• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim acı-mı-yor

istanbulda askerlik yaptı yani yaptık desem yeridir o askerken ben doğum yaptım bizde kızımla onun yanındaydık bütün bir kış eve kapandım kızımı büyüttüm hiç kimsem yoktu ne bir aile ne komşu ne akraba ne arkadaş tek başınaydım haftada 3-4 nöbetçiydi tek başımaydım ama bugun bana istanbul hayatı onun için hayatanın en kötü zamanıymış evden işe işten eveymiş çok ağrıma gitti yaa çok

yazık yani.. yazık
hem size, hem o minik melege.
insanın ici biraz cızz eder. evliligini o kucuk yavru icin kurtarmaya cabalamaya calısır.
ilaclarını git kendin al demek ne demek?
hadi sizi gozden cıkarmıs, ama cocugunun annesi olarak hic mi hatrı olmaz.
offffff zor isler bunlar zor
hakkınızda hayırlısı ne ise o olmasını dilerim arkadasım.
o kucucuk elleri olan bebek ilerde buyuyup size en yakın can yoldası olacak...

Birini seviyorsun az ya da çok ...
Yaparım bu adamla diyorsun...evleniyorsun.
Yapamıyorsun ya da yaptırmıyorlar.Onca yıl farklı kültürler içinde yaşamış iki kişi illa ki çarpışıyor arkadaşım.
Köy-kent bocalaması ve onun olaylara bakışı ile seninkinin farkı.Okudukları okul,diplomaları,meslekleri falan mevzu değil burda,hani derler ya önemli olan kendini yetiştirmesi yok önemli olan mayası.
Büyürken gördüklerini sende göremiyor ,sende onda.
Eeee,
E'si durup düşünececeğiz,mesai harcayacağız yaşadığımız ilişkiye.Bebeğiniz için bir kez daha bakın birbirinize.Neresinden tutsak nerden kurtarabiliriz diye..
Polyanna hiiç değilim ama mesala;ilaçları al demiş ya burdan bakınca kötü ama dayanamayıp geldi demişsiniz bu elde var bir değil mi?
Şu da var bizi bu kadar mutsuz eden anlayışsız bir adam için değer mi elde ne var diye uğraşıp toplamaya?
Değer dünyalar tatlısı bebek için.Olmuyorsa denedim dersiniz o kadar.

arkadaşım inan bak bu doktorlardan adama ne koca ne de sevgili olmuyor.burnu havada dünyanın merkezinde kendini gören insanlar bunlar.çok az çıkmıştır bunların içinden düzgün ilişki yürüten.ben de daha 2 gün önce ayrıldım.

Birini seviyorsun az ya da çok ...
Yaparım bu adamla diyorsun...evleniyorsun.
Yapamıyorsun ya da yaptırmıyorlar.Onca yıl farklı kültürler içinde yaşamış iki kişi illa ki çarpışıyor arkadaşım.
Köy-kent bocalaması ve onun olaylara bakışı ile seninkinin farkı.Okudukları okul,diplomaları,meslekleri falan mevzu değil burda,hani derler ya önemli olan kendini yetiştirmesi yok önemli olan mayası.
Büyürken gördüklerini sende göremiyor ,sende onda.
Eeee,
E'si durup düşünececeğiz,mesai harcayacağız yaşadığımız ilişkiye.Bebeğiniz için bir kez daha bakın birbirinize.Neresinden tutsak nerden kurtarabiliriz diye..
Polyanna hiiç değilim ama mesala;ilaçları al demiş ya burdan bakınca kötü ama dayanamayıp geldi demişsiniz bu elde var bir değil mi?
Şu da var bizi bu kadar mutsuz eden anlayışsız bir adam için değer mi elde ne var diye uğraşıp toplamaya?
Değer dünyalar tatlısı bebek için.Olmuyorsa denedim dersiniz o kadar.

yusufun annesi dayanamayıp geldi gelmesine de bak kendi başına bi doktora gidemedin ilaç al dedim çıkıp almadın diye söylendikten sonra gelmesinin önemi kaldımı
suçlandığım şeyleri bir duysan varya çok ağırdı arkadaşım aylarca evde kapandım kimsem yoktu tek başımaydım işimi çevremi ailemi herşeyi bırakıp onla bir askerlik yaptım aile birliğimiz olsun diye çocuğundan uzak kalmasın diye ama onun hayatının en kötü dönemiymiş ev-iş iş-ev nöbet ya ben ?

evlendiğinizden beri sevgi emaresi görmediğiniz bir adamdan çocuk sahibi olmak

çocuk olduktan sonra da sevgisizliğe dayanamayıp ayrılmaya karar vermek

içinizin acımaması

o çocuğu düşünen yok. kendini savunacak gücü de yok

ailesi olmasını istemez mi evladınız? anne baba olarak bunu düşünmeniz gerekmez mi

ortada çözülebilecek bir sorun varsa o çocuğun ailesine kıymayın

kendinizden önce düşünmeniz gereken çocuğunuz var :kızgın:

bir erkek karisindan bu denli sogumussa ikinci bir kadin olasiligi oldukca yüksek
evladin icin üzülme canim emin olki sürekli kavga eden anne babanin yaninda büyüymesindense annesiyle huzurlu büyümesi onun icin daha saglikli olacak
allah yardimciniz olsun

evlendiğinizden beri sevgi emaresi görmediğiniz bir adamdan çocuk sahibi olmak

çocuk olduktan sonra da sevgisizliğe dayanamayıp ayrılmaya karar vermek

içinizin acımaması

o çocuğu düşünen yok. kendini savunacak gücü de yok

ailesi olmasını istemez mi evladınız? anne baba olarak bunu düşünmeniz gerekmez mi

ortada çözülebilecek bir sorun varsa o çocuğun ailesine kıymayın

kendinizden önce düşünmeniz gereken çocuğunuz var :kızgın:

ben babasız büyüyen bir çocuk olarak okadar direndimki arkadaşım tek düşündüğüm çocuğumdu içimin acımamsı içinde bulunduğum durum değil onun sevgisizliğini tekrar tekrar görmem

umarım hatasını anlar ve dönüşü olur diyeceğim ama o hata olarak görmüyor yaptıklarını nereye kadar giderki dönüşü olsa bugun olmasa yarın yarın olmasa öbür gün bu iş bitecek

allah yar ve yardımcın olsun çok iyi düşün evliliğini bitirmeyi ama o küçük çocıkta baba özlemi çekmesin belki bunalımdadır sabret biraz

Canim ben hep derim, oysaki kendimde dis hekimiyim, okumakla ne yazikki adam olunmuyor.
Koskoca doktor bey olmus ama birazcik merhamet ve sefkat gösterme yoksunu bir insanmis esin, o 8 aylik kizina üzülmüyorsa eyvahlar olsun.

Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun. Üzülmediğine göre bence sen kafanda bitirmişsin. Kırgınsın ve haklısın. Hiç uzatma, pazartesi anlaşmalı boşanma dilekçesini verin hemen, bitir. Tama çocuğun var, çocuğun babasız büyümesin istiyorsun ama sen mutsuzken çocuğuna ne verebilirsin ki.... ınan yalnız değilsin.... Sadece çocuğum yok, aynı mücadeleyi verdim. Artık çok mutluyum. Hayat benim için. Sende mutlu olacaksın.

bugün gelip gidecektik dilekçe vermeye gelmedi hatta c.tesiden beri aramıyor beni geçtimde o minicik kuzuyu özlemedinmi ya 10 gündür görmüyor şuan ücretsiz izindeyim bana paran varmı kızın bi ihtiyacı varmı diye bile sormadı en doğrusu ne bilmiyorum ama bu adamla bir ömür geçmez onu biliyorum

evlendiğinizden beri bu adamın ne olduğu ortadaymış, neden çocuk yaptınız ki bir de üstüne...
aslında anlatılan olaylara bakınca evet kötü ama bana düzeltilmeyecek gibi gelmedi nedense...

Çok üzüldüm
şaşırdım
ve kızıdım
koskoca adam çokda güzel bir mesleği var
ama insanlık adına hayyattan hiçbirşey öğrenmemiş
baba sevgisi vermeyi becerememiş
ve koca olmayıda
inan bu zamana kadar hep senin idare etmenle bu zaman kadar yürümüş bu evlilik.
hiçö bir çaba göremedim ben
insan kocasından bekliyor güzel sözler davranışlar
ya o masum meleğe ne demeli
madem baba olamıyacaksın niye bebek sahibi olmayı kabul etti.
çok güzel bir mesleğin
bence çokda iyi bir anne olacaksın.opuyorumnanaktan
hiç üzülüp sıkılma canım.
hakkında hayırlısı kafanda bittiyse hiç uzatma bence

canım bence sadece yazılarından okudugum kadarıyla en dogru kararı vermişssin. tek annesi babası ayrı senin çocugun değil. merak etme. babası vefaat da edebilirdi öyle düşün.bana en çok düşündüren 10 gün çocugunu görmeyip nasıl özlemez. benim eşimde 34 ünde evlendi ben 21 yaşındaydım evlendiğimde şu an 5 yıllık evliyim ve 4 yaşında kızım var. benim eşim kızını bir saat görmese üzülüyor. ki çocukları sevmeyen değil nefret eden bir eşim vardı. herşeyi geçtim zaten evli kalsanda çocuga karşı ilgisizmiş boşver. sana karşıda böyle olan sana deger vermeyen, duygularını öenmsemeyen bir adamla daha fazla zaman geçirme. bence bişeyler ters gidiyor anlattıklarına göre. anneme gidiyorum deyip gitmemesi evde kaldım demesi, size karşı tutumu ve davranışları yalanları hiç seven bir erkegi yansıtmıyor.

gerçekten çok tuhaf daha öncede ayrılma kararı almıştık ve ben acıdan ölücem zennetmiştim ama şimdi içimde en ufak bir his yok sadece haksız suçlamalara kırığım okadar ağlamıyorum sızlamıyorum ben zaten hep onsuzmuşum haberim yokmuş yokmuş zaten hayatımda şimdi ne değişecek sadece şehir ev bununda üstesinden gelirim herhalde

ha birde madem bu adamın ne olduğu belliymiş napmaya çocuk yaptın diyenlere şunu söyliyeyim evlendiğim gece hamile kaldım bu ikimizde isteğiydi sorunlar başlayınca aldırmak istedim bir sürü yalan sözler verdi her seferinde bu son dedi ama bu sonlar hiç bitmedi

Back
X