Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile bağımlısı erkekleri sürekli yerden yere vuruyoruz burada ama aynı şeyi kadın yapınca çok minnoş yorumlar geliyor. Herkes ailesini sever, sevmeyen de vardır elbette ama o konunun dışında. Sağlıklı bir evlilik yürütmek isteyen kadın da erkekte aradaki dengeyi sağlayacak olgunlukta olmalı. Boşanmaların çoğu da ailelerin evliliklere çok fazla müdahil olmasından oluyor Türkiye'de.Sağlıksız bağımlılıkla, aile sevgisini bir tutuyor farktan haberi yok, yetmemiş bunu bilen yetişkinleri de sevgisizlikle suçluyor![]()
Aile yanından ayrılmak elbette üzer ayrılırken insan buruk olur da günler önceden içli içli ağlamak nedir? ben çok güldüm![]()
Aileye düşkün olmakla bağımlı olmak ayrı şeylerdir. Üniversite okuyacak yaştan sonra evlenip hala bu ayrımı yapamamak da ayrı bir şeydir haklsnz biz bağımlı pardon düşkün olmadgmz için yorum yapmamalyz haklsnz! PardonArkadaşlar ben memleketimden uzak bir yere evlendim. Evleneli bir yılı geçti. Başlarda çok zorlandım aileme çok düşkün olduğum için. İlk memleketime geldiğim zamanlarda dönmeme az kaldı falan diye ağlardım çünkü ben hiç evden uzakta kalmamıştım üniversitemi bile memlekette okudum. Yaşadığım şehre dönünce bir dahaki gideceğim günü kafamda belirleyip gün sayardım öyle zorlandım. Sonra sonra alıştım tabi. Eskisi gibi hissetmemeye başladım. Şimdi geldim memleketime mesela gayet iyiydim durup durup ağlamam gelmedi mesela. Ama birkaç güne dönücem o yüzden bir burukluk oluştu bende yine. Evet dediğim gibi eskisi gibi değilim baya aştım bu hisleri ama gideceğim zaman yaklaşınca bir buruk hissediyorum şu an içten içe üzgünüm mesela. Ama yaşadığım şehre de alıştım seviyorum da. Eşimle de aram çok iyi şükür. Eşimin ailesi de var onlarla da iyiyim. Ama insanın içi burkuluyor. Eşimin ailesini gördüğüm kadar kendi ailemi göremiycem bu saatten sonra diye düşünüp üzülüyorum zaman zaman. Kimine mantıklı gelmeyebilir ama beni ailesine çok düşkün olanlar anlar bence. Daha deneyimli olanlardan akıl almak istedim o burukluk hep olacak mı? Yoksa o da zamanla geçer mi? Annemi burada yapayalnız bırakıyor gibi hissedip üzülüyorum. Aynı şeyi yaşayanlarla konuşmaya ihtiyacım varama lütfen ailesine çok düşkün olanlar yazsın genel olarak. Düşkün olmayanlar hiçbir zorluk çekmiyor çünkü birbirimizi anlamamız zor
Ama sen hiç anlamamişsin tatlım, konu sahibi neyden bahsettiğimi anladı:) bana ve yazdıklarıma dair analiz yapmayı bırakıp konu sahibinin yazdıklarına yorum yapmaya ne dersin.. Sınırımızı, haddimizi bilelim, yeterli olur buHem genelleyici bir yorum olmuş. Hemde görülmesi şart olmayan, görülmemesi de gayet normal olan bir şeyin yokluğu varmış gibi eleştirilmiş. Konuda buna dairde detay yok işin tuhafı.
Bir genelleme ekleyecek olsaydım gerçekten hassas ve minnoş kalpleri çabuk örseliyorlar derdim. Dengede olalım yeterli olur bu.
Ama sen hiç anlamamişsin tatlım, konu sahibi neyden bahsettiğimi anladı:) bana ve yazdıklarıma dair analiz yapmayı bırakıp konu sahibinin yazdıklarına yorum yapmaya ne dersin.. Sınırımızı, haddimizi bilelim, yeterli olur bu![]()
Tatlım senin neyi onaylayıp neye karşı çıktığın İnan şu kadar ilgilendirmiyor beni. Eski bir konusuna gönderme yaptım. Boş vaktin çok sanırım, paragraflarca yazmak doğru olmakla eş değer değil. İhtiyaç duysa konu sahibi sorardı, senlik bir durum yokAnaliz yapmış olsaydım bambaşka birşey yazardım. Konu sahibi ya nezaketten yada sizi anlamadığından karşı çıkmamış ama çıkarımınızda da yalnız kalmışsınız sizin yazdığınızı başka yazan var mı?
Kayın ailesi ve ailesi aynı şehirde yaşayan ama ikisi arasında maddi manevi ayrımcılık yapan bir geline yönelik yorumunuz. Konuda böyle bir detay yok.
Ama problem gelinlerin eş ailesine kendi ailesi kadar hassas ve minnoş kalpli olmamasının eleştirilmesi ki asıl karşı çıktığım buydu.
Tatlım senin neyi onaylayıp neye karşı çıktığın İnan şu kadar ilgilendirmiyor beni. Eski bir konusuna gönderme yaptım. Boş vaktin çok sanırım, paragraflarca yazmak doğru olmakla eş değer değil. İhtiyaç duysa konu sahibi sorardı, senlik bir durum yok![]()