İçim acıyor nasıl dayanıcam ben buna :(((

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Diğer konumdan da hatırlıyorsanız 3 yıllık ilişkim bitti. Nedeni evlenmek istememesi.........
Dün facebookuna girdim bir kıza ne kadar güzelsin diye mesaj atmış. Birde direk onun ismini face de aramış ve hemen ardından mesaj atmış anlaşılan tanıdığı bir kız... Sonra yetmedi facebokunu dondurdu kendine yeni bir facebook açtı ve o kızı yeni face ine ekledi :(((
Şimdi neden evlenmek istemiyorum diye ayrılmak senin için en iyisi seni üzmek istemiyorum palavlarını anlıyorum başka heyecanlar arayışındaymış. Canım yanıyor ya bugün işe gelirken yolda yürürken dayanamadım ağlamaya başladım sonra bir parka geçip kendi acizliğime ağladım ben burda deli gibi acı çekerken onun sefasına bak ya hiç mi sevmemiş beni.. Mesaj attım ona işte sen bu kadarsın 1 gün bile sürmedi üzülmen ne kadar sevmişsin beni daha iyi anlıyorum yazıklar olsun yazdım.( Aslında küfür edicektim ama saygımı yitirmek istemedim).
Bugün numaramı değiştirecem. Hayatımı da..........

Bana geri dönmek istediği pişman olduğu günleri görebilecekmiyim acaba :(((

valla canım kesinlikle göreceğin konusunda ben sana garanti bile verebilirim:)
erkeklerin hepsinde olan huydur bu, bi yerden sonra sıkıldıklarını zannediyorlar, rahat batıyo farklı heyecanlar arıyorlar, ondan sonra dank ediyor yana yakıla geliyorlar
bu sadece kendi fikrim de değil, etrafımdaki erkek arkadaşlar da çok anlattılar bu durumlarını hep aynı muhabbet daha iyi olacak sandım ayrıldım sevgilimden ama ben onsuz yapamazmışm seviyomuşum da bla bla bla
bu süreç de en kısa 3 hafta en uzun 3 ay:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım dediğin gibi olur ama uzun sürmesin daha fazla dayanamam:) Bugün arkadaşım aradı onu bişeyler bahane ederek benden konu açılınca o kız yüzünden baya morali bozulmuş falan kısa zamanda birini bulacağını düşünmüyordu demiş. Oda ne saçmalıyor o ben onu hala seviyorum sadece evlenmek istemediğim için bitti eğer ki biriyle çıkmak istersem bu yine kendisi olur demiş. Sadece evlenmek gibi bir düşüncem yok onu daha fazla üzemezdim yoksa hala çok seviyorum demiş.:5:

Umarım dediğin gibi olur ama uzun sürmesin daha fazla dayanamam:) Bugün arkadaşım aradı onu bişeyler bahane ederek benden konu açılınca o kız yüzünden baya morali bozulmuş falan kısa zamanda birini bulacağını düşünmüyordu demiş. Oda ne saçmalıyor o ben onu hala seviyorum sadece evlenmek istemediğim için bitti eğer ki biriyle çıkmak istersem bu yine kendisi olur demiş. Sadece evlenmek gibi bir düşüncem yok onu daha fazla üzemezdim yoksa hala çok seviyorum demiş.:5:

telefon numaramı değiştircem falan demişsin ya bence yapmalısın.
anladığım kadarıyla onun seni kaybettiğini anlama gibi bi şok yaşamaya ihtiyacı var
eğer ortalıktan temelli kaybolursan, bu sana geri dönüş sürecini hızlandırırsın.
arkadaşın falan da aramasın bence bi daha, sen de bi müddet facebookunu falan dondur telefon numaranı da değiştir bi şok yaşasın bakalım:)

canım benim Allah çok çok yardımcın olsun. Çok adi bir adammış çok iyi belli etmiş. Ama sana dönücne pişman olup bende çok eminim cnm

boşver dönmesin geri sana
geleceğinin olmadığı biriyle ne kadar devam edebilirsin ki
ayrıca ayrılır ayrılmaz başka bir kıza çok güzelsin vs gibi şeyler diyorsa nasıl hala seni sevdiğinden emin olabiliyor
bak ne güzel yazmışsın hattımı değiştiricem hayatımı da diye
verdiğin kararları uygula.

Ama sen geri dönsün diye bekliyorsun, yanlış. Madem numaranı değiştireceksin, hiç muhattap olma. Bugün ilişkinizden sıkılmış diyelim her şey yine düzeldi, eski haline döndü yarın bir gün evlendiniz diyelim, evlilikten sıkılınca ne olacak?

Dün akşam gördüm o mesajıda hemen kız kardeşini aradım yeni face açmış yeni kişiler eklemiş diye oda üzgün çünkü olmasını çok istiyordu ailesi. Numaramı değiştirecem face imi donduracağım ne görmek istiyorum yaptıklarını ne de duymak herşeyden uzak olmam lazım dedim. O da ne yaparsan haklısın eğer iyi gelecekse yap dedi.
Ama sonra düşündüm bu insan yeni facebooklar açıyor hayatına bakıyor gayet iyi şekilde ben neden onun gibi yapmıyorum dedim. Gidip kendime yeni face açtım ekledim arkadaşları.
Birde biraz kilo bakımından fazlalılığım vardı ayrıldığım günden beri çok sıkı rejim yapıyorum fit bir vücuda da sahip olacağım kendime bakıcam daima bakımlı olacağım istediğim kiloya ulaşayım güzelinden bir foto çekip koyarım görsün o gittikten sonra kendimi bırakmadığımı gayette iyi olduğumu görsün.............

Diğer konumdan da hatırlıyorsanız 3 yıllık ilişkim bitti. Nedeni evlenmek istememesi.........
Dün facebookuna girdim bir kıza ne kadar güzelsin diye mesaj atmış. Birde direk onun ismini face de aramış ve hemen ardından mesaj atmış anlaşılan tanıdığı bir kız... Sonra yetmedi facebokunu dondurdu kendine yeni bir facebook açtı ve o kızı yeni face ine ekledi :(((
Şimdi neden evlenmek istemiyorum diye ayrılmak senin için en iyisi seni üzmek istemiyorum palavlarını anlıyorum başka heyecanlar arayışındaymış. Canım yanıyor ya bugün işe gelirken yolda yürürken dayanamadım ağlamaya başladım sonra bir parka geçip kendi acizliğime ağladım ben burda deli gibi acı çekerken onun sefasına bak ya hiç mi sevmemiş beni.. Mesaj attım ona işte sen bu kadarsın 1 gün bile sürmedi üzülmen ne kadar sevmişsin beni daha iyi anlıyorum yazıklar olsun yazdım.( Aslında küfür edicektim ama saygımı yitirmek istemedim).
Bugün numaramı değiştirecem. Hayatımı da..........

bazı erkekler ne yapsan kadir kıymet bilmez anacım. üzülme sen. Dönmek istemez hiç boş hayellere kapılma.
e tabi Evlenirse sürekli sana bağlı kalcak senden habersiz bi haltlar yiyemeyecek. neden evlensin güzel kardeşim??
Hiç üzülme böyleleri için değmez. hayatına adam gibi bi adam girdiğinde anlayacaksın o 3 yılını nasıl boşu boşuna heba ettiğini.
Aklına getirmeyeceğin bişeylerle ilgilen.. İşin varmış iş arkadaşlarınla daha sık görüş dışarı çıkın gezin eğlenin. kafanı dağıt aklına getirme onu:29:

Hiç üzülme canım, değmez çünkü, erkekler böyle işte, sıkılınca bahaneler arayıp bitirmek istiyorlar, yok sen daha iyilerine layıksın vb. gibi, yeni heyecanlar arıyorlar, biz gibi değiller, biz acımızı dibine kadar yaşarız, onlar ise hemen yeni birini bulup hayatlarına kaldıkları yerden devam ederler, kurtulduğuna sevin, gerçek yüzünü öğrenmişsin, bu erkeklerin hepsi böyle, kadir kıymet bilmezler ki, sonradan dank eder ama o zaman da iş işten geçmiş olur, ama inşallah sana yalvardığı günleri görürsün de, burada bizimle paylaşırsın, hiç sıkma sen canını, iyi ki kk var, burada destek oluyoruz birbirimize, biz senin yanındayız, facebookuna bakma, dert etme hiç, çık, gez, dolaş, eğlen, alışveriş yap, takma onu, düşünme, ayrıca sen niye numaranı değiştiriyorsun ki, bırak da o değiştirsin, kaçma, o kaçsın, değmeyen bi insan yüzünden hayatını, numaranı değiştirmene değmez inan bana, hayat sana güzel.:31:

Son düzenleme:
Hiç üzülme canım, değmez çünkü, erkekler böyle işte, sıkılınca bahaneler arayıp bitirmek istiyorlar, yok sen daha iyilerine layıksın vb. gibi, yeni heyecanlar arıyorlar, biz gibi değiller, biz acımızı dibine kadar yaşarız, onlar ise hemen yeni birini bulup hayatlarına kaldıkları yerden devam ederler, kurtulduğuna sevin, gerçek yüzünü öğrenmişsin, bu erkeklerin hepsi böyle, kadir kıymet bilmezler ki, sonradan dank eder ama o zaman da iş işten geçmiş olur, ama inşallah sana yalvardığı günleri görürsün de, burada bizimle paylaşırsın, hiç sıkma sen canını, iyi ki kk var, burada destek oluyoruz birbirimize, biz senin yanındayız, facebookuna bakma, dert etme hiç, çık, gez, dolaş, eğlen, alışveriş yap, takma onu, düşünme, ayrıca sen niye numaranı değiştiriyorsun ki, bırak da o değiştirsin, kaçma, o kaçsın, değmeyen bi insan yüzünden hayatını, numaranı değiştirmene değmez inan bana, hayat sana güzel.:31:

Canım ne güzel yazmışsın evet çok haklısın. Hem evlenmek istemiyorum falan bahaneleri yalan bunu çok iyi biliyorum çünkü gerçekten seven adam korkmaz.... Bende bundan sonra hayatıma bakıcam evet çoook güzel günlerimiz geçti 3 yıl gerçekten benm için çok güzel günlerdi. Ama artık sadece güzel bir rüyaydı geçti gitti artık deyip artık kendi hayatıma bakma vakti geldi sanırım. Zor olacak ama zamanla bu yara da kapanır sanırım. :43:

Canım ne güzel yazmışsın evet çok haklısın. Hem evlenmek istemiyorum falan bahaneleri yalan bunu çok iyi biliyorum çünkü gerçekten seven adam korkmaz.... Bende bundan sonra hayatıma bakıcam evet çoook güzel günlerimiz geçti 3 yıl gerçekten benm için çok güzel günlerdi. Ama artık sadece güzel bir rüyaydı geçti gitti artık deyip artık kendi hayatıma bakma vakti geldi sanırım. Zor olacak ama zamanla bu yara da kapanır sanırım. :43:

Aynen böyle işte canım, 3 yıl emek vermişsin, ama o ne yapmış, hiç birini hak etmemiş, zamanla aynen zamanla geçip gidecek, bu erkekler ne yapmaya çalışıyor ben artık anlayamıyorum, bazen saçmalıyorlar iyice, kendilerini küçük düşürüyorlar, bırak ne hali varsa görsün, Allah'a havale et, dua et, tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır, bunu unutma sakın.:40::31:

sana hata yapan birini affet hissedilen her şeyi arşivleyen kader kendisiyle en ii biçimde ilgilenicektir...

mevlana der ki; bir yerde bir acı varsa, ama böyle ciğerden gelen gerçek bir acı, işte oraya rahmet yağar...
hiçbir acı çektirenin yanına kalmaz. bilerek, isteyerek, sorumsuzca mutsuz eden muhakkak mutsuz olur. gerçekten içi yanan gerçekten yakanı bir sözüyle altüst edebilir...
edilen ah'lar bir zaman tutar.
çektirilen acı havada asılı kalmaz, çektirenin başına düşer.
gerçek hayatta işler her zaman böyle yürümez diyen de olabilir buna ama;
hayatın gerçek olduğunu kim söyledi ki....

4 gün oldu bugün dayanamıyorummmmmmmmmmmm :( Aramamak için direniyorum ama dayanamıyorummmm.................:ssz::5:

4 gün oldu bugün dayanamıyorummmmmmmmmmmm :( Aramamak için direniyorum ama dayanamıyorummmm.................:ssz::5:[/
Ararsan sonrasında çok pişman olacaksın ve onun arama ihtimalini bile ortadan kaldırabilirsin.. :( Biliyorum zor ama dayanmalısın biryerden sonra hayatın yoluna girecek ve ne için kim için üzülmüşüm diyeceksin. Bu arada yaşınız kaç ?

Konu açan kişilere kızarak, eleştirerek yorum yapanlara kızardım ama, Benzemezkimsesana cidden sende hiç akıl yok.Adam daha önce evlenmiş ayrılmış, üstelik çocuğu var senden 8 yaş büyük.Ama yinede sen değilde o seninle evlenmek istemiyor.Daha önceki konulardan seni öyle çok seviyorumki dişilik anlamında bakmıyorum diyerek zeki oyunlara kalkışmış seni gaza getirmek için bu konuda..Üstelik meslek olarak senden düşük bir düzeyde..herşeyi geçtim açıkça ben evlenmek istemiyorum demiş, sonra faceten bir kıza ne kadar güzelsin felan diyor.Sen ise arkadaşını aratıp ağzını yoklatıyorsun o da yok ben onu seviyorum diyor, o çocuk o kızın sana bunları anlatacağından emin çünkü sende saf saf hala inanıyorsun ..Biraz akıllı oulun ya o çocuk var ya çok kurnazmış ama sende fazla safmışsın canım, çocuğun umrunda bile değilsin ben sana sölim, lütfen kendine gel ya, daha fazla kendini küçük düşürme..yazık..

Konu açan kişilere kızarak, eleştirerek yorum yapanlara kızardım ama, Benzemezkimsesana cidden sende hiç akıl yok.Adam daha önce evlenmiş ayrılmış, üstelik çocuğu var senden 8 yaş büyük.Ama yinede sen değilde o seninle evlenmek istemiyor.Daha önceki konulardan seni öyle çok seviyorumki dişilik anlamında bakmıyorum diyerek zeki oyunlara kalkışmış seni gaza getirmek için bu konuda..Üstelik meslek olarak senden düşük bir düzeyde..herşeyi geçtim açıkça ben evlenmek istemiyorum demiş, sonra faceten bir kıza ne kadar güzelsin felan diyor.Sen ise arkadaşını aratıp ağzını yoklatıyorsun o da yok ben onu seviyorum diyor, o çocuk o kızın sana bunları anlatacağından emin çünkü sende saf saf hala inanıyorsun ..Biraz akıllı oulun ya o çocuk var ya çok kurnazmış ama sende fazla safmışsın canım, çocuğun umrunda bile değilsin ben sana sölim, lütfen kendine gel ya, daha fazla kendini küçük düşürme..yazık..

Çok haklısın dimi kim için ne için üzülüyorum ben onu herşeyiyle kabul ederken. Çok safım ben evet öyle olmasa bu halde olmazdım..

Back
X