nişanlıyken eşim olmayan daha alınmamış altınlarımızı ne yapacağımız konusunda kavga etti benimle içim acıdı biraz....ewlendik ewde tek başımayım eşimin işi nedeniyle sabaha kadar tek başıma oturuyorum içim acıyo biraz....eşim aileme çok soğuk davranıyo artık gidip gelmeme bile laf ediyo bazen içim acıyo biraz....çok sewdiğim köpeğimi eşimin ailesi istemiyor köpek sewmiyor diye alamadım yanıma çok hastaymış şimdi içim acıdı biraz....dün gece eşim oturduğumuz ew alınınca babamın üstüne yapcam zaten ewi dedi içim acıdı biraz...3 ay önce ağır bi rahatsızlığa yakalandım iyileşmem zor içim acıdı biraz...eşimin ailesi rahatsızlık öncedende vardı kesin dedi içim acıdı biraz...ewi babamın üstüne yapcam zaten demesi bende bitek şeyi uyandırdı boşanma olursa falan mal bölünmesin anlamına geliyo bence bu içim acıdı biraz...her tartışmada senin ailen şöle böle diyip durmasından içim acıdı biraz....daha 5 aylık ewliyiz.....içim çok acımamışmı sizcede.....................................................................................................................