresinde de çaydanlık sıcak elleme diye anlatmak için elini değdirmiş fazla tutunca eli yanmıştı kuzumun . Evet arkadaşlar derdim bu Ve çözüm şart oldu bir dur demeliyim biliyorum ama nasıl ? Kayın validem demişti bir keresinde çoçuğun canını acıtmadan sev diye 1 hafta tirip attı.
Sürekli çocuğunu götürdüğün doktordan rica et de ki kp çocuğuma severken zarar veriyor ben birlikte yaşıyorum birşey desem olmuyor rica etsem birdaha ki sefere kp ile size geldigimde çocuğun yanakları ve yüzü alerji olmuş durumu vahim kimseyi yaklastirmayin sakın ha sizde yaklaşmayın vs birşeyler desin başka sizin yapacağınız çok fazla birşey yok birileri vasıtasıyla çözüm bulmaya çalışın

Böyle bir şey kabul edilemez kesinlikle.
Eşinize söyleyin, "Bir daha çocuğumun canının acısı ile ağladığını işitmek istemiyorum, babanı uyar. Yoksa benim tepkim çok yıkıcı olacak" deyin. Ve yıkın da. Böyle şey olmaz, böyle saçmalık olamaz.
Aynen ya nasıl bir niyet bu anlamıyorum. Bir de pişkin pişkin ısırdım diyor

okurken zor tahammül ettim iyi sabretmissiniz.
ben olsam direk çocuğu alır yanından diğer odaya götürürdüm ve muhtemelen ağlar dim.
küserse küssün çok mu önemli.
tamm dededir sever ingilenir felan ama kafa alın ısıtmak da nedir ya.
fesubanallah..

Sürekli çocuğunu götürdüğün doktordan rica et de ki kp çocuğuma severken zarar veriyor ben birlikte yaşıyorum birşey desem olmuyor rica etsem birdaha ki sefere kp ile size geldigimde çocuğun yanakları ve yüzü alerji olmuş durumu vahim kimseyi yaklastirmayin sakın ha sizde yaklaşmayın vs birşeyler desin başka sizin yapacağınız çok fazla birşey yok birileri vasıtasıyla çözüm bulmaya çalışın
Ben söylemeden doktor söyledi daha çok küçük cildi pamuk gibi hassas öpmeyin diye ama dinleyen kim daha beter oldu

Esiniz gordugu halde orali olmuyorsa, siz hic beklemeyin uyarin sert bir dille..

Zaten esiniz soylese, yine sizin soylettirdiginizi dusuneceklerdir..

Bir sey degismez yani, oyle de boyle de tavir koyacaklarsa koyacaklar.

Bosverin, siz cocugunuzu dusunun..

yok artık,
çocuğun başı ısırılıyor, eli yakılıyor ve siz hala trip atar diye tepkisiz mi kalıyorsunuz?
güzellikle anlamıyorsa anlayacağı dilden anlatın.
ayrıca böyle bir manyakla aynı evde çocuk büyütmeyin, adam hasta.
Ayırıcam evi ne pahasına olursa olsun onu da yapıcam az kaldı

Sen buna sevgi mi diyorsun! Kiminle konuşuyor kime tepki koyuyorsan bi an once yap ve çocuğunu bu şiddetten kurtar canım. Bide şu taraftan bak.. dede bu çocuğa nasıl bi model oluyor. Ilerisini düşünmek bile korkutucu. Babadan falan tepki bekleme. Anasın sen, yanarsa bi senin canın yanar. Çocuğun ne yazık ki istismar ediliyor buna sabır göstererek sen de çocuğa kötülük yapıyorsun

Sizin KB evcillesmemis yabani kalmış oha ya çocuğun alnını ısırmak neymiş kudurmuş galiba uzak tutun çocuğu valla adamda hastalık varsa dişiyle çocuğa geçer Allah muhafaza sonuçta insan ısırması hayvan isirmasindan daha tehlikeli

Sen buna sevgi mi diyorsun! Kiminle konuşuyor kime tepki koyuyorsan bi an once yap ve çocuğunu bu şiddetten kurtar canım. Bide şu taraftan bak.. dede bu çocuğa nasıl bi model oluyor. Ilerisini düşünmek bile korkutucu. Babadan falan tepki bekleme. Anasın sen, yanarsa bi senin canın yanar. Çocuğun ne yazık ki istismar ediliyor buna sabır göstererek sen de çocuğa kötülük yapıyorsun
:KK57:Artık Yok öyle çocuğuma birşey yapmalarına izin vermicem

Çok sağolun . Kendisi acıtıyor bir de bana oğlum yaramazlık yapınca vur annesi sen şımartıyorsun canını acıt bak bir daha yapıyor mu diyor ölür müsün öldürür müsün :kızgın:
Suyuna ilaç katın tuvalete gitmekten çocuğu goremesin akşam yemegede uyku ilacı atın gece gündüz uysun ancak vahşi hayvanlara yapılan sakinleştirme tekniklerini hakediyor o

Back
X