• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim daralıyor :((((

nisanyagmru

Her konuşmak isteyişinde, ona bakıp susmaktır aşk…
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
499
194
53
kızlar ben okulu uzatmıştım bu sene aile iki dersim kaldığını söylemiştim ama çok fazla dersim kaldı bugün memlekete geri döneceğim onlar beni mezun sanıyorlar ama ben yine okulu bitiremedim napıcam hiç bilmiyorum dün açıklandı notlar tekrardan kaldığımı örendim içim daralıyor nefes alamayacak mış gibi hissediyorum bugün eve gidince nasıl açıklayacağım durumu hiç bilmiyorum bi okulu bitiremedim dünden bu yana ağlamaktan göz möz kalmadı :( yine olmadı yine bitmedi.

kızlar ben okulu uzatmıştım bu sene aile iki dersim kaldığını söylemiştim ama çok fazla dersim kaldı bugün memlekete geri döneceğim onlar beni mezun sanıyorlar ama ben yine okulu bitiremedim napıcam hiç bilmiyorum dün açıklandı notlar tekrardan kaldığımı örendim içim daralıyor nefes alamayacak mış gibi hissediyorum bugün eve gidince nasıl açıklayacağım durumu hiç bilmiyorum bi okulu bitiremedim dünden bu yana ağlamaktan göz möz kalmadı :( yine olmadı yine bitmedi.
birincisi ailene yalan söylemen hoş olmamış. ikincisi derslerini çalışıp okulunu bitirmeliydin neticede ailen seni oku diye para ve emek harcıyor. yani şuan üzülüp ağlamanın bir getirisi yok. ailene herseyi anlat verecekleri tepkiyi üzgünüm ama haketmişsin :18:

Keşke zamanında yalan atmasaydın :26: ilerisi yani bugün işler daha da zorlaşmış oldu senin için :50: bu durumu yine yalanla kapatma sakın açık açık söyle ailene ailen o senin sonuçta dövüp hakaret edecek halleri yok emin ol üstünden büyük bir yük kalkmış gibi hissedeceksin :34: sonra da gerçekten derslere agırlık verıp şu bitmeyen okulunu bitir mezun ol :19:

Back
X