içim acıdı biraz buruk kaldı sanki....

chanel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
902
5
46
İstanbul
nişanlıyken eşim olmayan daha alınmamış altınlarımızı ne yapacağımız konusunda kavga etti benimle içim acıdı biraz....ewlendik ewde tek başımayım eşimin işi nedeniyle sabaha kadar tek başıma oturuyorum içim acıyo biraz....eşim aileme çok soğuk davranıyo artık gidip gelmeme bile laf ediyo bazen içim acıyo biraz....çok sewdiğim köpeğimi eşimin ailesi istemiyor köpek sewmiyor diye alamadım yanıma çok hastaymış şimdi içim acıdı biraz....dün gece eşim oturduğumuz ew alınınca babamın üstüne yapcam zaten ewi dedi içim acıdı biraz...3 ay önce ağır bi rahatsızlığa yakalandım iyileşmem zor içim acıdı biraz...eşimin ailesi rahatsızlık öncedende vardı kesin dedi içim acıdı biraz...ewi babamın üstüne yapcam zaten demesi bende bitek şeyi uyandırdı boşanma olursa falan mal bölünmesin anlamına geliyo bence bu içim acıdı biraz...her tartışmada senin ailen şöle böle diyip durmasından içim acıdı biraz....daha 5 aylık ewliyiz.....içim çok acımamışmı sizcede.....................................................................................................................

nişanlıyken eşim olmayan daha alınmamış altınlarımızı ne yapacağımız konusunda kavga etti benimle içim acıdı biraz....ewlendik ewde tek başımayım eşimin işi nedeniyle sabaha kadar tek başıma oturuyorum içim acıyo biraz....eşim aileme çok soğuk davranıyo artık gidip gelmeme bile laf ediyo bazen içim acıyo biraz....çok sewdiğim köpeğimi eşimin ailesi istemiyor köpek sewmiyor diye alamadım yanıma çok hastaymış şimdi içim acıdı biraz....dün gece eşim oturduğumuz ew alınınca babamın üstüne yapcam zaten ewi dedi içim acıdı biraz...3 ay önce ağır bi rahatsızlığa yakalandım iyileşmem zor içim acıdı biraz...eşimin ailesi rahatsızlık öncedende vardı kesin dedi içim acıdı biraz...ewi babamın üstüne yapcam zaten demesi bende bitek şeyi uyandırdı boşanma olursa falan mal bölünmesin anlamına geliyo bence bu içim acıdı biraz...her tartışmada senin ailen şöle böle diyip durmasından içim acıdı biraz....daha 5 aylık ewliyiz.....içim çok acımamışmı sizcede.....................................................................................................................

Öncelikle Geçmiş Olsun :42:
Rahatsızlığınız Nedir ?:26:

sen kendini çok üzmüşsün ama arkadaşım yaa inan okurken benimde içim acıdı ama neden böyle hayat yaa ben anlamıyorum hiç bu hayatın dengesiini..

allah yardımcın olsun ama daha yolun cok basındasın şimdiden bu kadar yıpratmasan ya kendını...

daha bunları yaşamak için çok erken bence daha evliliğinizin tadını çıkarmadan bööle şeyler yaşıyor olmanz garip
ya çok erken birbirinizi tanımadan evlendiniz yada bu kadar zamanda ilişkinizi tükettiniz allah kolaylık versin canım umarım bu sornları çabucak atlatır ömür boyu mutlu olursunuzz
rahatsızlığını merak ettim

sen kendini çok üzmüşsün ama arkadaşım yaa inan okurken benimde içim acıdı ama neden böyle hayat yaa ben anlamıyorum hiç bu hayatın dengesiini..

allah yardımcın olsun ama daha yolun cok basındasın şimdiden bu kadar yıpratmasan ya kendını...[/QUOTEhepsi üst üste gelince insan psikolojisinde kaldırıcak saklıycak raf kalmıyo artık belkide bu yüzden çok takıyorum patlarsam kötü olcak sabır diyorum sadece sabır...

alisma sürecei filan deniliyor ya ben anlamiyorum neden herseyi kadinlar cekmek zorunda
henüz bunlar icin cok erken 5 aylik evlilikte nasil bu noktaya geliniyor,ailene karsi neden soguk
hani genelde dügün sirasindaki seylerden olurmuso tarz birsey mi?
esiniz iyi günde kötü günde kavramini sanirim tam benimseyememis
ailesinin etkiside olabilir,hem ne kadr cirkn birsey evlenmedende hastaydin demek
esinin buna seyirci kalmasi..beyinde tümor derken hipofiz bezi tümörümü
yani nasil tedavisi olmadigini drlar mi dedi...off cok üzüldüm

Tatlım kıyamam ben sana ya ben senın ıcın cok uzuluyorum tatlım ya kıyamam ıcınde bulundugun durum korkarım senı depresyona sokmus
canım benım ıcının acıması cok normal ınsan hayalkırıklıgı yasıyor karsı taraftan bekledıgı degerı goremeyınce ıcı acıyor evet neyazıkkı erkekler cok bencıl ınsanlar cok acımasız senın hasta oldugunu ogrenıyolar kesın oncedende vardı dıyolar emının o rahatsızlık kendı ogullarında cıksaydı evlendıkten sonra oldu derlerdı bu zıhnıyettekı ınsanlar boledır allah onları bıldıgı gıbı yapsında canım lutfen kendını dusun bıraz bısekılde bu ıcınde bulundugun durumdan cıkmaya calıs hastalıgın ılerlemesın

Sen yinede sabret allah sabredenlerle beraberdir.. rabbim rahatsızlığına da acil şifa, eşinede akıl fikir versin inşallah.

cok gecmis olsun insallah iyi olursunuz sanirim bunlar iyi huylu tümör kontrol altina alinmasi gerek ama insallah senin degerlerinde
düser iyi olursun canim ya..birak kendinden baskasini düsünme..

ewet hipofiz adenomu ama kontrol altına alamadık guatır,troid vs.hepsini etkiliyor etkileri çoğalıyor...rahatsızlığı biliyorsanız sebeblerinide biliyosundur...

ayy canımya biliyorum doktorum hormon problemmimden dolayı şüphelenmişti çok araştırdım,iyi kötü biliyorum konuyu yanii,ama üzülme canım bildiğim kadarıyla çare ameliyat ama çok riskli değil korkma atlatırsın inşallah allahım şifa versin

alisma sürecei filan deniliyor ya ben anlamiyorum neden herseyi kadinlar cekmek zorunda
henüz bunlar icin cok erken 5 aylik evlilikte nasil bu noktaya geliniyor,ailene karsi neden soguk
hani genelde dügün sirasindaki seylerden olurmuso tarz birsey mi?
esiniz iyi günde kötü günde kavramini sanirim tam benimseyememis
ailesinin etkiside olabilir,hem ne kadr cirkn birsey evlenmedende hastaydin demek
esinin buna seyirci kalmasi..beyinde tümor derken hipofiz bezi tümörümü
yani nasil tedavisi olmadigini drlar mi dedi...off cok üzüldüm

ewet düğüne 1 ay kala koptular annem babam çok üzülüyo bu duruma 2 sene ewin oğlu gibi takıldı arayamaddiyat girdi tartışmalar oldu çünkü eşimin ailesi soğuk insanlar gelip biaraya konuşamadılar neyin nasıl olcağını hep eşim salındı ailemin üstüne her konuda o söz sahibi oldu durum böle oluncada fazla yüzgöz olundu neyse ben 2 ay eşimle bu yüzden hep çatıştım ailem haknda abuksabuk konuştu yok annen çok arıyo çok çağırıyo ilk ewlenen benim ewde doğal olarak anne özler sonuçta aynı semtteyiz üstelik çok yakınız iki aileylede..birgün baktım saçlarım avucuma geliyor okadar dökülüyor 1 ay içinde oldu hepsi göğüslerim şişiyo şaşı görüyorum başım dönüyo falan kansızlıktan diyip cildiyeye gittik 8 9 tane kan testi istediler prolaktin fırlamış...tümör olabilir dediler annem babam eşim ağlar zırlar tomografi çekildi hemen ertesi sabah tümör var denildi takmadım...emar çekildi annem eşim perişan koşturuyoruz 3 tane beyin cerrahıda eşim ve annemin yanında aynı şeyi söledi bu yaşta ne bukadar stres neyi bukadar taktın kafana dediler eşim çocuk gibi ağladı benim yüzümden oldu dedi...ama unutu maalesef o kjelimeleri çünkü alıştı artık hastalığıma...ewe geldik 2 saat sonra emar çekilcek bişeyler atıştıralım dedik annem babam ben eşim çay içiyoruz eşimin annesi ve ablası geldi...oturdular geçmiş olsun demeden direk yok bu öncedende vardı kesin pat diye çıkmadı ya falan denildi...babam annem şok oldu cvp veremediler ben o dakkaya kadar sahiplenmedim hastalığımı beni çok yıpranmıştı bütün dengem bozulmuştu ama hiç üzülmemiştim durumuma...o an kabullendim hastaydım mutfağa gittim bi sigara yaktım sigara hiç okadar tatlı gelmemişti bana...görümcm peşimden geldi olacağı buydu sonunda kendi kendini hasta ettin işte dedi :))))ewet dedim abla bi tümörüm olmasını okadar çok ,istedimki oldu sonunda dimi...neyse saat geldi emara gircem kızkardeslerim iş çıkışı gelmişler emar çektirceğimiz yere bekliyorum sıramı ordan bayanın biri yaşın kaçki bu hastalık bu yaşta çok anormal valla ah yawrum ahhh dedi bend eşimi döndüm ben hastalıklımıyım diye bağırmaya başladım tartıştık emardan sonra beni ewe bırakıp annesiyle ablasının yanına gitmiş birbirlerine girmişler...kayınvalidem günlerce surat astı bana babama kızın oğlumu doldurmuş biz ne dedikki demiş...onların derdi neydi biliyomusunuz sizin kızınız hastaymış demekki bizim oğlumuzdan bilmeyin sawunma mekanizları işte...bal gibi ortadaydı niye rahatsızlandığım...tedavim var bünyem kabullenmiyo ilaçları herhangi bi büyüme ve sabit kalma söz konusu olursa ameliyat olcam o günden snrada herkese restimi çektim kimseye tahammülüm yok artık dedim patladığım zaman neyin nasıl olcağını herkes biliyor yaptıktan sonra gönlümüde almaya çalışıyolar ama artık ben kinci bi insan olmaya başladım sanırım..

Tatlım kıyamam ben sana ya ben senın ıcın cok uzuluyorum tatlım ya kıyamam ıcınde bulundugun durum korkarım senı depresyona sokmus
canım benım ıcının acıması cok normal ınsan hayalkırıklıgı yasıyor karsı taraftan bekledıgı degerı goremeyınce ıcı acıyor evet neyazıkkı erkekler cok bencıl ınsanlar cok acımasız senın hasta oldugunu ogrenıyolar kesın oncedende vardı dıyolar emının o rahatsızlık kendı ogullarında cıksaydı evlendıkten sonra oldu derlerdı bu zıhnıyettekı ınsanlar boledır allah onları bıldıgı gıbı yapsında canım lutfen kendını dusun bıraz bısekılde bu ıcınde bulundugun durumdan cıkmaya calıs hastalıgın ılerlemesın

saol canım senin yorumların beni hep çok rahatlatmıştır...oğlu grip oldummu dizlerine vurup ağlayan bir anne kendisi

Öncelikle gecmis olsun diyorum canim.Allah tez zamanda sifa versin.Esinle yasadiklarin üzücü canim.Ama sen yasadiklarina kafani taktiigin icin biraz bunlarin esinden kayanaklandigini düsüneebilirsin.Ama beni yanlis anlama ama ben öyle ldugunu düsünmüyorum.Belki önceden de yoktu.Olmayabilirde.ama biz bu dünyaya sinav icin geldik ve her sey Allah`tandir.hastaligi verende,sifayi vernde Allah`tir.Bence sen esim yüzünden diye düsünerek hem kendini hemde onu cezalandiriyorsun.Kac yasindasin bilmiyorum ama güzelim Bence duayi hic birakma ve sadece Allah`tan iste her seyini.Bizim sahibimiz odur.

Esinle yasadiklarina üzüldüm . bu tarz sorunlari evlendigimin basinda ben de yasadim.Halada zaman zaman yasiyorum.Zman sürekli degisiyor hic bir sey ayni kalmiyor.bunu anlayacaksin.Biraz sabretmelisin.

Simdilik diyecegim bunlar.Insallah bana kizmazsin.dilimin döndügünce bazi seyleri alatmaya calistim.Tekrar gecmis olsun.Hic bir sey senden kiymetli degil canim...

Öncelikle gecmis olsun diyorum canim.Allah tez zamanda sifa versin.Esinle yasadiklarin üzücü canim.Ama sen yasadiklarina kafani taktiigin icin biraz bunlarin esinden kayanaklandigini düsüneebilirsin.Ama beni yanlis anlama ama ben öyle ldugunu düsünmüyorum.Belki önceden de yoktu.Olmayabilirde.ama biz bu dünyaya sinav icin geldik ve her sey Allah`tandir.hastaligi verende,sifayi vernde Allah`tir.Bence sen esim yüzünden diye düsünerek hem kendini hemde onu cezalandiriyorsun.Kac yasindasin bilmiyorum ama güzelim Bence duayi hic birakma ve sadece Allah`tan iste her seyini.Bizim sahibimiz odur.

Esinle yasadiklarina üzüldüm . bu tarz sorunlari evlendigimin basinda ben de yasadim.Halada zaman zaman yasiyorum.Zman sürekli degisiyor hic bir sey ayni kalmiyor.bunu anlayacaksin.Biraz sabretmelisin.

Simdilik diyecegim bunlar.Insallah bana kizmazsin.dilimin döndügünce bazi seyleri alatmaya calistim.Tekrar gecmis olsun.Hic bir sey senden kiymetli degil canim...

yok neden kızıyım eşim yüzümden olmadı zaten sinir stresden oldu rahatsızlığım...şimdi bana eşin seni hep alttan alcak değil yaa hastasın diye diyceksiniz ama ben onun ailesi hakkında tek kötü kelime etmedim etmemde bi derdim varsa direk sölerim hatta hepsine...bu yüzden hep bi sewiye vardır aramızda ailesiyle ama eşim aynı şyi yapmıyor bana ailemi kötülemesi deli ediyor kim olarak hangi vasıfla işte bunu beynim almıyor...bi sorunun varsa kendin söle cesaretli ol diyoru bu seferde bişey demedim diyo...çünkü herşeyi o büyütüyo bunun oda farkında bu durum ya düzelir ya düzelir ailesi çocuk istiyor asla ve asla soğudum herşeyden....zaten rahatsızlığımdan dolayı çocuğumda olmuyo iyileşsem bile ewliliğimi oturtmadan istemiyorum...

Bencede hemen cocuk yapma.daha cok yenisiniz.benim 4 senenin üstüne oldu.Inan bana ayni seyleri bende cok duydum.Bende onun ailesine karsi asla bir sey demedim.Ama simdi yavas yavas bazi düsüncelrimi söylüyorum.Uygun dille.Cünkü evlilik oturuyor.Sende zamanla bazi seyleri görüyorsun o da görüyor.Onlar melek degil ya .Illaki hata yapiyorlar.Iste o zaman zaten kendileri yeniliyor.

öncelikle çok geçmiş olsun.yazdıklarını okuyunca benim de içim acıdı ama bu kadar takma kafana canım stres her hastalığın sebebi maalesef:14:biraz vurdumduymaz olmak gerek.zamanla herşey yoluna girer umarım.sen herkesi herşeyi bir kenara at sağlığına odaklan bence canım:31:

Back
X