- 23 Mayıs 2014
- 295
- 101
- 48
- Konu Sahibi smile_5050
merhaba arkadaslar bugun içim oyle burukkı ben aıleme uzak bı yerde yasıyorum evlıyım 2 ,3 ayda bı gıdıyorum memlekete bu yaz düşüncem farklıydı ve daha ıyı olcagını dusunuyodum benım aılemın sureklı bı sorunları var bıtmek bılmeyen neyse gıttık bı 5 gun kadar kaldım 4 gun fln esımın aılesı yanında kaldıktan sonra yıne bes gun aılemın yanında kalıp doncektım bayramda annemlerdeydım annem babam ayrıı sureklı problemlıler dedemler yaslı anneme geldıller ben vvarım cocuk kardesım nysee cocuk durmuyoo kımsede yemek yapılıcak ev işi bunların hepsını ben yaptım ne ananem yemegı pişirdı ne kardesım evı topladı ınanın buna kardesımm 7 24 ınt basında cagırmalarımla zorla geldı baktı dcocuga ananem yemege degmıyorr benden beklıyo bellı oyle stres yasadımkı yaa cocuk dursa yapacam cocuk aglar anne annee kafam attı ve son gun kardesımın benı gıdıyorum dıye sevındıgını ogrendım cok uzuldum ınanın ve o gun esımın aılesı yanına gıttık bıkac gun orda durup donduk evımızee toplam 5 gun kaldım annemlerde koskoca tatıldee ya nedır bu cektıgım herkes aılesının yanına gıder 2 ay 1 ay kalır ben 5 gunn cok zoruma gıdıyor ve kardesımın yaptıgı bes gun dayanamadı yaa el ınsaf elını yemege bulasıga sokmadım en sevdıgı yemeklerı yaptım kendı odasını dahı ben topladım sadece kızdıgım nokta ınt basında cok duruyosun bı elınde tablet bı elınde laptopp bı ondan yazzıyodu bı ondannn ama suc benımmıss sımdıde babam annemle yıyne yıne yıne barısmak ıstıyorr bıktım artık herkesın aılesıne bakıyorum anne baba mutlu tatıllerını yapıyolar ben hep boynu bükügüm burugum oyle kırgınımkıı ıcımı dokmek ıstedım sadece