İçim daralıyor...

benimde 12 mayısta mahkemem var bende huzursuzlanmaya başladım ne olacak nasıl olacak diye gelsede geçse bir an önce bu stres beni de bitirecek tuhaf duygular içindeyim ne yapacağımı bilmiyorum senide az çok anlıyorum inş. kolay gelip geçer

ilk celsenmi canım eğer çekişmeliyse davan ilk celsede bişey olmuyo hatta avukatın varsa gitme bile .. deliller ve şahitler için erteliyo mahkemeyii... aAllah yardımcımız olsun canım ya gerçekten çok zor çok sıkıcı gergin karşı tarafın çirkinlikleri felan filan..:2:

canım seni çok iyyi anlıyorum.ben mahkemeye gidemem yaşayama öölürüm diyordum nasıl yaşarım ama yaşanıyormuş gidiliyormuşta 5 ddakkada bitiyor önemli olan içinin huzrlu olması ilk gün çok kötü oldum krizlere girdim napıcagımı bilemedim ama şimdi daha iyiyim.bir hafta oldu benimde zamnnala alışıyorsun düşünmemeye çalışıyorum insanın elişnde degil üzülme desekte üzülüceksin iyice acını yaşa ve başka şeylere ver kafanı.ben dersane falan ugraş arıyorum yennni arkadaşlıklar çevre ediniyorum hakkımızda hayırlısını versin rabbim

ilk celsenmi canım eğer çekişmeliyse davan ilk celsede bişey olmuyo hatta avukatın varsa gitme bile .. deliller ve şahitler için erteliyo mahkemeyii... aAllah yardımcımız olsun canım ya gerçekten çok zor çok sıkıcı gergin karşı tarafın çirkinlikleri felan filan..:2:

benim boşanma davası anlaşmalı olarak hakim karşısına bile çıkmadan sona erdi araba ve altınlar için dava açmıştım o var ne olur bilmiyorum daha önce yaşayanlar varsa yazsın lütfen nasıl oluyo nasıl sonuçlanıyo

benim boşanma davası anlaşmalı olarak hakim karşısına bile çıkmadan sona erdi araba ve altınlar için dava açmıştım o var ne olur bilmiyorum daha önce yaşayanlar varsa yazsın lütfen nasıl oluyo nasıl sonuçlanıyo

canım rsim felan istiyorlar takılar için onlar varmı elinde?

birden aklıma geldi çok düşünmemeye çalışıyorum ama mahkeme gününü düşündükçe bayılacak gibi oluyorumm napcam ben yaa:2:

kusura bakmada ne için olduğunu anlayamadım ben yazmadığından..tahminle birşey demek istiyorum oyüzden..eşinizdenmi ayrılıyorsunuz???
sizi mutsuz ediorsa bu ayrılmayın..bakın şimddiden böyle kötü oluyorsanız ilerde daha mutsuz olabilirsiniz..boşanmak yerine konuşup sorunu başka şekilde çözmeye çalışın..

kusura bakmada ne için olduğunu anlayamadım ben yazmadığından..tahminle birşey demek istiyorum oyüzden..eşinizdenmi ayrılıyorsunuz???
sizi mutsuz ediorsa bu ayrılmayın..bakın şimddiden böyle kötü oluyorsanız ilerde daha mutsuz olabilirsiniz..boşanmak yerine konuşup sorunu başka şekilde çözmeye çalışın..

evet boşanıyorum ondan ayrılacağım için kötü olmuyorum mahkeme insanı çok geriyo o yüzden sıkıntılı bi durum..

Back
X