Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah öyledir ben bu resmi gördüğümden beri hiç aklıman çıkaramıyorum ağlamaktan bir hal oldum...Ben bu fotoyu ölen bebek ve annesi sarılınca canlanan bebek olarak biliyorum
inşallah öyledir ben bu resmi gördüğümden beri hiç aklıman çıkaramıyorum ağlamaktan bir hal oldum...
Eger bu bir duygu sömürüsü amaçlı fotoğraf ise vicdansızlık başka bişey değil bir sürü anne Bebek ölüyor doğumlar da. o an öylesi muhteşemki bir anne olarak tüm kadınlar yaşamalı allah ım nasipetsin inşallah. o duyguyu yaşayamayan anne ve bebekler gözümde canlandı ve tükendim.ben bu resmi hayatta ilk karsilasma olarak biliyorum.
Bende.. Artik her yerde boyle seyler var inanmiyorum artik. Hep acitasyonBen bu fotoyu ölen bebek ve annesi sarılınca canlanan bebek olarak biliyorum
oyle dusunuyoruz biz de... yoksa sagliksiz bi durum. ama hicbi anne bebek olmesin..Eger bu bir duygu sömürüsü amaçlı fotoğraf ise vicdansızlık başka bişey değil bir sürü anne Bebek ölüyor doğumlar da. o an öylesi muhteşemki bir anne olarak tüm kadınlar yaşamalı allah ım nasipetsin inşallah. o duyguyu yaşayamayan anne ve bebekler gözümde canlandı ve tükendim.
üzülmeyin, bir çok site de dolandırıcılık olduğunu açıkladılar.
link vermek yasak mı bilmiyorum ama burdan gerçek hikayeyi okuyun isterseniz.
http://bahareli.kadinlarkulubu.com.tr/2015/07/bir-dolandrclk-hikayesi.html
link açılmadı ama rahatladım
umarım yalan haberdir