- 3 Eylül 2025
- 10
- 12
- 3
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamen kopuyorsunuz zaten adam dava açmış. Rahatsız olmuş, artık istemiyor, başka bir hayata devam edecek. Yani bunu anlamak niye bu kadar zor. Biraz gururlu olun yahu, erkeğin peşinden koşmak nedir.Evet öyle oldu ben yazdıkça daha çok değişik konuşmaya başladı yazmasam da ya tamamen koparsak diye düşündüm hep bi önceki yazımı okursan sebepler onlar
yine linçleyecem nasıl bir mantık bu , korkaklık da değil acınası bir hal.16 ekimde boşanma davam var eşim dava açtı hem suçlu hem güçlü konuşmaya çalışıyorum asla istemiyor yazma bana diyor engellerim seni diyor ama ben hala beni sevdiğini düşünüyorum ama yanaşmıyor çok daralıyorum normal hayatıma devam edemiyorum ne yapmam lazım nasıl düzelcem korkuyorum onsuz olmaktan bi önce ki konum da çok linçlendim
Doğru 2 sene öncesine kadar omu vardı sankiTamamen kopuyorsunuz zaten adam dava açmış. Rahatsız olmuş, artık istemiyor, başka bir hayata devam edecek. Yani bunu anlamak niye bu kadar zor. Biraz gururlu olun yahu, erkeğin peşinden koşmak nedir.
Bir de onsuz yaşayamam olayını bırakın. Onunla evlenene kadar nasıl yaşadınız?
E yoktu elbette. Bundan sonra da olmayıversin.Doğru 2 sene öncesine kadar omu vardı sanki
Doğru 2 sene öncesine kadar omu vardıTamamen kopuyorsunuz zaten adam dava açmış. Rahatsız olmuş, artık istemiyor, başka bir hayata devam edecek. Yani bunu anlamak niye bu kadar zor. Biraz gururlu olun yahu, erkeğin peşinden koşmak nedir.
Bir de onsuz yaşayamam olayını bırakın. Onunla evlenene kadar nasıl yaşadınız?
Allah razı olsun sagolun haklısınızE yoktu elbette. Bundan sonra da olmayıversin.
Dışarıda pırıl pırıl insanlar var. Dünya bu heriften ibaret değil. Boşanın kurtulun bu yükten.
Aynen çok seviyo ondan boşuyo seni yoksa sevgiden delircek zaten sevdiğinden dövüyo seni de16 ekimde boşanma davam var eşim dava açtı hem suçlu hem güçlü konuşmaya çalışıyorum asla istemiyor yazma bana diyor engellerim seni diyor ama ben hala beni sevdiğini düşünüyorum ama yanaşmıyor çok daralıyorum normal hayatıma devam edemiyorum ne yapmam lazım nasıl düzelcem korkuyorum onsuz olmaktan bi önce ki konum da çok linçlendim
Gurur kadına çok yakışır. Sizi istemeyeni siz hiçççç istemeyin. Kıymetinizi bilen gelsin.Allah razı olsun sagolun haklısınız
Kendini neden bu duruma sokuyorsun?16 ekimde boşanma davam var eşim dava açtı hem suçlu hem güçlü konuşmaya çalışıyorum asla istemiyor yazma bana diyor engellerim seni diyor ama ben hala beni sevdiğini düşünüyorum ama yanaşmıyor çok daralıyorum normal hayatıma devam edemiyorum ne yapmam lazım nasıl düzelcem korkuyorum onsuz olmaktan bi önce ki konum da çok linçlendim
İsteyerek yapmıyorumKendini neden bu duruma sokuyorsun?