İçim daralıyor...

belinay83

acısada öldürmez..
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
997
7
66
Bursa
birden aklıma geldi çok düşünmemeye çalışıyorum ama mahkeme gününü düşündükçe bayılacak gibi oluyorumm napcam ben yaa:2:
 
Son düzenleme:
çok iyi anlıyorum bu duyguyu. düşünmemeye çalış, sonuçta geçiyo hemen. ben çok dua etmiştim kolay geçmesi için. rabbim yardım etti ve 15 dk da bitti.
Allah yardımcın olsun. aklına geldikçe dua et. ve sonra aklından kov bu düşünceyi
 
yarın bu mahkeme olayı bitince emin ol bana çok kızacaksın kendine neden bu kadar stres yaptım die.Herşeyi oluruna bırak bak nasıl huzurlu olacaksın.
 
yarın bu mahkeme olayı bitince emin ol bana çok kızacaksın kendine neden bu kadar stres yaptım die.Herşeyi oluruna bırak bak nasıl huzurlu olacaksın.

inşş canım ya ama hemen bitmez gibi bizim dava şimdi şahitler dinlenicekfelan filan yok karadı bilmen ne :(:50:
 
çok iyi anlıyorum bu duyguyu. düşünmemeye çalış, sonuçta geçiyo hemen. ben çok dua etmiştim kolay geçmesi için. rabbim yardım etti ve 15 dk da bitti.
Allah yardımcın olsun. aklına geldikçe dua et. ve sonra aklından kov bu düşünceyi


nebilim birden aklıma düştü zatençok yoğunlaşmamya çalışıyorum yoksa halim kötü olur.. tvda kavga eden birni bile görsem bayılcak gibi oluyorum.. inş bu gnleride atlatırım çok teşekkürler canım..
 
müzik dinle iyi gelir.


[video=youtube;MgGClkwAQiY]http://www.youtube.com/watch?v=MgGClkwAQiY[/video]
 
Arkadasim Allah yardimcin olsun.
Insallah yüregin kolaylikla hafifler.
Rabbim sana güc versin,yar ve yardimcin olsun Insallah.:70:
 
Arkadaşlar bir şey söyleyeceğim muhtemelen hepiniz bana kızacaksınız ama ben de benzer bir durumda olduğum için konu sahibini az çok anladığıma inanıyorum. Böyle bir başlığa neden sadece "Allah yardımcın olsun" yazmış herkes? Lütfen bana kızmayın ama bu lafı herkes söyler, tabi ki Allah yardımcısı olsun, hepimizin yardımcısı olsun. Ama kendisini iyi hissetmesi için önerilerde bulunmak yerine sanki sırf bir şey yazmış olmak için yazarmış gibi "Allah yardımcın olsun, Hakkında hayırlısı, Merak etme bu da geçer" vs tarzı şeyler yazılmasını da anlamıyorum. Başka ne diyelim, ya da sen bizim yazdıklarımıza ne karışıyorsun derseniz haklısınız ama dedim ya konu sahibinin bu başlığı açarkenki hislerini az çok tahmin ediyorum, psikolog değiliz belki ama böyle temenniler yerine kendini iyi hissetmesi için yardımcı olsak tecrübelerimizi paylaşıp önerilerde bulunsak daha iyi olmaz mı?
 
Evlenırken heyecan ,boşanırken heyecan ,

sandın kadar zor değil
 
:85:herkese çok teşekkür ederim.. eminim rabbim yardım edicektir.. ama bazen çok yoğunlaşıyorum hiç bişey yaşayamadım evliliimde herşey gözümde kaldı geri dönmek istemiyorum çünkü sonumun ne olacağını çok iyi biliyorum ama inanın geçen bi arkim evlenecek evini görmeye gittik ben orda bi başladım ağlamaya zor kendime geldim çok zor inanın çokkk ...geçicek.. düzelicek.. biliyorum ama insanın elinde olmuyo bazen çok yorgunum :85:
 
benimde 12 mayısta mahkemem var bende huzursuzlanmaya başladım ne olacak nasıl olacak diye gelsede geçse bir an önce bu stres beni de bitirecek tuhaf duygular içindeyim ne yapacağımı bilmiyorum senide az çok anlıyorum inş. kolay gelip geçer
 
Back
X