İçim Daralıyor

Soray_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2018
11
17
3
Hayatımda hiçbir şey yolunda değil.Yoluna koymak için harekete geçsem de bi yerde tekrar kopuyor her şey.Inancım,güvenim kalmadı artık kendime.Kilomu,kendime olan özensizliğimi her şeyi geçtim istikrarlı olamıyorum.Hayat hep monoton ben hep tökezliyorum.Karamsarım çok karamsarım hem de.Içim daralıyor,nefes alamıyorum.Kendimi boğasım geliyor.Yoruldum artık her başladığımda tekrar bırakmaktan.Ben nasıl düzeleceğim nasıl kendime geleceğim?Kendime olan inancım nasıl geri gelecek?Çok uzun süredir böyleyim bu arada.Hep mutsuzum.

Disiplinli ol
Oku geliştir kendini
İnan bana başka bir yol yok

kendini hayatın kollarına bırak, bazen nekadar çabalasakta, bazı şeyleri değiştiremiyoruz...

Bir kağıda neler yapmak istediğini yaz
1 zayıflamak
2 şu kursa gitmek
Hedef koy gözün görsün onu. sonra aynada kendine bak mutlumusun bu senin elinde. İsteklerin için çabala yürüyüşlere çık nefes al kendine gel. inanki çalıştığın herşeyin karşılığı var..

Okul ya da iş var mı ? Uğraş alanlariniz neler? Hayatınızda değiştirmek istediklerinizin en hafifiyle başlayın. Öyle öyle enerjiniz yerine gelir. Ama şunu söyleyim kilo verme sureci insanı çok motive ediyor. Evde gök bunaldıgim bir gün diyet yapmaya karar verdim o surec ve kilo vermeye başlamak beni çok mutlu etmişti.

Öğrenciyim.Hiçbir şeye fırsatım yok sanki.Tam başlayacağım derken bi yerden bi sorun fırlıyor.

Öğrenciyim.Hiçbir şeye fırsatım yok sanki.Tam başlayacağım derken bi yerden bi sorun fırlıyor.
Öğrencilik kendini geliştirmek için en ideal zaman ama. Bol bol tiyatroya gidin. Okulun gezileri oluyor onlara katılın. Kulüplere girin eğer başka şehirde okuyorsanız bütün sosyal faaliyetleri araştırın. Şimdiki aklım olsa daha çok gezerdim en büyük pişmanlığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…