• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim çok acıyor :(

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
29
İnsanoğlu neden bu kadar acımasız neden bu kadar bencil ve hasta ruhlu?
Müslüman ülkesine hayvanlara yapılan eziyetlere dur demiyoruz nasl bir düşmanlık ki bu hayvanları bu denli kırıp uzuyoruz :KK43:
Kızlar bizim mahalleye küçük üç tane bir tane de çokta büyük sayılmayacak bir köpek getirmişler çocuklar sürekli dövüyor şiddet uyguluyor ve hor goruyorlar. Bunların nasl aile babaları var bir insan cocuguna hayvan merhameti aşılamaz mi anlatmaz mi ona hayvanlar bize Allah'ın emaneti diye :KK43: yarın barınağı arayacağım tek çarem bu yoksa burda olurlarsa bugün ki gibi taşlanacaklar :KK43: içim çok acıyor ağlamak istiyorum hemde delicesine ağlamak istiyorum
İnsanlarımızı gördükçe keşke bütün insanlık helak olsa diyorum o kadar nefret ve kin doluyum ki

Son düzenleme:
O çocukların yaptığı tabii ki doğru değil. Yazık onlar da can taşıyor ama bir yetiskinin bütün insanlığa beddua etmesi de pek merhametle açıklanacak bir durum değil.

Eşim çocukluğundan bahseder küçükken yılan avına çıkarlarmış bahar aylarında
Her yılan ölüsü cennet ganimetiymiş büyükler öyle söylermiş
Yılan ölüsü dolardı bir çeşit rekabet oyuna dönüştürmüştük diyor
Şuan o kadar üzülüyor ki bu nasıl bir kültürdü nasıl insanlardı diyor
Yılan bile zarar vermiyorsa öldürme
Caminin avlusunda köpeği kovalıyordu bir adam geçenlerde şahit oldum vurun necistir diyordu
İçimden senden daha fazla yaşamaya hakkı var diye geçirdim
Lanet olsun böylelerine

O çocukların yaptığı tabii ki doğru değil. Yazık onlar da can taşıyor ama bir yetiskinin bütün insanlığa beddua etmesi de pek merhametle açıklanacak bir durum değil.
Bu çocukları doğurup sokağa atanların suçu ve insanlığın buna sessiz kalışı ? Evet bencede merhametlik değil

Caminin avlusunda köpeği kovalıyordu bir adam vurun necistir diyordu
Lanet olsun böylelerine
Bizm üst mahallede de bir adam hiç hayvanları sevmez hatta hayvan gördümu durduk yere gidip hayvanı dövüyor o kadar midem bulanıyor ki böyle insanlarla aynı havayı soluduğum icin

Caminin avlusunda köpeği kovalıyordu bir adam geçenlerde şahit oldum vurun necistir diyordu
Lanet olsun böylelerine
Zamanın yaşlıları da bir tuhaf hayvan sana ne yapıyor yada onu öldürmeni zarar vermeni kim söylüyor kuran da mı yazıyor diye hiç araştırmadan uydurup nesilden nesile aktarıyorlar aralarında yayiyorlar yoksa ki Hz Ömerin dağlara buğday serpin müslüman ulkesinde kuşlar aç kalmasın dediğini bileni hiç yok derece de

İnsanoğlu neden bu kadar acımasız neden bu kadar bencil ve hasta ruhlu?
Müslüman ülkesine hayvanlara yapılan eziyetlere dur demiyoruz nasl bir düşmanlık ki bu hayvanları bu denli kırıp uzuyoruz :KK43:
Kızlar bizim mahalleye küçük üç tane bir tane de çokta büyük sayılmayacak bir köpek getirmişler çocuklar sürekli dövüyor şiddet uyguluyor ve hor goruyorlar. Bunların nasl aile babaları var bir insan cocuguna hayvan merhameti aşılamaz mi anlatmaz mi ona hayvanlar bize Allah'ın emaneti diye :KK43: yarın barınağı arayacağım tek çarem bu yoksa burda olurlarsa bugün ki gibi taşlanacaklar :KK43: içim çok acıyor ağlamak istiyorum hemde delicesine ağlamak istiyorum
İnsanlarımızı gördükçe keşke bütün insanlık helak olsa diyorum o kadar nefret ve kin doluyum ki sözde müslüman ozde gavurun tohumu Bizans artıklarına

Bizansa nerden bağladın?
Bizanslılar köpek mi taşlıyomuş?
Son cümleye kadar iyi güzel diyordun da başka bir milletten diye başka insanlara böyle nefret duyabiliyorsan hayvanseverliğinin de pek anlamı kalmıyor sanki?

Doğrusunu göster, al çocukları beraber köpekleri besleyin, onlara beraber yuva yapın. İsim verin, bunlar sizin köpekleriniz diyin. Vs vs
Bazen doğruyu siz örnek olarak gösterirsiniz

Tepkinizi ve üzüntünüzü anlayabiliyorum fakat böyle şeyleri bile müslümanlıkla dinle bağdaştırmak bana çok anlamsız geliyor. Bunun insan olmakla alakası var. ‘Gavurun tohumu’ tabirleri de hiç hoş değil. Bu sitede bizler gibi yabancılar da var biraz dikkat edelim lütfen..

Bizansa nerden bağladın?
Bizanslılar köpek mi taşlıyomuş?
Son cümleye kadar iyi güzel diyordun da başka bir milletten diye başka insanlara böyle nefret duyabiliyorsan hayvanseverliğinin de pek anlamı kalmıyor sanki?

Doğrusunu göster, al çocukları beraber köpekleri besleyin, onlara beraber yuva yapın. İsim verin, bunlar sizin köpekleriniz diyin. Vs vs
Bazen doğruyu siz örnek olarak gösterirsiniz
Canm bu ülke artık Bizans'ı da geçti Bizanslılar hristiyandi ama biz muslumaniz yada ben öyle sanıyorum bunun başka bir açıklaması olamaz müslüman böyle yapmaz asla yapmaz yapamaz
Çocuklara istediğin kadar öğretmeye calis buranın çocukları ailesinden terbiye almamış bir acayip burda yaşayıp görmeni isterdim

Tamam derdinde haklısın hayvanlara böyle davranılmaz, insan olmakla ilgili bir şey bu da "Müslüman ülkesi, Gavur tohumu, Bizans" filan bu nedir?
Gayet açık bu ülkede herşeye tecavüz ederim hayvanların haklarına girişen bir sürü iğrençligi yapan müslüman olamaz

Tepkinizi ve üzüntünüzü anlayabiliyorum fakat böyle şeyleri bile müslümanlıkla dinle bağdaştırmak bana çok anlamsız geliyor. Bunun insan olmakla alakası var. ‘Gavurun tohumu’ tabirleri de hiç hoş değil. Bu sitede bizler gibi yabancılar da var biraz dikkat edelim lütfen..
Haklısın o kadar bir sinirle ve üzüntüyle yazdım ki hiç düşünmeden şimdi duzeltiyorum

Gayet açık bu ülkede herşeye tecavüz ederim hayvanların haklarına girişen bir sürü iğrençligi yapan müslüman olamaz

Yavrum insan olamaz insan, Müslümanlığa gelene kadar...
Yazında hedef gösterme var; gavur dediğin kaba tabirde garimüslim demek, olmaz bu. Hayvanlara tecavüz edenler müslüman olmayan herkestir oluyor bu laf. Böyle denmez.

Konu neden kapandı açıklamama gerek var mı?
Belki hayvanlara yapılan eziyete iyi niyetle dikkat çekmek için yazıldı ama bir üzüntüyü dile getirirken inançlara hakaret edilemez, kaldı ki sitede dini içerikli konular, inançlara saygısızlık, ırkçılık vb yasaktır.