- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Bunu kesinlikle gorusecegim emin olun10 yaşındaki çocuk okumak zorunda. MEB E şikayet edin. Muhtarla görüşün, düzenli yardım yapan hayırseverler genelde muhtarlara ulaşırlar. Ama önceliğiniz o çocukların okumasını sağlamak olsun lütfen.
Balikesir'deyim canim.Eger ki karar verirsen ozelden haberlesiriz.Hangi şehirdesiniz? Bende küçük oğlan çocukları için kıyafet bulunmaz ama gerekirse alıp veririm nası için acıdı şuan
Kizlar bugun teyzemle balkon da oturuyordum.Kapinin onunde 3 tane oglan cocugu vardi.Biri 3 yaslarinda biri 6 digeri 14 yaslarinda.Bunlarin annesi ve babasi ayri bizim mahalleye yeni geldiler.Ev sahipleri kira almiyor.Babasi calisiyor aksam geliyor diyorlar.Hepsinin ayaginda 40 numara terlik var birinde bot.Ustleri baslari perisan vaziyette.Kuzenim hemen gitti kendi ayakkabisi verdi.Teyzem de kuzenlerin giymedigi guzel yeni tisortlarindan verdi.Buyuk oglan basariliymis ama okulu birakmis cocuklarin basinda durmak icin.Ne yiyorlar ne iciyorlar belli degil.Yarin teyzemle gidip sandalet terlik tisort falan bakacagiz elimizden geldigi kadar da yemek vercez ama nereye kadar.Cok uzuldum ben de calismadigimdan maddi durumum kisitli.Elimde olsa of off.Mahalleliye anlatip duyarli olmalarini soyleyecegim.Sizce bu cocuklara ne sekilde yardim yapabilirim.Sizin de oyle kullanmadiginiz oglan tisortleri var mi bu yavrulara temin etsek.(buyuk oglan ayakkabiyi giyerken bununla mac da yaparim dedi vallahi gozlerim doldu ya.) (duzeltme yaptim yaslariyla ilgili.Cocuklara sordum net yaslarini yazdim.)
nerde bu çocuklar?Balikesir'deyim canim.Eger ki karar verirsen ozelden haberlesiriz.
Ozelden yaziyorum canimm.Adres ve şehir verebilirmisiniz bende yollamak istiyorum eşya,kıyafet,kalem,defter vs
Hemen yaziyorum.nerde bu çocuklar?
ben de oradayım da özelden yazar mısın?
benim oglanın var oglum suanda 3 yasında ama çocuk iri degilse rahatlıkla 3 yasındakine olur ayakkabı da var nerde bu çocuklarKizlar bugun teyzemle balkon da oturuyordum.Kapinin onunde 3 tane oglan cocugu vardi.Biri 3 yaslarinda biri 6 digeri 14 yaslarinda.Bunlarin annesi ve babasi ayri bizim mahalleye yeni geldiler.Ev sahipleri kira almiyor.Babasi calisiyor aksam geliyor diyorlar.Hepsinin ayaginda 40 numara terlik var birinde bot.Ustleri baslari perisan vaziyette.Kuzenim hemen gitti kendi ayakkabisi verdi.Teyzem de kuzenlerin giymedigi guzel yeni tisortlarindan verdi.Buyuk oglan basariliymis ama okulu birakmis cocuklarin basinda durmak icin.Ne yiyorlar ne iciyorlar belli degil.Yarin teyzemle gidip sandalet terlik tisort falan bakacagiz elimizden geldigi kadar da yemek vercez ama nereye kadar.Cok uzuldum ben de calismadigimdan maddi durumum kisitli.Elimde olsa of off.Mahalleliye anlatip duyarli olmalarini soyleyecegim.Sizce bu cocuklara ne sekilde yardim yapabilirim.Sizin de oyle kullanmadiginiz oglan tisortleri var mi bu yavrulara temin etsek.(buyuk oglan ayakkabiyi giyerken bununla mac da yaparim dedi vallahi gozlerim doldu ya.) (duzeltme yaptim yaslariyla ilgili.Cocuklara sordum net yaslarini yazdim.)
Bekliyorum :)Ozelden yaziyorum canimm.
Ilk firsatta belediyeyle gorusecegim canim.Canim çok yarari olur mu bilmiyorum ama , Belediye olarak müracat edebilirsiniz hem erzak yardimi , hem kiyafet hemde bir miktar nakit para olarak veriyorlar. Kendi cevremde yetim bir cocuklad vardi , insanlardan pek yardim gelmeyince belediye ye basvurduk. Kisin yakacak odun ve komurde vermislerdi
Tamamdir ilgilenecegim tesekkur ederimm..tekrar yazıcam, mutlaka durumu muhtara bildirin.
yeşil kart vs. çıkarılır, belediyeye de bildirilebilir.
sosyal hizmetler de haberdar edilmeli
Ufak olan iri degil canim.Balikesir 'deyim ben.benim oglanın var oglum suanda 3 yasında ama çocuk iri degilse rahatlıkla 3 yasındakine olur ayakkabı da var nerde bu çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?