Böyle olsaydı bu konuyu açmazdınızKendisi benim gibi karaktere, insanlığa , samimiyete inanan biri, sığ düşünceli biri değil. Hayata bakışımız falan her konuda çok iyi anlaşıyorduk.
Beğenmedim demedi ama ben hissettim gerçekten, çünkü beğenen biri nasıl davranıyo daha önce çok şahit oldum. Kuruntu olsa keşke. Ama şu konuda çok haklısınız rahat hissetmediğim biriyle olmak gerçekten yıpratıcı olur.Beğenmediğini kendisi mi söyledi ki? Siz kuruntu etmiş gibisiniz
Hayatımızdaki insan her halimize alışık ve sevgi dolu olmalı her dakika süs bebeği gibi dolanamazsınız. Dolayısıyla kendinizi rahat hissedemeyeceğiniz biriyle işiniz olmasın derim.
Beğenmedim demedi ama ben bu son söylediğinden ve buluştuğumda hissettiğimden bana öyle geldi. Ben kendimi beğenmedim o gün çünkü yüzüm çökmüştü uykusuzluktanSiz kendisini tam anlamıyla beğendiniz mi peki ?
Kendinize yüklenip kötü hissetmeyin . Kendisi de ortalama bir tipse bunu size hissettirmesi artı dile döküp söylemesi bana göre yanlış .
Ben mi öyle anladım diyorsunuz. Oturup düşünmek lazımBöyle olsaydı bu konuyu açmazdınız
Ne güzel yazmışsınız hı deyip geçseydim keşke, bi de aptal gibi daha çok tribe girdim ,kırıldığımı belli ettim. Tam eziklikBazi insanlar resimde daha iyi cikar zaten yorgun olmasaydiniz bile dusuncesi cok degismezdi neyseniz osunuz yani bosuna uzulmeyin bu konuyla ilgili aciklama yapmaya calismayin hi evet resimde farklı cikmis olabilirim de gec ozguvenli olun sizle devam edip etmeyecegine o karar verecek herzaman makyajli ful enerji olmuyoruzki her halini illaki gorecek zaten
Uzak mesafe ilişkileri zor işler yanındayken tanıyamıyorsun ki. Bence kendinizi çok üzmeyin değmeyecek insanlar için.Ben mi öyle anladım diyorsunuz. Oturup düşünmek lazım
Karı kız kesiyoNe iş yapıyor bu herif
Kendisi de orta tipliymiş de neyine güvenmiş ona göre şarlicamKarı kız kesiyo
(Düğün dernek filminden alıntıdır )
Klasik şişirilmiş Türk erkeğiKendisi de orta tipliymiş de neyine güvenmiş ona göre şarlicam
Tatlı mıyız gerçekten ?Tatlı hanımlar merhaba.
Ben tuzluyum baneneTatlı mıyız gerçekten ?
Tatllıııımmm odaklanmam gereken şey o muTatlı mıyız gerçekten ?
Kendisi de yakışıklı değil ama hani insan hoşlandığı kişinin kendisini beğenmesini ister ya ,benimki o hesap.Beğenmeyebilir olabilir herkesin güzellik algısı farklıdır. Yani eşin dostun seni beğenmiyor ya da beğeniyor diye neden dert ediyorsun.
Kendi çok mu yakışıklı sanki allasen biscolata erkeği gibi olmadığına göre neyse aman sen ona fazlasın bence.
Kime küsersen küs ama kendinle hep barışık ol.
MemurNe iş yapıyor bu herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?