içim çok buruk

smile_5050

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
295
101
48
merhaba arkadaslar bugun içim oyle burukkı ben aıleme uzak bı yerde yasıyorum evlıyım 2 ,3 ayda bı gıdıyorum memlekete bu yaz düşüncem farklıydı ve daha ıyı olcagını dusunuyodum benım aılemın sureklı bı sorunları var bıtmek bılmeyen neyse gıttık bı 5 gun kadar kaldım 4 gun fln esımın aılesı yanında kaldıktan sonra yıne bes gun aılemın yanında kalıp doncektım bayramda annemlerdeydım annem babam ayrıı sureklı problemlıler dedemler yaslı anneme geldıller ben vvarım cocuk kardesım nysee cocuk durmuyoo kımsede yemek yapılıcak ev işi bunların hepsını ben yaptım ne ananem yemegı pişirdı ne kardesım evı topladı ınanın buna kardesımm 7 24 ınt basında cagırmalarımla zorla geldı baktı dcocuga ananem yemege degmıyorr benden beklıyo bellı oyle stres yasadımkı yaa cocuk dursa yapacam cocuk aglar anne annee kafam attı ve son gun kardesımın benı gıdıyorum dıye sevındıgını ogrendım cok uzuldum ınanın ve o gun esımın aılesı yanına gıttık bıkac gun orda durup donduk evımızee toplam 5 gun kaldım annemlerde koskoca tatıldee ya nedır bu cektıgım herkes aılesının yanına gıder 2 ay 1 ay kalır ben 5 gunn cok zoruma gıdıyor ve kardesımın yaptıgı bes gun dayanamadı yaa el ınsaf elını yemege bulasıga sokmadım en sevdıgı yemeklerı yaptım kendı odasını dahı ben topladım sadece kızdıgım nokta ınt basında cok duruyosun bı elınde tablet bı elınde laptopp bı ondan yazzıyodu bı ondannn ama suc benımmıss sımdıde babam annemle yıyne yıne yıne barısmak ıstıyorr bıktım artık herkesın aılesıne bakıyorum anne baba mutlu tatıllerını yapıyolar ben hep boynu bükügüm burugum oyle kırgınımkıı ıcımı dokmek ıstedım sadece

Sen kendin bir aile olmussun kocanla cocugunla evinde mutlulukla yasa, tatil icim de guzel yazlik bir yere git eglen niye annenin evinde 1 ay kalasin yani ya

Canim benim :((( seni cok iyi anliyorum ama insn ailesini secemiyo.. Onlar saygi duy ama bence eger esinin tarafi iyiyse onlara ada kendink ve esine cocuguna kendi ailene ada.. Kocaman bi aile olun..

Sen kendin bir aile olmussun kocanla cocugunla evinde mutlulukla yasa, tatil icim de guzel yazlik bir yere git eglen niye annenin evinde 1 ay kalasin yani ya
bizim burda cevremde genelde tatıllerd e aılelerın yanına gıdılır o yuzden ama haklısın cocuk bıraz daha buyusun tatıl yerlerınde vakıt gecırmeyı dusunuyorum

Canim benim :KK43:(( seni cok iyi anliyorum ama insn ailesini secemiyo.. Onlar saygi duy ama bence eger esinin tarafi iyiyse onlara ada kendink ve esine cocuguna kendi ailene ada.. Kocaman bi aile olun..
eşimin tarafın ıyı ama evlerı falan kalınacak durumda degıl vakıt gecırcek bısey yok ordada işte bızde esımle vımızde vakıt gecırmeye calısıyoruz napalım

ve bana kalsa ıkı yerde bırer gun gıder kalırım yazın da bır tatıl bolgesıne gıderım ama her iş eşimden bıtıyor ben bu konuda bısey dıyemem maddı durum eşimden bıtıyo

Kardesin kac yasinda ?
Annen hep boyle basina buyruk mu elini hic ise surmez mi ? Yoksa babandan ayrildaktan sonra mi boyle oldu ?
ben sahsen esini evde birakip 1 2 ay anne evinde kalan bayanlara kiziyorum cok basibos kaliyo esler sogukluj giriyo araya
Bi tanidigimiz var zirt birt annesinin evine giderdi mesafede vardi bayagi adam da evde tek ve sorunlari olurdu madem evlendiniz surekli annenize gitmek yerine 1 ay kalmak yerine esinle colugunla cocugunla tatike git kal yine 1 hafta 2 hafta annenle ama fazlasi sakincali bence sizin de artik bi yuvaniz var sonucta

bizim burda cevremde genelde tatıllerd e aılelerın yanına gıdılır o yuzden ama haklısın cocuk bıraz daha buyusun tatıl yerlerınde vakıt gecırmeyı dusunuyorum

Bosver baskalarini insanin evi gibisi var mi? Aksamlari haftasonlari kocanla gez, maddi durum musaitse bi tatil beldesine gidin, daha cok eglenirsin

Kardesin kac yasinda ?
Annen hep boyle basina buyruk mu elini hic ise surmez mi ? Yoksa babandan ayrildaktan sonra mi boyle oldu ?
ben sahsen esini evde birakip 1 2 ay anne evinde kalan bayanlara kiziyorum cok basibos kaliyo esler sogukluj giriyo araya
Bi tanidigimiz var zirt birt annesinin evine giderdi mesafede vardi bayagi adam da evde tek ve sorunlari olurdu madem evlendiniz surekli annenize gitmek yerine 1 ay kalmak yerine esinle colugunla cocugunla tatike git kal yine 1 hafta 2 hafta annenle ama fazlasi sakincali bence sizin de artik bi yuvaniz var sonucta
benımm annem calısıyor cok tıtız temız ama ne yapsın kadın

Back
X