• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim acıyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi makiler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bişeyler yaşanır ve biter.
geride saygı kalır.
yaşadıklarınıza saygısı bile olmayan biri için hiiiçççç üzülme canım.
elbette ki seni gerçekten seven ve değer veren biri çıkıcak karşına.
sadece biraz zaman...

Bir sene ne ki,insanlar kırk yıllık hayat arkadaşlarından ayrılıyorlar.Öyle olsa daha mı iyiydi,hem bak ne güzel işte gerçek yüzü çıkmış ortaya CADIARZU.
Ya bu kişiliksiz adam açık vermeseydi,ya evlenseydiniz noooolcaktı :1shok:

bak yaz geldi çık bak dışarı gez toz eğlen
kim ölmüş aşktan
hayat nekadar kısa farkındasın değil mi?
5 dakka sonra neler olacağına kim teminat verebilir?
kimin için değer söylesene,seni gerçekten haketmeyen sevmemiş biri
için bu üzüntü bu melankoli niye?
bir daha mı geliceksin dünyaya senden önemli hiç kimse yok bu hayatda unutma..
güler geçersin bu günlere ilerde
sana koca mı yok kız delllliiiiiiiiiiiiiiiii:sm_cool::sm_cool:

Ayneeen katılıyorum. Cidden soylicek soz bulamadım. Bosver canım takma bu kadar boyle demesi kolay ama inan degmez. :1hug:

valla bu dönemde böle şarkılar dinlersen biraz zor atlatırsın boşver gitsin de başka için rahatlamaz allah yardımcın olsun inş..daha iyi birine aşık olursun:1hug:

merba arkadaslar
şuan içim öyle acıyor ki
o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi..
sizinle paylaşmak istedim
1yılımı verdiğim canımdan çok sewdiğim bi erkek arkadasm vardı kötü şeyler yasadık bı kız arkı yüzünden ayrıldk ama sonradan öqrendm ki baska sebeplerde varmış
ben hala özlüyodum
ta ki dün qeceye kadr ortk bi arkadasımza eşyalarını verdm ve ve arkıma ayrılmamıza nedn olan o kıza esyaları vermesnı söylemiş
içim acıdı ve arkamdan salaktı o hiç sevmedim aslnda demiş
ne kadar çocukça basitçe..
ve en acısıda benim içim acıyor canım yanıor..
şuanda dinlediğim şarkıda tuz biber oluyor
..sanma bir baskası yerimi alır
qelenler qideni birqün aratır
ben olmayınca ondan kurtuldm demişsin
benim yerime bir baskasını sevmıssın
benı zaten aslnda hiç sevmemişsin üzülmedim hiç dönme qeri..

*okuyan herkese derdimi paylaşan herkese şimdiden tesekkür ederim:(

senin arkandan salağın tekiydi diğen biri için nasıl için acır bence sevin daha fazla salak yerine konulmadığın için.zamanla geçer.ben nişanlımda ayrıldım beni çok incitip üzmüştü eşyalarımız alınmıştı düğün tarihi belliydi resmi naikah da oldu tayin için ama içimi o kadar acıttı ki ayrıldım ve güçlü olmaya çalıştım şimdi dediğim şey hayatımda aldığım en akılllıca karar ondan ayrılmaktı acılar tazeyken çok can yakar aradan zaman geçince sanki başkasının başından geçmiş gibi çok yabancı gelir.biz ne desek boş bunu yaşayarak anlayacaksın.

haysiyetsiz heriften kurtuldugun için sevinmelısın. erkek adam eskı sevgılısının arkasından konuşmaz, konuşturmaz...erkek adamsa tabi?? verılmış sadakan varmış onun için aglayıp kendını o degersızle bir tutma...zaman acını sılecektır zamana bırak kendını...

bır arkadas yuznden neden ayrıldınzı kı bıde sıze salaktı gıbı laflar etmesı hıc hos degıl demekkı degemz bırısıymıs acısını anlıyorum umarım zamanla unutursunuz

o kendi salaklığına yansın boşver talım sen ya boşver biliorum dmesi kolay ama bugün cinnet geçirdim bende boşwer ya çık ges dolaş ya

çok afedersiniz ama bi yıl çıkarken aklı nerdeymiş de ayrıldığında ben o salağı hiç sevmedm demş. kusura bakmayın ama salağın allahı o. ayrıldığı kızın arkasından böyle olur olmaz konuşabilen erkeklere hep sinir olmuşumdur zaten. o kendi seviyesizliği, düşüklüğü. emin ol o kızla çıkmaya başlar. sen keyfine bak lütfen.

Salak mı demiş?

Bırak böyle damar şarkılar dinleyip gözyaşı dökmeyi, sadece 1 yılla böyle bir insandan kurtulduğuna sevinmelisin bence... :delphin:

Back
X