Icim acidi ;(

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar bugun teyzemle balkon da oturuyordum.Kapinin onunde 3 tane oglan cocugu vardi.Biri 3 yaslarinda biri 6 digeri 14 yaslarinda.Bunlarin annesi ve babasi ayri bizim mahalleye yeni geldiler.Ev sahipleri kira almiyor.Babasi calisiyor aksam geliyor diyorlar.Hepsinin ayaginda 40 numara terlik var birinde bot.Ustleri baslari perisan vaziyette.Kuzenim hemen gitti kendi ayakkabisi verdi.Teyzem de kuzenlerin giymedigi guzel yeni tisortlarindan verdi.Buyuk oglan basariliymis ama okulu birakmis cocuklarin basinda durmak icin.Ne yiyorlar ne iciyorlar belli degil.Yarin teyzemle gidip sandalet terlik tisort falan bakacagiz elimizden geldigi kadar da yemek vercez ama nereye kadar.Cok uzuldum ben de calismadigimdan maddi durumum kisitli.Elimde olsa of off.Mahalleliye anlatip duyarli olmalarini soyleyecegim.Sizce bu cocuklara ne sekilde yardim yapabilirim.Sizin de oyle kullanmadiginiz oglan tisortleri var mi bu yavrulara temin etsek.(buyuk oglan ayakkabiyi giyerken bununla mac da yaparim dedi vallahi gozlerim doldu ya.) (duzeltme yaptim yaslariyla ilgili.Cocuklara sordum net yaslarini yazdim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim çok yarari olur mu bilmiyorum ama , Belediye olarak müracat edebilirsiniz hem erzak yardimi , hem kiyafet hemde bir miktar nakit para olarak veriyorlar. Kendi cevremde yetim bir cocuklad vardi , insanlardan pek yardim gelmeyince belediye ye basvurduk. Kisin yakacak odun ve komurde vermislerdi

muhtara gidin

benim oglanın var oglum suanda 3 yasında ama çocuk iri degilse rahatlıkla 3 yasındakine olur ayakkabı da var nerde bu çocuklar

Ilk firsatta belediyeyle gorusecegim canim.

Babaları işe gidiyosa her gün bi komşu bi kap yemek götürebilir Allah yardımcıları olsun sizden de razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…