İçim daralıyor arkadaşlar??

• Konu Sahibi Konu Sahibi mav
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
içimde aşırı derecede bir sıkıntı var arkadaşlar... atlatamıyorum..diğer konularıma bakarsanız sebebı acıkca ortada vazgecemıyorum bır turlu hep aklımda hep ruyalarımda ya baskasıyla olursa bana kufuredere ayrılan sevgılım ya baskasıyla mutlu olursa ben hep böyle mutsuz olurak yasarsam sankı her sey böyle devam edecek kendımı cok kötü hıssedıyorum..vazgecememek ne kadar kötü hep aklında olması onu unutamıyorum daralıyorum cok yıprandım...

sen kendini ona layık görüyormusun? bırak ona kim kendini layık görüyorsa o onunla mutlu olsun. kimse küfreden kocayı çekemezken sen sevgiliyimi çekeceksin. biraz zaman ver kendine zamanla yaran kapanacak. şu an boşlukta gibisin ama atlatacaksın. kendini sosyal işlere ver. arkadaşlarına daha çok vakit geçir. seni sadece o kişi sevmedi ki... kendini düşün aileni düşün. bazen gözümüz kör oluyor göremiyoruz sana şimdiden saygısı yoksa bir insanın sonrası hiç olmaz
birde içsıkıntının geçmesi için allahın isimlerinden 137 defa 'ya vasi' çek çok dua et herzamanda hayırlısını iste.

Boşver canım sen ondan daha iyilerine layıksın diye ayrıldınız. Hayırlısı değilmiş. Kafan dağılsın oyalan bir az kenini işe ver unutursun değmez hiç bir erkek için üzülmeye. Ha mutlu olacaksa başkasıynan bırak olsun senin kısmetin değilmiş demek. Sen iyi olduğun için Allah istememiş kotüyle beraber olmanı demek birde böyle düşün rahatla Sevgilerr

şimdi duygu olarak boşluktasın tatlım..sevgi aş vs deil olanları sizndiremiyosun okdar..o kendine uygun olanı seçerek kalitesini gösterir.sende sana uygun birini bulacagından ve dahada mutlu olacagından emin ol..bu duygular geçici bu süreci atlat ve sonradan iyiki kurtulmuşum diyecek ve güleeceksin bu günlerine..sadece sabır bebem allah yardımcın olsun...

bana yorum yapıp yardımcı olmaya calısan arkadaslar allah razı olsun sızden ınanın ıcım darlıyor..napsam care etmıyor hep aklımda hep bı kurtulsam su durumdan mutlu olsam

boşver böyle kişiyi tatlım...
kurtulduğuna sevin bence...
hiç kimse vazgeçilmez değildir...
hele böyle bir kişi hiç değildir...

Abdest alıp bol bol dua edin,ağlayabildiğiniz kadar ağlayın..
Sanırım çalışmıyorsunuz o yüzden ilk aklıma gelenler bunlar oldu..
İnanın dua çok önemli,Allahım yardım ediyor..

Abdest alıp bol bol dua edin,ağlayabildiğiniz kadar ağlayın..
Sanırım çalışmıyorsunuz o yüzden ilk aklıma gelenler bunlar oldu..
İnanın dua çok önemli,Allahım yardım ediyor..

çalısıyorum tsk ederım duanın gucu gercekten buyuk

Diğer konunuzu bilmeden yorum yapıyorum...

Hayatınızda daha koskoca bir zaman dilimi var...

Önünüzde kimbilir daha ne güzellikler, ne değişiklikler, yaşayacağınız binbir türlü hayatlar olacak.

Mümkün olduğunca geleceğinize, ümitlerinize, umutlarınıza odaklanın...

Onun bir sevgilisi olacaktır elbet; ama bunu düşünüp üzüleceğinize ileride sizinde daha güveneceğiniz ve mutlu olacağınız bir birlikteliğinizin olacağını düşünün.

İlişkilerde ayrılık sonrası duygularımız üzüntü=öfke=tepki=kabullenme olarak devam eder.
O yüzden hissiyatınız gayet normal.

Sadece içinizdeki tedirginlikleri, olumsuz düşüncelerinizi ve yargılarınızı "olumluya" dönüştürün.

İnanın belli bir zamandan sonra aklınıza bile gelmeyecek...

Son düzenleme:

olurmu dersınız duzelırmı hersey kısmetım gelır benı bulurmu bunalıyorum....

Elbette ki...

Zaten kısmetin o değilmiş, biraz bu şekilde düşün. Biraz olanları oluruna bırak.

Ben sana kısadan hisse olarak Mevlana'nın çok sevdiğim bir lafını söyleyeyim...

"Birşey olmuyorsa; ya olmaması gerekiyordur ya da daha iyisi olacaktır!"

Zaten küfürler savuran, saygısız, kendini bilmez biriyle ilişkine devam etmen hiç akıllıca olmazdı.

Yerinde olsam buna bu açıdan bakardım.

Hatta onu halen hayatında tutman, senin kendine yaptığın bir kötülük/saygısızlık olurdu.

Sence böyle birinin hayatından çıkmış olması bile sana birşey kazandırmış olmuyor mu?

Yaşadıkların için ise üzülme; herşey birbirine geçen halkalar misali her olay birbirine bağlıdır.

Yaşadığın hiçbir şey boşuna değildir, o yüzden olanlara kayıp gözüyle bakma...

O insanın hayatına bir şekilde girmesi gerekiyordu; girdi, görevini yaptı, ve gitti...

"Onun hayatı"nda olacağı şeyleri düşünmek yerine; kendi geleceğindeki yaşayacağın süprizleri düşün.

Önünde daha koskoca bir zaman dilimi var; dediğim gibi kimler çıkacak daha karşına kimler...

sagolun canım soyledıklerınız benım ıcın okadar onemlıkı

Çalışmadığınızı sandım çünkü iş insanı çok oyalıyor..
İnsan kendini bile unutuyor çalışırken..
Bence siz de işinize yoğunlaşın,akşamları da kursa falan yazılın

ya ama abartiyorsun.. sen bu kisiye "..kolik" mi oldun..
unut diyoruz unutamiyrm diyorsun, biz daha ne yapabilirizki..daha once de ozel olarak tavsiyeler'de bulundum.. sozum biraz agir olacak ama lutfen kendini toparla ve birak bu sevdayi.. cocukca hareket ederek sen kendini rezil ediyorsun. bir insan'da, bir kadinda biraz seviye olmasi gerekir, biraz kurur onur olura yaa. Yerlerde surunmek için yaratilmadik. Birak ne hali varsa gorsun yaa.. oofff sikiliyorum ama... hep ayni sey. Ne durumda insanlar var bundan haberin varmi??

dogru soyluyosunne durumda ınsanlar var ben ona takıyorum kafayı ama napabılırım her kezın derdı kendıne buyuk ıste arkadasım canım cok sıkılıorum....face ne baktım sınır oldugum ınsanları eklemıs ıyıce bı daraldım sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…