• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim acıyor...

seyrantepe

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
210
1
316
Diğer
birkaçgündür zaten olmadığım kadar yalnız bunalmış hissediyordum kendimi. o kadar halsizim ki... dünya üzerime yıkılmış gibiyim, dün akşamda sayfada gezinirken arkadaşımızın birinin doğuma gireceğim başlıklı yazısını okuyunca kendimi çok kötü hisettim. akşamdan bu yana çok ağladımmm. belki size söylediklerim inandırıcı gelmeyebilir ama bunca zaman ne düşündüysem ne hissettiysem hep bi şekilde yaşadım, hamileliğimde bebeğimin cinsiyetini, rüyamda eşimi, insanlar hakkındaki fikirlerimden tutun da olaylara kadar öyle ya da böyle bir şekilde bişeyler bana hep malum oldu. bikaç gündür de ölümü düşünmeye başladım o arkadaşın yazdıkları da üzerine tuz biber oldu. içimde akılalmaz bi his var, paranoyaklık değil bu , sanki bi hastalık yaşıyormuşum o yüzden bu kadar direncim kırılmış gibi hissediyorum. sanki doktora gitsem kötü bişey olacak gibi hissediyorum. saçma gelebilir ama böyle. iyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. 4 yaşında oğlumda var, aielm uzakta... eşime de dedim bana bişey olursa oğluma annemler baksın istiyorum die.

birkaçgündür zaten olmadığım kadar yalnız bunalmış hissediyordum kendimi. o kadar halsizim ki... dünya üzerime yıkılmış gibiyim, dün akşamda sayfada gezinirken arkadaşımızın birinin doğuma gireceğim başlıklı yazısını okuyunca kendimi çok kötü hisettim. akşamdan bu yana çok ağladımmm. belki size söylediklerim inandırıcı gelmeyebilir ama bunca zaman ne düşündüysem ne hissettiysem hep bi şekilde yaşadım, hamileliğimde bebeğimin cinsiyetini, rüyamda eşimi, insanlar hakkındaki fikirlerimden tutun da olaylara kadar öyle ya da böyle bir şekilde bişeyler bana hep malum oldu. bikaç gündür de ölümü düşünmeye başladım o arkadaşın yazdıkları da üzerine tuz biber oldu. içimde akılalmaz bi his var, paranoyaklık değil bu , sanki bi hastalık yaşıyormuşum o yüzden bu kadar direncim kırılmış gibi hissediyorum. sanki doktora gitsem kötü bişey olacak gibi hissediyorum. saçma gelebilir ama böyle. iyi düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor. 4 yaşında oğlumda var, aielm uzakta... eşime de dedim bana bişey olursa oğluma annemler baksın istiyorum die.

Böyle düşünmenin bi sebebi olması lazım.4 yaşında paşaların paşası bir oğlun var bundan daha mutlu bir dünyan olabilir mi ?

Iciniz rahat etsin diye bir kann testi Check-up falan yaptirin.Hava degisimnden olablir insan gücten kuvveten düsüyor,bi de oglunuz yoruodur ev isleri calisorsaniz da ayri zor zaten.

Yapılacak hiçbirşey kalmamıştır belki. Belki yaşamak belirsiz bir amaçtır...
Dünyanın bütün nimetleri uzaktır ve işe yaramaz. Sadece oturduğun yerde kalmak, denizlerin serinliğinden en güzel çiçekleri koklamaktan en güzel tadlardan daha güzeldir .Sondur bazen... Yada öyle gelir.
Biliyorum ben de öyleydim ....Tek tavsiye edebileceğim şey hayatın asıl anlamını öğrenmen olur...
Neden yaşadığımızı neden oğlunun olduğunu bir düşün... Anlamı olmalı.
Sadece başını secdeye koy ...Senin varlığın ve özün orada... Daha net görmek istiyorsan Kur'an a bir bak... Ama bak...

bazen bana da olur öyle aniden eşime ban birşey olursa oğluma annem baksın derim tıpkı sizinki gibi ama gelip geçer
birşeylerden bunaldığınız sıkıldığınız için öyle düşünüyor olabilirsiniz değişiklikler yaratın kendinize....

Iyi seyler dusunmeye bakin ve olumu dusunmekten hemen vazgecin. Negatif enerji uretiyorsunuz ve negatife davetiye cikariyorsunuz. Bir yerde okumustum, insanlar baslarina gelecek iyi veya kotu olaylari sizin gibi boyle dusunerek cagirabilirler. Sizin su anda olumu dusunup onu cagirdiginiz gibi.. Ne kadar dogru bilemiyorum, ama ya dogru ise?
Ayrica benim de boyle icimin acidigi zamanlar olmustur, her seferinde de uc gun bir ay icinde kotu bir olay ile sarsilmisimdir, hatta depresyona girecek kadar, dolayisi ile bu histen nefret ediyorum. Olum degil de, hayatinizda hissettiginiz fakat konduramadiginiz kotu bir gidisat, belki is, belki evliliginiz veya aklima gelmeyen baska seylerden oturu boyle hissediyorsunuz buyuk ihtimal. Onun ne oldugunu bulup is kotu hale gelmeden engellemeye bakin. Ben artik boyle yapiyorum ve tahminlerim de genellikle dogru cikiyor. Olay uzucu bile olsa onceden tahmin ettigim ve onlem aldigim icin yikici olmuyor.

Back
X