- Konu Sahibi eftelya5434
-
Neolduki böyle isyanlardasın arkadaşım,
Biri veya birileri canını çok acıtmış ki bu kadar bezginsin..
Daha ayrıntılı anlatırsan yardımcı olabiliriz belki...
ii de anlat diyoruz anlatmıyorsun,,biz napalım allah deilizki bilmediğmiz derde çözüm bulalım??
tabiki anlatmak zorunda değil ama ben bu arkadaş adına üzüldüm yazılarını okuyunca ve diyecek hiç bir şey bulamadım,,bu şekilde olmazki anlatsa belki de yardımcı olurduk:1closedeyes:Arkadaş çözüm istemiyor kimseden...
İçinden geçenleri yazmak istemiş yazmış, Kelimelere dökmek istemiş hissettiklerini...
Derdime çare bulun demiyor...
Anlatamadığı şeyler olabilir ya da anlatmak istemediği...
Biraz daha anlayışlı yaklaşsak ?
şuan o kadar boşum ki.içim bomboş.nefes almak bile zor gelir oldu.mutluluk nedir???bunu bilmediğim içinmi mutlu olamıyorum acaba.??yoksa haketmediğim içinmi.??Allaha isyan etmiyorum asla.ama kafamda bir sürü cevapsız soru var.neden diyorum kendime neden????okadar boş yaşıyorum ki.hiç bir zaman olmayacak şeyler istemedim hayattan.her insanın sahip olabileceği şeyleri istedim.bundamı hata ettim acaba??çok şeymi beklemeliydim hayattan..yetinmeyi bildiğim için mi bu kadar çok üzüldüm.sevgi aradım hep.hep maneviyatcı oldum hayatım boyunca asla maddiyatcı olmadım suçum bumu?? neden insanlar kötülük yapmakta bukadar cömert..??bazı şeyleri içime sindiremiyorum.zoruma gidiyor.diyorum Allah benı denıyor sabrımı denıyor sabret dıyorum kendı kendıme.ama içimdekılerıde bastırmaktan yoruldum kımsemde yok anlatacak.sorun bir değil yani..annem ve ablamı üzmek istemiyorum.az çok biliyorlar ama özellikle annemi üzemem...keşkelerim okadar çoğaldıki......!!!! :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?