İçim acıyor, yüreğim yanıyor :(

Ssevincli

Rabbi Hebli Mines Salihin ❤
Pro Üye
7 Ocak 2009
7.086
11.515
773
35
Selam kızlar ..
Uzun zamandır kk'yı elimden geldiğince sürekli takip ediyorum ve doğru yerde olduğuma inanıyorum bir gün bu topiğe benimde derdimi yazacağım hiç aklıma gelmezdi.
ßirbirimizi deli gibi sevdiğimiz her zorluğu birlikte yaşadığımız nişanlımla Ocak ayında ayrıldık gerçekten çok zor anlatılması bile güç.
Askerdeyken gözüm kapalı bekledim.
Geldiğinde sözlendik onun ardından nişanlandık iyi kötü 4 yıl yaşadık dile kolay değil bir gün ayrılacağımız hiç aklıma bile gelmezdi .:1no2:
Çok seviyorduk birbirimizi .
Sana kıyamam herşeyimsin diyodun ne oldu ne değişti senağlamasenağlama
Gerçekten çok zor kızlar Allah kimsenin başına vermesin ..
Yarın akşam annesi gelicek bohçalar geri verilecek..
İçim acıyo,yüreğim yanıyo derler ya aynı o şekildeyim ..
Ama bi yandan da herşeyde vardır bi hayır diyorum demekki kısmet değilmiş ..
Allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin ..

üzüldüm seyhan cım
peki sebep ne sakıncası yoksa eğer
ama dediğin gibi her işte bir hayır vardır
ne acılar cektiğini az cok tahmin ediyorum ama unutulur cnm

zordur bilirim hayallerin yok olması yıkılması umarım cabuk alısırsın bu duruma hayırlısı olsun

Sözlendikten sonra ev alıcaz bekleyin dedi erkek tarafı bekledik 3 sene sonunda ev alamıyoruz birlikte oturalım dediler.Kendimizi toparladıktan sonra ev alırız dediler .
ßen istemedim Madem ev alamıcaksınız neden beklettiniz o zaman dedim benim en çok zoruma giden nişanlımın sessiz kalması oldu ..

Ben de geçtim o evrelerden çok zor ama güçlü ol yarın geldiklerinde. Benim hayatımın en kötü günüydü yüzüğü almaya geldikleri gün =(

Sözlendikten sonra ev alıcaz bekleyin dedi erkek tarafı bekledik 3 sene sonunda ev alamıyoruz birlikte oturalım dediler.Kendimizi toparladıktan sonra ev alırız dediler .
ßen istemedim Madem ev alamıcaksınız neden beklettiniz o zaman dedim benim en çok zoruma giden nişanlımın sessiz kalması oldu ..

hakkında hayırlısı olmuş. Şimdiden senin isteklerinin arkasında durmayan Bi adamdan eş olaBileceğini düşünmüyorum. İlerde iyi ki olmamış diyeceksin

seyhn cım sonuna kadar haklısın cnm
niye birlikte oturcaksın ki kiraya cıkmayı bari teklif etselerdi
çok ayıp etmişler
senn için de cok üzlüdüm ama
tavrnı koyman çok iyi olmuş
3 sene bekletip de ev alamamışlar cnm seni içlerine aldıktan sonra hiç mi hiç almazlar diye düşünüyorum
ne var birlikte yaşayıp gidiyoruz diye düşünürler
bu sorun nişanlınla halledilmeliydi ev alınamasıydı kiraya çıkılabilirdi

seni gercekten tebrik ettim bence sende gelecekte sorunları dusunerek böyle bir karar aldın birazda aşk dısında mantıkla hareket etmek gerekir 3 sene bekledikten sonra bizimle oturacaksınız demenin mantıga sıgacak bir tarafı yok:umursamaz: bosa giden 3 sene olmus diye dusunme sonunda bence en dogru kararı almıssın

seyhn cım sonuna kadar haklısın cnm
niye birlikte oturcaksın ki kiraya cıkmayı bari teklif etselerdi
çok ayıp etmişler
senn için de cok üzlüdüm ama
tavrnı koyman çok iyi olmuş
3 sene bekletip de ev alamamışlar cnm seni içlerine aldıktan sonra hiç mi hiç almazlar diye düşünüyorum
ne var birlikte yaşayıp gidiyoruz diye düşünürler
bu sorun nişanlınla halledilmeliydi ev alınamasıydı kiraya çıkılabilirdi

ßende öyle düşündüm bu zamana kadar bekletip ev alamdıysa bundan sonra alamazlar diye düşündüm açıkcası keşke nişandan hemen sonra biz ev alamıyoruz kızım şimdi kirada oturun hem işi uzatmamış oluruz yuvanızı kurduktan sonra ev alırız deselerdi kirada otururdum ama onu yapmadılar ..
ßeni 4 yıl beklettiler nasıl hesap vericekler.

ßende öyle düşündüm bu zamana kadar bekletip ev alamdıysa bundan sonra alamazlar diye düşündüm açıkcası keşke nişandan hemen sonra biz ev alamıyoruz kızım şimdi kirada oturun hem işi uzatmamış oluruz yuvanızı kurduktan sonra ev alırız deselerdi kirada otururdum ama onu yapmadılar ..
ßeni 4 yıl beklettiler nasıl hesap vericekler.

cok üzüldüm cok ama durumun böle ise evlendikten sonra daha çok üzülürdün ve geri dönemezdin de
şimdi zararın neresinden dönersem kardır diye düşün
bu sorunu nişanlınla halletmen gerekiyordu ailesi karar veriyor ve nişanlın ses çıkarmıyorsa yarın herşeyine karışırlardı zaten
hayırlsı olsun cnm bnm

Canım benim öncelikle Allah yardımcın olsun :teselli:
Verilmis sadakam varmıs de düsünmemeye calıs, bırak kendi ayıplarıyla basbasa kalsınlar.
Hakkında hayırlısı böyleymis inanki.
Hem dua et ki nisanlın gercek yüzünü simdiden göstermis, ailesine karsı seni simdiden korumayan ileride kılını kıpırdatmazdı.
Sükret güzelim.

sudan bir sebepten dolayı bitmemiş

yine bir pısırık erkek olayı

gelecekte daha çok yanmamak için şimdi bu acıya dayanmak gerek

biraz sabır

her şey yoluna girecekopuyorumnanaktan

ınanın bende böyle düşündüm ..
Çok teşekkür ederim canlarım yorumlarınız için ..

arkadaşım zaten en önemlisi nişanlının bişeyler demesiydi. söylediğine göre oda hiç sesini çıkarmamış. hakkında hayırlısı olsun. bana kalırsa hayırlısıda olmuş. nişanlının arkasında durması gerekirdi. herşey gönlünce olsun biraz da mantıklı düşünmek gerekiyo gerçekten. sen doğru olanı yapmışsın. :teselli:

Ev mutluluğunuzda önemli mi..?
Maddi durumları çok iyi de sırf size kötülük olsun diye mi ev almadılar..
Ev alınmadı diye nişan bozulur mu Allah aşkına..
Ben ne ev ne ev eşyası hiçbir maddi şey için kocamdan vazgeçmem.
Dilerim çabuk unutur çok daha mutlu olursunuz.

Ev mutluluğunuzda önemli mi..?
Maddi durumları çok iyi de sırf size kötülük olsun diye mi ev almadılar..
Ev alınmadı diye nişan bozulur mu Allah aşkına..
Ben ne ev ne ev eşyası hiçbir maddi şey için kocamdan vazgeçmem.
Dilerim çabuk unutur çok daha mutlu olursunuz.

ßilemiyorum ne düşündüler ..
ßana değer verdiğini düşünseydim emin ol bende asla vazgeçmezdim canım benim .

Hiç üzülmeyin bile bu duruma herşeyde bir hayır vardır bu kadar sessiz kaldığına göre ailesine söz söyleyememiş tabi.
Bir an önce yaşanan olayları unutup geleceğe bakın ve çok mutlu olun .

Back
X