- Konu Sahibi SaGoSu KaJmEr
24 yaşındayım dünyalara değişmeye kıyamadığım bir evladım var Allahım tüm isteyenlere versin inşaallah ancak içimi acıtan ve beni çok endişelnediren bir konuyu elimin dilimin yettiğince paylaşmak istiyorum sizlerle gün geçmiyorki çocuk ölümleri istismarlar cinayetler 5 kuruş için kıyılan canlar görmeyelim korkuyorum nasıl saklayıp koruyacağız evlatlarımızı böyle canilerden içim acıyor içim yanıyor tv açtığımda artık feryatlarla yürekleri yakan anneleri görmek çok içmi acıtıyor vicdan kalmamış insanlık ölmüş katili ise menfaat olmuş...mafoldumben
şimdi esas korkularım yavrum ağlayacak diye üzerine titrediğim canım ilerde okula başlayacak sevecek sevilecek bu güven duygusuyla nasıl içim titiriyor anlatamam hergün dahada kötüye giden yaşantımızda çocuklarımıza sağlıklı bir toplum istiyoruz kan dökülmesin anneler ağlamasın dua ediyorum bütün anneler ve evlatları için ALLAHIM BİZLERİ ANNELERİMİZE ,EVLATLARIMIZIDA BİZLERE BAĞIŞLA mafoldumben
şimdi esas korkularım yavrum ağlayacak diye üzerine titrediğim canım ilerde okula başlayacak sevecek sevilecek bu güven duygusuyla nasıl içim titiriyor anlatamam hergün dahada kötüye giden yaşantımızda çocuklarımıza sağlıklı bir toplum istiyoruz kan dökülmesin anneler ağlamasın dua ediyorum bütün anneler ve evlatları için ALLAHIM BİZLERİ ANNELERİMİZE ,EVLATLARIMIZIDA BİZLERE BAĞIŞLA mafoldumben