Neden böyle düşünüyorsunuz ki,bence kafanızı bunlarla meşgul etmeyin
Şöyle düşünün olacağı varsada olur ,inşşallah saglıklı olur.
Allaha sığının ,rabbimden eli ayağı düzgün sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeniz için dua edin
Hanımlar bir sorum var sizlere.. gebelik boyunca tarama testleri normal çıkıp doğum yaptığında bebek down sendromlu olan varmı çevrenizde yada duyduğunuz. ben hamileyim ilk taram testlerim iyi çıktı ama buna benzer bır makele okudum geçenlerde. Sabah ani ağlamalarım korkular vesveseler başladı ya bebeğimde birsey varsa_? bır yanım ne olursa olsun vazgecmem diyor diğer yarım boyle bır cocuk dunyaya getırdığınde nasıl dayanacaksın diyor bılmıyorum eşimle bile konuşamıyorum yargılar. kesınlığı olan 2 test var onu bile yaptırma taraftarı değil son 5 ayım Allahım içime ferahlık ver.....
HEMDE HAMILE KALDIĞIM GUN VE ÖNCESINDEN BERI ETTIĞIM DUA SANIRIM HAMILELIK PSİKOLOJISI YA BILMIYORUM KIZLAR YA
çocuk sağlıklı doğup doğduktan sonra da hastalanabilir.
ve hatta biz canlılar bir anda hastalanabiliriz, kaza geçirebiliriz, hatta ölebiliriz biliyosunuz değil mi?
tarama testleriniz normal çıkmış.
normal çıkmasaydı bu endişelerinizde haklıydınız.
ama sonuçlar normal. sizdeki bu endişe nedir?
yapmazmıyım gayet olumlu düşünüyordum dualarımı edıyorum allaha. sadakamı vermeye calışıyorum rabbım kabul ederse manevi olarak hersey ama çok garip duygulara kapıldımKafanızı başka şeylerle meşgul edin
Böyle şimdiden hormonlarınızı ayağa kaldırıyorsunuz
İyi düşünün iyi olsun
Acaba bebeğimin ağzı burnu kime benziyor ,bebeğimin beşiği nasıl olsun ,hangi kıyafetleri alsam gibi
Bakın ozaman zamanında su gibi geçtiğinin farkında bile olmadan elinize alırsınız yavrunuzu sağlıcakla inşallah....
YAZDIĞIM GIBİ NORMAL ÇIKIP DOĞUMDA SENDROMLU BIR BEBEKLE KARSILASAN AİLE OKUDUM ÇOK TUHAF OLDUM
Hanımlar bir sorum var sizlere.. gebelik boyunca tarama testleri normal çıkıp doğum yaptığında bebek down sendromlu olan varmı çevrenizde yada duyduğunuz. ben hamileyim ilk taram testlerim iyi çıktı ama buna benzer bır makele okudum geçenlerde. Sabah ani ağlamalarım korkular vesveseler başladı ya bebeğimde birsey varsa_? bır yanım ne olursa olsun vazgecmem diyor diğer yarım boyle bır cocuk dunyaya getırdığınde nasıl dayanacaksın diyor bılmıyorum eşimle bile konuşamıyorum yargılar. kesınlığı olan 2 test var onu bile yaptırma taraftarı değil son 5 ayım Allahım içime ferahlık ver.....
okuma böyle şeyler yaaa.....banada ikilide risk çıkmıştı cehenneme döndü gebeliğim çok şükür evladım sapasağlam okuma böyle şeyler ..........sen zaten acabalarla dolusun yapma yavrucağına bu eziyeti şimdiden evham,bol bol güzel doğum hikayeleri oku cnm.....ve duaYAZDIĞIM GIBİ NORMAL ÇIKIP DOĞUMDA SENDROMLU BIR BEBEKLE KARSILASAN AİLE OKUDUM ÇOK TUHAF OLDUM
Senin okuduğun istisnai bir durumdur, tabiki hiçbirşey yüzdeyüz sonuç vermez ama test sonucunda bir risk çıkmamış bence boşuna olumsuz şeyler düşünüp kendini yıpratma, hamileliğin tadını çıkar ve bebeğini sağlıkla kucağına alacağın günü düşün, olumlu düşün ki olumlu olsun.Ayrıca ben de sadece ilk testi yaptırdım risk çıkmayınca ikinciyi yaptırmadım bebeğim de sağlıkla dünyaya geldi çok şükür.Sen de sağ salim kucağına alacaksın inşallah.Hanımlar bir sorum var sizlere.. gebelik boyunca tarama testleri normal çıkıp doğum yaptığında bebek down sendromlu olan varmı çevrenizde yada duyduğunuz. ben hamileyim ilk taram testlerim iyi çıktı ama buna benzer bır makele okudum geçenlerde. Sabah ani ağlamalarım korkular vesveseler başladı ya bebeğimde birsey varsa_? bır yanım ne olursa olsun vazgecmem diyor diğer yarım boyle bır cocuk dunyaya getırdığınde nasıl dayanacaksın diyor bılmıyorum eşimle bile konuşamıyorum yargılar. kesınlığı olan 2 test var onu bile yaptırma taraftarı değil son 5 ayım Allahım içime ferahlık ver.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?