ben anne degilim fakat ablam ve kuzenlerimden gordugum hemen hepsi yasadıklarını yasıyorlar. kuzenim eylulde dogum yapmıstı ve butun bır kısı bebegıyle evde gecırdı kafayı yemek uzereydı hemen her gun ben gıtmeye calışıyordum zor bı donem tabııkı oglunu herseyın ustunde tutuyorsun ama bence kendınden bu kadar da gecme.. sen ıyı olucaksın ki psikolojin iyi olucakkı saglıklı bır evlat yetistiresin. maddi imkanın nasıl bilmiyorum ama bence en azından haftada 2 3 gun yardımcı bır kadın al.. onceleri temızlıgı yapar sonra ufak ufak bir iki saat bırakır bir yerlere kacarsın.. sakın o kadar bırakma kendini uzulursun sonra. sonra oraya gıtme bunu yapma kımsede sana gelmez gıtmez olur tabiiki herseyden once bebegin ama kendinden de gecme lutfen.. sevgiler :)
Bebeğini bahane ederek kendini yalnızlaştırıyosun sanki, en azından eşinin izin günlerini kullanabilirsin bir kaç saat o bebeğe bakar sende ihtiyaçlarını karşılarsın, tabi yanında seni anlayabilcek biri olsa en azından sıkıldığında konuşabildiğin içini boşaltabilceği biri iyi olurdu ama bunları düşünme kendine vakit ayır..
valla canım problemlerinde anormal bişey yok aslında, zaten bebeği olan her anne kendini bebeğine göre programlar, yazdıklarında bana garip gelen yemeden içmeden temizlik bile yapmadan.... demen, yani seninki diğer annelerden bi tık daha fazla galiba, neyseki oğlun 2 yaşında ve ve 3 yaşına gelince anaokuluna başlıcak, bir senen kaldı yani, sende o zaman rahat edersin, nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama oğlunu anaokullarının oyun klublerine bırakbilirsin 1 saat falan, o bi saatte de kuaföre falan gidersin en azından
bilmiyorumsanki biraz büyütüyorsun eger böyle hiç kimseye gitmezsen çocugun insanlarla iletişim kuramaz çocuklarla oyu oynamak istemez.biz hepimiz sobalı evde büyüttük bence hem kendine hem ogluna eziyet ediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?