İÇİM BURUK KIZLAR :(

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.807
133
Selam hepinize,
Daha önce konu açmıştım, eski erkek arkadaşımla ve ailelerimizle söz tarihi konuşulurken bir anda ilişkimiz bitti. Biteli 2 ay oluyor. Unuttum atlattım sanıyordum ama çocukluk kız arkadaşım var sürekli yazışıyoruz ama işlerimizin yoğunluğu sebebiyle pek yüz yüze görüşemiyoruz. Onunda 4 yıllık ilişkisi var, bizim ayrıldığımızı biliyor ama sürekli bana söz tepsisini yüzüklerini çekip atıyor. Her seferinde kendi yaşayamadıklarım geliyo aklıma.
Az öncede bu ayın sonunda sözü varmış beni ona davet ediyor. Kafayı yemek üzereyim çeyiz için aldığım eşyalar dolabımın üstünde görünce camdan atasım geliyo. Birde çevremde böyle nispet yapan gibi olan insanlar olunca daha çok üzülüyorum. Karşıma birdaha kimse evlilik niyetiyle çıkmayacakmış gibi hissediyorum. 22yaşındayım.

Amaaan kismetindeki o degilmis.
Cevrendekiler de sana nispet yapmiyor, mutluluklarini paylasiyor emin ol.
Kimse "aa sozden dondu aaa nisan atti ben takiyorum yuzugu aheeyyy" demez.
O camdan atasin gelen esyalari da atma. Ileride kullanirsin. Kullanamam dersen de ev hediyesi yaparsin.

Bence arkadaşın kötü bi niyetle yapmıyodur. O dönemler heyecanlı mutlu geçiyo ve herşey biriyle paylaşma isteği duyuyosun. Benimde çok samimi bi arkadaşım vardı 15 yıllık bende herşeyi onunla paylaşıyodum. Zamanla güzel değil gibi kelimelr kullanmıştı. Bende bozuldum. Bir daha konuşmayalım dedim. O gün bu gündür konuşmuyoruz.

Daha 22 yaşındasın ne bu karamsarlık, arkadaşının yaptığı da nispet falan değildir bence kendi mutluluğundan dolayı fark etmeden düşüncesizlik ediyordur çok rahatsız oluyorsan kibar bi dille anlat duygularını...

Arkadasinizin cahilligine verin pek gorusmeyin rahatsiz oluyorsaniz nieyti hava atmaksa ben boylesinin basina gelecek belayi beklerim ....sizin isiniz olmadiysa ya hayirlisi budur ya da daha iyisi gelir uzulmeyin kiyafetlerinizi atmayin zira gercekten iyi biri ciktiginda lazim olacak :KK54: pozitif olun etrafla ilgilenmeyin henuz hersey yeni bir zaman sonra daha iyi hissedeceksiniz baska seylere konsantre olun dualarimdasiniz

Sevincini paylaşıyor bu kadar kendinize dönük olmayın.Eski sözlünle bitmişse de vardır bir hayrı.Daha tazeciksin,ömrünün baharındasın daha hayırlısını çıkarsın Allah karşına.

Selam hepinize,
Daha önce konu açmıştım, eski erkek arkadaşımla ve ailelerimizle söz tarihi konuşulurken bir anda ilişkimiz bitti. Biteli 2 ay oluyor. Unuttum atlattım sanıyordum ama çocukluk kız arkadaşım var sürekli yazışıyoruz ama işlerimizin yoğunluğu sebebiyle pek yüz yüze görüşemiyoruz. Onunda 4 yıllık ilişkisi var, bizim ayrıldığımızı biliyor ama sürekli bana söz tepsisini yüzüklerini çekip atıyor. Her seferinde kendi yaşayamadıklarım geliyo aklıma.
Az öncede bu ayın sonunda sözü varmış beni ona davet ediyor. Kafayı yemek üzereyim çeyiz için aldığım eşyalar dolabımın üstünde görünce camdan atasım geliyo. Birde çevremde böyle nispet yapan gibi olan insanlar olunca daha çok üzülüyorum. Karşıma birdaha kimse evlilik niyetiyle çıkmayacakmış gibi hissediyorum. 22yaşındayım.
arkadaşınız sizinle heyecanını paylaşıyor size nispet yaptığı falan yok hassassınız ve oyüzden yanlış anlıyorsunuz, sizi davet etmiş gitmek zorunda değilsiniz. eşyaları gözünüzün önünden kaldırın atmayın tabii ama kaldırın en azından ve 22 yaşındasınız daha karşınıza ne kısmetler çıkar yeterki hayırlı olan çıksın, bitenin ardından yas tutmayı bırakmazsanız ve önünüze bakmazsanız açılan kapıları göremezsiniz,
ne derler bilirsiniz, bazen bir kapı kapandığında, kapanan kapının ardından o kadar çok bakarız ki açılan diğer kapıları görmeyiz.

22 yaşındasın bu hisler nedir yahu yemene içmene gezmene bak 30lu yaşlarda olsan bunu anlardım ama şuan sadece kuruntu yapıosun... yerinde olsam ooo neler yapardım neler...buarada arkadaşını sakın bu sebepten kırma çünkü farklı düşünen sensin bence arkadaşının mutluluğuna ortak ol...

Arkadaşınız sizin hassaslığınızın farkında olmayabilir,sizinle heyecanının,mutluluğunu paylaşıyor olabilir.Rahatsız oluyorsanız görüşmezsiniz.

Arkadaşının kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum. öyle oldaydı çok farklı bir şekilde imalarda bulunurdu emin ol..

zamanla unutacaksın merak etme.. daha acın taze, ondan böyle hissediyorsun..
umarım en yakın zamanda aşarsın bu hüznü

senin ayrılman dünyanın sonu değil...arkadaşında farklı bir heyecan yaşıyor şuan senide yakın gördüğü için bu şekilde davranması gayet doğal....

Niye hemen art niyetle dusunuyorsun neden nispet yapsin. Fikir almak istiyor heyecanini paylasmak istiyorda olabilir. Sen zaten kendi ceyizletini atmaktan hirsli gibi gorunuyorsun. Hayirlisi bu degilmis de gec. Yasin daha 22 karsina insallah daha iyisi cikar.

Amaan boşver ne takiyon illa birileri girip çıkacak hayatına güçlü ol hem hakkindan hayırlısı değilmiş demek ki ya evlenseydinde seni dövse ydi aldatsaydi ne biliyim başka bişey olabilirdi hayırlısı buymus ilerde o ceyizlerini evine duzdugun zaman aklına bile gelmeyecek

merhaba;

Ben konu sahibini anlıyorum aynı süreçten geçtim,ben evlilikten dönmüşüm millet bana nişan hikayesini düğün mutlulugunu anlatıyor...Anlatmayım kardeşim benim yaram var zorla kıskandıryorlar...Onlar anlatıyor ben zoraki gülümseyip,içim kan aglıyor...sonrada kendime kızıyorum ki haset mi ediyorum diye...Onlarad anlatmıyacak ince düşünecekler kendi bencilikleriyle

aslında bu her kondua böyle olmalı,çocugu olmayanın yanında çocuk sevmek,işi ve parası olmayanın önünde işini övmek evlenememiş insanlara kocayı düğünü övmek,ego tatmini..karsıdakini hiçe saymak...

Mutluluupu paylaşabilir ama eşit sartlardaki kişilerle...

Ben böyle bir durum sebebiyle bir dostumu kaybettim...buda bizim için bir testti ve geçemedik kaybettik dostlugumuzu...Keske sabretseymişim diyorum şimdi o anlatırken...

Benim size naçizane önerim sabredin,içinizden enfisizin ve şeyanının lafalrını susuturun...arkadasınızı dinleyin yani nefsinizin istediğinin tersini yapıp kıskanmayın kendinizi düşünmeden dinleyin..işte asıl erdem budur...zor bir sınav ama bu sınavı siz geçin lüften...o düşünmedne konusan arkadasınız ise alalh ona baska sekilde bunu ögretir...

Ben arkadaşının kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, uzun bir ilişkisi varmış zaten sözlenmesi doğal değil mi?
Sadece sen fazla hassas davranıyor olabilirsin ki bu çok normal.
Karşına emin ol kimler çıkacak, yaşın daha çok küçük.

Back
X