- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
biliyorum buda geçr ama içim sıkılıyor canım yanıyor ağlamak istiyorum hiç birşey yapasım yok hiç birşey avutmuyor beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biliyorum buda geçr ama içim sıkılıyor canım yanıyor ağlamak istiyorum hiç birşey yapasım yok hiç birşey avutmuyor beni
sebep ne bilmiyorum sartlar ne onuda bilmiyorum ama herhalde bir care olsaydı bu halde olmazdın o zaman soyleyebileceğim tek şey duadan baska caresi yok Allahtan sana doğru yolu göstermesi ve bu sürecin cok cabuk gecmesi icin dua et canım
Elif şahsım adına bıktım senin konularından cidden.
Konu açıyosun okadar yazıyoruz insan yerine koyup cevap bile vermiyosun çoğumuza okuyup geçiyosun hop ertesi gün bi'konu daha açıyosun.
Napalım, ne istiyosun?
:99:
çikolata ye..![]()
canın neden sıkılıyor sebebini söylersen ona göre yardımcı oluruz.
Tek konudan devam edip, yardımcı olmaya çalışanlara da en azından nezaketen cevap verirsen daha doğru olurdu halbuki.
Farkındaysan bu konunun içeriği bile yok ilk defa senin konunu okuyacak birisi bundan ne anlayıp da sana yardımcı olacak git alışveriş yap geçer diyeyim o zaman ben de
Tek konudan devam edip, yardımcı olmaya çalışanlara da en azından nezaketen cevap verirsen daha doğru olurdu halbuki.
Farkındaysan bu konunun içeriği bile yok ilk defa senin konunu okuyacak birisi bundan ne anlayıp da sana yardımcı olacak git alışveriş yap geçer diyeyim o zaman ben de
hiç birşey istediğim gibi gitmiyor bu aralar.sevgilimden ayrıldım mutsuzum
inşallah canım umarımbenimde durumum aynı sayılır canım benimde canım çok sıkılıyor ...
yapacak birşey yok...en kötüsüde yapacak hiçbirşeyin olmaması ,insanın kendisini değersiz ,işe yaramaz hissetmesi ama geçicidir herhalde zamanla bunlarda geçer bizde eskisi gibi kendimizi yine iyi hissedebiliriz...
Geçer.![]()