İçim çok acıyor, hiç geçmeyecek gibi :(

İp yuttuğunda köpüklü sıvı kustu. Hatta deterjanli su falan içti sandım. Doktora götürdüm röntgen cihazı yokmuş. İyi görünüyor,gözle biraz dedi. Eve geldik, derken öğür öğür çıkarttı içinden.
İgnede de boğulur gibi hareketler yaptı, anlaşılıyordu yani bir sorun olduğu. Gece gece götürdük saçma bir yere. Adam ayaküstü yoldu bizi. Muayane yaptı anlamadı röntgen cekti. Hem muayane hem röntgen parası aldı mesela. Bir de "kedin yaşlı,masada kalır" diyip benden kan testi falan filan istedi. Endoskopiye başlar çıkmazsa ameliyata alırız dedi. o ara ben bir internete yazdım, bir sürü kötü yorum gördüm. Sağlam verilen kediyi koliyle alanlar varmış. Ekşi sözlüğe bile konu açmışlar veteriner hakkında. Bir de çok paragozdu ,belli. Endoskopiye alinacabilecekken belki de ameliyat yapacak+ bilmemkac bin almak için.
Zaten hayvan tok olduğu için sabah vakti operasyon yaparız demişti. Ben de burada duracağına eve getireyim dedim. Gece boyu netten araştırdım, yusufpasada fatih hayvan hastanesi var. Oraya götürdüm, verdim ,arabada bekledim, Yirmibeş dakikaya aradılar 'cikarttik iğneyi, ayilinca ararım alirsiniz' diye:)
Eve bir geldi sarhoş gibi takıldı:)
Annem nasıl anlattiysa herkese o arada, köyden akrabalar bile geçmiş olsuna aradi 😂😂
çok geçmiş olsun umarım bundan sonra böyle yaramazlıklar yapmaz ve umarım güzel veterinerler denk gelir.
bence hepsi paragöz, veteriner hekimler odasının fiyat tarifesi var ama hep onun üzerinde tabii fiyatlar. hepsi paragöz olduğu için en azından paragözlerin içinde en ilgili, düzgün olanını araştırmakta fayda var geniş zaman dilimlerinde.

o memnun olmadığın veterinerin de adını yaz bence, insanlar bilinçlensin götürmesin. hata kabul eden bir meslek değil çünkü.

1 yaşında kedimiz öldü dün. Hiçbir şeyi yoktu pazar sabahı, atlayıp zipliyordu. Çok sevdiği salincaginda sallanıyordu.
Öğleden sonra kusmaya başladı. Ve sürekli ikinip kakasını yapamıyordu. Kabız oldu sandım. Bir çay kaşığı zeytinyağı verdim. Çok halsizlesti, yemek yiyemedi o gün.
Ertesi gün veterinere götürdüm. Kabızlığı için ilaç verip gönderecek sandım. Kan aldılar, film çektiler vs. Veteriner yanıma geldi ve gençlik hastalığı, değerleri çok kötü, tedaviyle yaşama şansı yüzde 10 ila 20 arası dedi. Serum verdiler bebişime.
Sadece 2 gün içinde oldu herşey, hastlanmasi ölmesi.
İnanamıyorum ve çok özlüyorum onu. iki gündür ağlamaktan alamıyorum kendimi. Heran biryerden çıkacakmış gibi geliyor. Salincagina, mama kabına, kumuna bakamıyorum. Çocuklarım da eve girmek istemiyorlar. Onlar da ağlayıp duruyor. Özellikle kızım sürekli onunla vakit geçirirdi.

Hayatımda gördüğüm en uysal kediydi. Dudağından öperdim, partilerini öperdim asla tırnaklarını çıkarmazdı. Gece gelip kızımın ellerini yalar ve yorganın altına girip bizimle uyurdu.
Ev bomboş sanki, öldüğüne inanamıyorum.
Bu acı geçecek mi?
3 sene oldu halen bizim gecmedi o kadar söyleyebilirim

Back