İçim daralıyor :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurduğunuz cümleler birbiriyle surekli çelişiyor. Siz üniversite 3. Sınıfa gelmiş ama ergenlikten çıkamamışsınız. Babaniz zaten çalışması gereken Süre içerisinde çalışmış ve emekli olmuş bundan sonra calismamak en dogal hakki. Sizin kadar babanizda o hesapları yapmıştır emin olun.

Kurduğunuz cümleler birbiriyle surekli çelişiyor. Siz üniversite 3. Sınıfa gelmiş ama ergenlikten çıkamamışsınız. Babaniz zaten çalışması gereken Süre içerisinde çalışmış ve emekli olmuş bundan sonra calismamak en dogal hakki. Sizin kadar babanizda o hesapları yapmıştır emin olun.
Ben de diyorum ki okul bitene kadar bekleseydi bari. Millet 60 yaşına kadar calışıyor. Madem çalışmayacak borç yapmasaydi o zaman. Gerçekten halden anlamiyorsunuz

Vermiyorlar vermiyorlar her türlü vermiyorlar anladınız mi? Zaten bu yüzden bunaliyorum ya. Neyse şimdi gidip okulumun yanındaki kafeye basvurucam. Kizi kafede calisirken babam da müdür olsun

Bölümünüz ne? Mezun olunca da artik bir cok kisi cafe, market ve magazalarda calisiyor, ülkenin durumunun farkındasınız değil mi?
Ben 10 yıl calıstım. Ögretmen, hemsire, att, mühendis, heykeltras, mimar... hele ki iibf ve fen edebiyat... Bir tıp bir de hukuk mezunu görmedim basvurularda.
Ben de diyetisyenim aslinda. Hic gocunmadim.

Bölümünüz ne? Mezun olunca da artik bir cok kisi cafe, market ve magazalarda calisiyor, ülkenin durumunun farkındasınız değil mi?
Ben 10 yıl calıstım. Ögretmen, hemsire, att, mühendis, heykeltras, mimar... hele ki iibf ve fen edebiyat... Bir tıp bir de hukuk mezunu görmedim basvurularda.
Ben de diyetisyenim aslinda. Hic gocunmadim.
Ben de hiçbir zaman gocunmadim pandemide çağrı merkezinde bile çalıştım da paramı alamadım.

Ben de diyorum ki okul bitene kadar bekleseydi bari. Millet 60 yaşına kadar calışıyor. Madem çalışmayacak borç yapmasaydi o zaman. Gerçekten halden anlamiyorsunuz
Annen de calisiyor, baban emekli her turlu oderler borçlarıni, siz dusunmeyin. Belki size guvendi, kizim calisirda bu saatten sonra onun da bize katkisi olur biraz dedi?
Ama sizin hala sömürmeye calisacaginizi hesap edemedi demek ki..

Annen de calisiyor, baban emekli her turlu oderler borçlarıni, siz dusunmeyin. Belki size guvendi, kizim calisirda bu saatten sonra onun da bize katkisi olur biraz dedi?
Ama sizin hala sömürmeye calisacaginizi hesap edemedi demek ki..
Ben kimseyi somurmedim sozlerinize dikkat edin. Zaten canım yaniyor

Demin ki dram neydi o zaman?

"Kendi müdür olsun kızı kafede calışsın"
Diyorum ki iş begenmemezlik yapmasın güzelce ben mezun olana kadar calissin sonra calismasin zaten mezun olmama 1,5 sene kaldı. Müdürlük derken başına bela almasından korkuyorum anlamiyorsunuz bebi

Diyorum ki iş begenmemezlik yapmasın güzelce ben mezun olana kadar calissin sonra calismasin zaten mezun olmama 1,5 sene kaldı. Müdürlük derken başına bela almasından korkuyorum anlamiyorsunuz bebi

Hayir anliyoruz.
Ve haksizsin diyoruz.

Koskoca adamin o yasta is begenip begenmemesine sen karar veremezsin. Koskoca adami korumak da sana dusmez. Baba böyle böyle seyler gordum nette. Emin misin dersin, karari o verir.

Gercekten sınırlarını aşıyorsun. Aileni sen yönetmek istiyorsun ama o kadar da uzun boylu değil.

Hayir anliyoruz.
Ve haksizsin diyoruz.

Koskoca adamin o yasta is begenip begenmemesine sen karar veremezsin. Koskoca adami korumak da sana dusmez. Baba böyle böyle seyler gordum nette. Emin misin dersin, karari o verir.

Gercekten sınırlarını aşıyorsun. Aileni sen yönetmek istiyorsun ama o kadar da uzun boylu değil.
Adam esrarkeş dolandırıcı dedim kendi bilir artık. Ben ugrasmiyorum

Sizin zaten şu an mezun olmuş olmanız gerekiyordu. Bilemedin son sınıfta olmalıydınız. Adam ne kadar bekleyecek sizi?

Diyecek çok şey var da neyse canım sıkkın bir şey demiyorum. Müdür olsun o zaman ne diyeyim. Ben başı belada diyorum siz hala ne diyorsunuz ya
şimdi konuyu saptırmaya çalışmayın
evet babanız için endişelendiniz ilk mesajınızda ama sonra da yakınmaya babanızı küçümsemeye başladınız
herkes gibi bizi okutsun istiyorum dediniz

yani derdin çoğu babanızın çalışmaması idi ve benim de direk bu dikkatimi çekti

siz babamı nasıl kurtarırım ana temalı yazmadınız ilk yorumu

şimdi konuyu saptırmaya çalışmayın
evet babanız için endişelendiniz ilk mesajınızda ama sonra da yakınmaya babanızı küçümsemeye başladınız
herkes gibi bizi okutsun istiyorum dediniz

yani derdin çoğu babanızın çalışmaması idi ve benim de direk bu dikkatimi çekti

siz babamı nasıl kurtarırım ana temalı yazmadınız ilk yorumu
Inanin dünden beri uyku girmedi gözüme ben panikten korkudan ne dediğimi bilmiyorum

Ben zaten iş ariyorum herkes niye aynı şeyi yazıyor? Diyorum ki esrarkes dolandırıcı insanlar az kalsin babami müdürlük vaadiyle tuzağa dusuruyordu siz halâ neler diyorsunuz ya
Her yere basvuruyorum her yere. Geçen gün bi mağaza haftada 5 gün dersim var diye kabul etmedi beni. Şimdi anladınız mi? İse girmeyi ben de çok istiyorum elbette
Geçtiğin yollardan ben de geçtim. Yaşadığın stresi anlıyorum. Ama sızlanıyorsun bunu kabul etmelisin burdaki herkes sana aynı şeyi yazıyorsa oturup düşünmelisin. Söz ettiğim kuruma başvurdun mu? Starbucks, lcw, defacto bunlar öğrenci dostu kurumlar. Sizi tanımıyorum derdim gücünüzü üzmek değil siniriniz bozulmuş biraz. Burdaki kişilerin yaptığı yorumlar hoşunuza gitmemiş anlaşılan. İş bulamadıysanız bu konuda sorun yaşıyorsanız ve iş nasıl bi stres ise babanıza da demek o kadar stres. İstediği işi hemen bulamıyor insanlar. Babanıza bu kadar kızarken kendinizden yana zerre kıpırdamaması biraz hoş durmuyor. Umarım herşey yoluna girer. Şans sizinle olsun.

Geçtiğin yollardan ben de geçtim. Yaşadığın stresi anlıyorum. Ama sızlanıyorsun bunu kabul etmelisin burdaki herkes sana aynı şeyi yazıyorsa oturup düşünmelisin. Söz ettiğim kuruma başvurdun mu? Starbucks, lcw, defacto bunlar öğrenci dostu kurumlar. Sizi tanımıyorum derdim gücünüzü üzmek değil siniriniz bozulmuş biraz. Burdaki kişilerin yaptığı yorumlar hoşunuza gitmemiş anlaşılan. İş bulamadıysanız bu konuda sorun yaşıyorsanız ve iş nasıl bi stres ise babanıza da demek o kadar stres. İstediği işi hemen bulamıyor insanlar. Babanıza bu kadar kızarken kendinizden yana zerre kıpırdamaması biraz hoş durmuyor. Umarım herşey yoluna girer. Şans sizinle olsun.
Yemin ederim basvuruyorum her yere. Haber bekliyorum. Babama kızma sebebim is bulamamasi değil günlerdir destek oluyoruz ailecek annem de çalışıyor. Ama gidiyor müdürlük diye başını belaya sokuyor. İşte ben buna kiziyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X