İçim acıyor nasıl dayanıcam ben buna :(((

Ararsan sonrasında çok pişman olacaksın ve onun arama ihtimalini bile ortadan kaldırabilirsin.. :( Biliyorum zor ama dayanmalısın biryerden sonra hayatın yoluna girecek ve ne için kim için üzülmüşüm diyeceksin. Bu arada yaşınız kaç ?[/QUOTE]

25 yaşındayım canım

ahh ahh hayatta ne dertler var bilsen ...

herkes dengi dengine demişler,

kendi dengini bekle, böyle olmayacak işler için de canını sıkma,

seni çok iyi anlıyorum canım..bencede numaranı değiştir.. ben numaramı
değiştirmediğim için aradığında tekrar barıştım ve herşey başa döndü..şimdiki
aklım olsa numaramı değiştirirdim.. geçmişten birinin hortlaması hiç iyi bişey değildir.
hem okadar kızlara yazmış neden hala dönmesini istiyosunkii..
erkeğin en iyisi bile neler yapıyor..kimseye güvenme.

Diğer konumdan da hatırlıyorsanız 3 yıllık ilişkim bitti. Nedeni evlenmek istememesi.........
Dün facebookuna girdim bir kıza ne kadar güzelsin diye mesaj atmış. Birde direk onun ismini face de aramış ve hemen ardından mesaj atmış anlaşılan tanıdığı bir kız... Sonra yetmedi facebokunu dondurdu kendine yeni bir facebook açtı ve o kızı yeni face ine ekledi :(((
Şimdi neden evlenmek istemiyorum diye ayrılmak senin için en iyisi seni üzmek istemiyorum palavlarını anlıyorum başka heyecanlar arayışındaymış. Canım yanıyor ya bugün işe gelirken yolda yürürken dayanamadım ağlamaya başladım sonra bir parka geçip kendi acizliğime ağladım ben burda deli gibi acı çekerken onun sefasına bak ya hiç mi sevmemiş beni.. Mesaj attım ona işte sen bu kadarsın 1 gün bile sürmedi üzülmen ne kadar sevmişsin beni daha iyi anlıyorum yazıklar olsun yazdım.( Aslında küfür edicektim ama saygımı yitirmek istemedim).
Bugün numaramı değiştirecem. Hayatımı da..........

en iiisini yapcan bende öyle yapyım numaramı hayatımı kendimi herşeyi herşeyi değiştirdim onu görüyorum ama takmıyorum seviyor muyum evet ama bana yaptıları gözümün önüne geliyo ondan nefret ediyorum hayat herşeye rağmen yaşamaya mutlu olmaya değer tatlım öpüyoruuuuuuuuuuuum

Back
X