İçim bunalıyor daralıyorum yardım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi prla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz bence takıntı yapmışsınız artık ve bu çok tehlikeli. Kendinizi de manipüle ediyorsunuz karşı tarafla ilgili. Karşınızdaki kişi ne yapsa sevmediğine inandırabilir sizi?

şiddet mağduru olduğunuz için özenli konuşmaya çalışıcam. bu sözleri sizin eşinize söylemeniz gerekirdi, sizin can sağlığınızı ve güvenliğinizi düşünüp uzak durmanız gerekirdi. En azından hayatınızdan zorluk çıkarmadan çıkıcak, öyle düşünün ve şükredin.

Evet öyle oldu ben yazdıkça daha çok değişik konuşmaya başladı yazmasam da ya tamamen koparsak diye düşündüm hep bi önceki yazımı okursan sebepler onlar
Tamamen kopuyorsunuz zaten adam dava açmış. Rahatsız olmuş, artık istemiyor, başka bir hayata devam edecek. Yani bunu anlamak niye bu kadar zor. Biraz gururlu olun yahu, erkeğin peşinden koşmak nedir.
Bir de onsuz yaşayamam olayını bırakın. Onunla evlenene kadar nasıl yaşadınız?

16 ekimde boşanma davam var eşim dava açtı hem suçlu hem güçlü konuşmaya çalışıyorum asla istemiyor yazma bana diyor engellerim seni diyor ama ben hala beni sevdiğini düşünüyorum ama yanaşmıyor çok daralıyorum normal hayatıma devam edemiyorum ne yapmam lazım nasıl düzelcem korkuyorum onsuz olmaktan bi önce ki konum da çok linçlendim
yine linçleyecem nasıl bir mantık bu , korkaklık da değil acınası bir hal.

Tamamen kopuyorsunuz zaten adam dava açmış. Rahatsız olmuş, artık istemiyor, başka bir hayata devam edecek. Yani bunu anlamak niye bu kadar zor. Biraz gururlu olun yahu, erkeğin peşinden koşmak nedir.
Doğru 2 sene öncesine kadar omu vardı sanki

Doğru 2 sene öncesine kadar omu vardı sanki
E yoktu elbette. Bundan sonra da olmayıversin.
Dışarıda pırıl pırıl insanlar var. Dünya bu heriften ibaret değil. Boşanın kurtulun bu yükten.

Doğru 2 sene öncesine kadar omu vardı

16 ekimde boşanma davam var eşim dava açtı hem suçlu hem güçlü konuşmaya çalışıyorum asla istemiyor yazma bana diyor engellerim seni diyor ama ben hala beni sevdiğini düşünüyorum ama yanaşmıyor çok daralıyorum normal hayatıma devam edemiyorum ne yapmam lazım nasıl düzelcem korkuyorum onsuz olmaktan bi önce ki konum da çok linçlendim
Aynen çok seviyo ondan boşuyo seni yoksa sevgiden delircek zaten sevdiğinden dövüyo seni de

Allah razı olsun sagolun haklısınız
Gurur kadına çok yakışır. Sizi istemeyeni siz hiçççç istemeyin. Kıymetinizi bilen gelsin.
İnanın değmez, canınıza, zamanınıza yazık.
Depresyona gireceksiniz bu gidişle.
Depresyon nasıl bir şey biliyor musunuz? Girişi var çıkışına Allah yardım etsin. Elin oğlu için hayatınızı feda etmeyin.

Bıraz kendınıze saygınız olsun. saygısız erkeklere yapışıp medet umuyorsunuz. Neden bu ısrar? Tek boşanan sen misin? Senı sevmeyen ınsanla işin ne

Kendini neden bu duruma sokuyorsun?

Ya seviyorsunuz tamam alışkanlık var tamam istenmemek kötü onada tamam yoksunluk krizi gibisiniz tamam Fakat sizi istemeyen kişi vicdan dan dönse acısa dönse işinize yararmi yaramaz .Mecbursunuz birakacaksiniz seve seve .Kendinize söyleyin beni istemeyeni istemem beni istemeyeni istemem bir defter alın doldurun yazın eliniz şişene kadar bunu

Back
X