- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
- Konu Sahibi Unfortunate
Valla başkasının lafıyla ailesini dağıtmayı göze almışsa, zaten ona ne adam ne de erkek denir.
Doğacak bebeği, hamile eşi bir yanda dururken, elalemi dinlemek ne demek?
Emin olun, erkekler kucağına alana kadar babalığı anlamazlar.
O zaman kafasına öyle bir dank eder ki, sizin bu üzüntüleriniz misliyle çıkar.
O otursun derdine yansın.
Yavrusunun ilk agu seslerini, emeklemesini, gülümsemesini kaçıracak.
Onu gördüğünde çılgınlar gibi deliye dönmeyecek bebeğiniz.
Babasının göğsünde huzurla uykuya dalmayacak.
Benim 7 aylık oğlum var ve babaya deli oluyor.
Şöyle bir düşündüm de, eski kocanız bu dünyada cenneti kaçırmış, daha ötesi var mı?
Bebeğinizin her şeyi siz olacaksınız ve o hiçbir şey olarak hayatına devam edecek.
İnanın daha büyük bir ceza olamazdı ona.
Yaa çok teşekkür ederimm gerçekten moralim düzeldi. En son konuşmamızda kuzeninin bebeği olmuş onu görmeye gitmişler dokunamadım sevemedim falan dedi çok üzülmüş ne kadar doğru bilemiyorum.. Kafanızı ütülemek gibi olmasın ama bir karar aldım ve ne kadar doğru acaba duygusal olduğum için mi böyle düşünüyorum bunu bana açıklayabilir misinizz?
Doğum yapacağım zamanı söylersem işten doğum izni alacak 1 belki 2 gün bebeği görecek sonra diğer günler gezip tozacak.. Bir de bu kadar şey yaşatıp gelip bebeği yüzsüz yüzsüz görecek ve annesigilin koymak istediği isim vardı kimliğini çıkartırken o ismi de yazdıracak (ben istemiyordum o yüzden 2 isim koyacaktık). Eğer doğumu haber vermezsem ki avukatım böyle bir hakkım olduğunu söyledi. Kimliğini ben çıkartacağım. Ve bebeği icra yolu ile uğraşarak görecek. (şimdiye kadar 1 çorap bile almadı ve maddi konularda canının yandığını adım gibi biliyorum). Kısacası doğumu haber vermek istemiyorum çünkü haber verir de yazdığım şeyleri yaşarsam ilerde salaklık ettim yapmayacaktım pişmanlığı yaşayacağım ki şimdiye kadar yaptığım yapmadığım şeyin pişmanlıkları beni çok üzüyor. Sizce ne kadar mantıklı?