İçim acıyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi makiler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

makiler

Ziyaretçi
merba arkadaslar
şuan içim öyle acıyor ki
o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi..
sizinle paylaşmak istedim
1yılımı verdiğim canımdan çok sewdiğim bi erkek arkadasm vardı kötü şeyler yasadık bı kız arkı yüzünden ayrıldk ama sonradan öqrendm ki baska sebeplerde varmış
ben hala özlüyodum
ta ki dün qeceye kadr ortk bi arkadasımza eşyalarını verdm ve ve arkıma ayrılmamıza nedn olan o kıza esyaları vermesnı söylemiş
içim acıdı ve arkamdan salaktı o hiç sevmedim aslnda demiş
ne kadar çocukça basitçe..
ve en acısıda benim içim acıyor canım yanıor..
şuanda dinlediğim şarkıda tuz biber oluyor
..sanma bir baskası yerimi alır
qelenler qideni birqün aratır
ben olmayınca ondan kurtuldm demişsin
benim yerime bir baskasını sevmıssın
benı zaten aslnda hiç sevmemişsin üzülmedim hiç dönme qeri..

*okuyan herkese derdimi paylaşan herkese şimdiden tesekkür ederim:(

canım neden üzülüyorsun kendini iyice arabesk bir hale sokuyorsun ki? salla gitsin bence sen hande yenerden kırmızı'yı felan dinle boşver öyle acıtasyon şeyleri..sengözlerimebaksanab

neden arkına verdin sende....delikafadulden

gidip kendin vereydin....:delphin:

hem böle şarkılar dinleme yan etki yapar canım.....
:kahve:

boşverin. o size layık değilmiş demek.

arkamdan salaktı o hiç sevmedim aslnda demiş
şu lafı söyleyene değermi.yazık size.

bahar geliyor havalar guzelleşiyor.. hiç bunalım yapma at kendini sokaklara ohh mis... bende izelden bir dilek tut u hediye ediyorum sana o sarkıyı bol bol dinle daha ıyı hisedeceksin kendini ben 5 yıllık ilişkimin ardından bunu yapmıştım :) simdi evliyim aşıgım ve cok mutluyummmm hihoyyyt

ammmaannn boşver..yıllara boşver aşklara boşver
aşklar gelir geçer..sen kendine şans ver gidene yol ver
kalbin elbet birgün yeniden sever...

birine inan ve onun sana değer verdiğini düşünürken bi anda herşeyin koca bi yalan olduğunu sana en kötü bir şekilde göstermesi gerçekten çok kötü bi tecrübe yaşamışsın ama bunları bi ders olarak düşün daha hayatına kimler giricek daha doğru adım atabilmen için maalesef böle tecrübeler yaşaman gerekiyor doğru insan ve kesinlikle doğru arkadaş edinmen için ve bundan sonraki hayatında daha az keşke demen için bu yollardan geçiceksin bir musibet bin nasihattan iyidir yaşadın ve gördün şimdi yaptığın yanlışları düşünüp tekrarlama onun gibi basit insanları daha iyi ayırt edebilir ve hayatına alıcağın kişiyi daha temkinli bi şekilde koluna takarsın tabi çevrende ki insanlarada dikkat et canım dost dediğin en büyük düşmanının dahi veremiyeceği kadar daha büyük acılar yaşatabilir herşeyin ii yanından bak 1 yıl seninle olupta arkandan salak diyen kişinin kendisi salaktır ve kendinden başka kimseyi önemsemeyen bir zavallıdır booooş veeeeer kimler gelir kimler geçer gerçek aşkı en yakın zamanda bulman dileğiyle:içelim:

bak yaz geldi çık bak dışarı gez toz eğlen
kim ölmüş aşktan
hayat nekadar kısa farkındasın değil mi?
5 dakka sonra neler olacağına kim teminat verebilir?
kimin için değer söylesene,seni gerçekten haketmeyen sevmemiş biri
için bu üzüntü bu melankoli niye?
bir daha mı geliceksin dünyaya senden önemli hiç kimse yok bu hayatda unutma..
güler geçersin bu günlere ilerde
sana koca mı yok kız delllliiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool::sm_cool:

Aman be canım senin derdin dertmidir benim derdim yanımda...

Şu güzel günlerinin değerini bil tadını çıkarkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Bak birde şöyle düşün sen üzüleceğine bırak o üzülsün kahrolsun senin gibi duygusal vefalı gönlü güzel birini kaybettiği için yerimseniben

Canım arkandan sana salak demiş değmez bir insan sakın üzülme!! Diğer arkadaşların söylediği gibi bahar geldi çık gez arkadaşlarınla buluş kafanı dağıtacak şeyler yap..
En önemlisi sana onu hatırlatacak şarkılar dinleme....

of be kızım resmen ortaokul çocuu gibi konuşmuş adama 1 yıl uzun bi süre
salak olsan yüksek lisansta işin ne
içinin acıma nedeni onun senin önüne 1-0 geçtiği düşüncesi olabilir..intikam almak isteyebilirsin ondandır..ben hep derim iyisi gelene kadar canın yanar..sen mutlu ol kudurur...

buda geliirrr buda geçerrr ağlamaa tririri ririr mm tralay lay laa...:teytey:

bence onun sözlerinde gizli zaten duyguları. aslında oda seni çok sevmiş ve onunda içi yanıyor. gurur yapıyor olabilir veya o kelimeyi sana getiren arkadaş yalan söylüyor olablir. kafandan sil bütün olanları ve hayatına devam et. hayatta hiçbirşey ve hiçbirkimse üzülmeye değmez. bende üzülmüş ağlamıştım lanet etmiştim hayatıma. sonra toparladım kendimi bana ilgi gösterenlere cevap vermeye başladım. ama bir baktımki beni sevmediğini zannettiğim sevdiğim aslında çok seviyormuş beni. beni kaybetmeye başladığı anda anlamış beni gerçekten çok sevdiğini. ve şimdi evliyiz çok mutlu bir yuvamız var. inşallah herşeyi unutur hayatına devam edersin. gerçek sevgi seni bekliyor olabilir. bırak giden gitmiştir

arkanızdan da neler demıs deger mı bunları demeye,

demek o ayrılmanıza sebep olan kıza hak vermıs bı sebeplerden kı hedıyelerı de ona verın demıs,

ılerde merak etmeyın ondan da darbeyı alacaktır bosverıınnnnn nasılsa gecıcek deyın kendı kendınıze.

Bencede canım yarın bırgun dıner aın.Edepsizlik yapıp salak demiş arkandan.Asıl salak kendısı de,takma kafana.En ıyısıne layıksındır,emınım.oda ne halı varsa görsün,kıymet bılmezın tekıymıs demekki

canım benim ya boşver bak havalar güzelleşti at kendini sokağa temiz hava al kendine gel.Sonrada elinden geldiğince düşünmemeye çalış. salak demiş sana birde madem öyle salaktın senle ne işi varmış bir yıl boyunca o zaman asıl salak o oluyor boşver güzelim belliki onun aklı başında değil.

Sadece arkanızdan söylediği o söz bile yeter....
Keşke eşyalarını yeni arkadaşına değil;
kendisine iletseydiniz.....
Size saygısı olmayan bu insan için bu kadar üzülmek:1no2:
değmez gerçekten hiç değmez...
:delphin:

senin canın sağ olsun üzülecek biri var ise o sen değilsin ama allah öyle büyükki sonda göstereceğini sana başta göstermiş şükret yoluna devam et sen okumana bak o senin istikbalin oku ekmeğini eline al sonrada bir söz var elini öpen seni alsın yani kıymetini bilecek insanla gün gelince yolun devam et tatlım bol şans

Back
X