- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 28
Merhabalar yaklaşık 2 yıl önce bir çocukla date e çıkmıştım date de normal davrandım ama istemedim hoşuma gitmedi çocuk onu reddedince o zaman yemek ısmarladım onların parasını ver falan dedi bende iban at atayım dedim sonra yüzyüze falan deyince ister istemez endişelendim istemiyorum dedim engelledim 5 ay sonra bilinmeyen numara aradı açtım bu çocuğun sesiydi kapatıp engelledim bu olay 2024 de oldu geçen şubat ayında bana mesaj geldi İnsta üzerinden ama hesap bildiğiniz doğa resimleri paylaşan 30k takipçisi olan bir hesap mesaj da karımı özledim yazıyordu bende soru işare attım daha sonra küçüklük fotoğraflarımı attı bu fotoğrafın sadece kimde olduğunu biliyorsun falan dedi ama ben hala anlamadım bu çocuğun olduğunu neyse gel buraya şşş falan yazıyor ben yazma bana diyorum falan neyse buluştuğumuz tarihi söyleyince anladım ben sapık gerizekalı mal arsız diye küfür ettim fazlası yok sonra bu demesin mi hakaret davası açıcam sana diye kendisi hukuk okuyor muhtelemen korkutmak için dedi bende ısrarla yazıyorsun yazma dememe rağmen onun için bu sözcükleri kullandım falan dedim en son mesajına görüldü attım sonra birkaç gün içinde hesabında şu şekil paylaşımlar yapmaya başladı bunları İngilizce yazıyor işte mahkeme günü seni öpeceğim hayatının hayatsını yaptın geç kaldın vb şeyler bende buna yazdım derdin ne dşye o da dedi engeleyip duruyorsun konuşmama izin vermiyprsun tiktoktan repost yaptıkların kimeydi falan dedi 1 ay önce rp yaptığım videoyu üzerine alınmış bende dedim sen benim hayatımdan 1 ay içinde çıkmadım ne dşye üzerine alınıyorsun hiçbiri senin için değildi dedim uzattı bende yazma dememe rağmen yazan sensin falan diye konuşunca tartışma çıktı neyse bu hala diypr mahkemede görüşürüz tabi bir yandan da mesajları geri çekiypr karım özledim sesini duymayı gel buraya şşş falan dediklerini geri çekmiş baktım bu böyle olmuyor ablasının hesabını buldum ablam yazdı kardeşiniz kardeşimi rahatsız ediyor falan dedi o da tamam ben aileme söyleyeceğim özür dilerim onun adınabir daha olmaz dedi neyse baktım bana yazmış özür dilerim nasılsın dşye bende sorun değil yazma bana dedim sonra mesajı geri çekmiş aslında benşm derdim seninle değil senin bi arkadaşını beğendim onun için yazmıştım falan dedi bende dedim ne saçmalıyorsun arkadaşımı niye sana ayarlayım dedim bu hala konuyu başka kıza getirmeye çalışıyor beni engelleme yoksa sinir olup yazıyorum falan dedi engellemedim görüldü attım
Bu aralar yine Edit paylaşmaya başladı işte sonyaz dizisinden Akgün kıza diupr sende beni seviyorsun kız istemiyor ama naz yapıyor hep buna benzer editler en önemlisi konuştuğumuz her şeyin ssini almıştım allahtan bir sıkıntı çıkarsa gösteririm ama olay şu korkum dava açması falan değil hesabım kapalı pp yok tiktok hesabım da aynı şekilde gizli her şeyim böyle bir şey paylamadan veya bi erkek yazarsa o olacağından korkuyorum ne yapacağım kusura bakmayın çok uzun oldu
Bu aralar yine Edit paylaşmaya başladı işte sonyaz dizisinden Akgün kıza diupr sende beni seviyorsun kız istemiyor ama naz yapıyor hep buna benzer editler en önemlisi konuştuğumuz her şeyin ssini almıştım allahtan bir sıkıntı çıkarsa gösteririm ama olay şu korkum dava açması falan değil hesabım kapalı pp yok tiktok hesabım da aynı şekilde gizli her şeyim böyle bir şey paylamadan veya bi erkek yazarsa o olacağından korkuyorum ne yapacağım kusura bakmayın çok uzun oldu