- 10 Nisan 2011
- 1.057
- 110
- Konu Sahibi karbeyaz00
...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana şu kadar söyleyeyim, bu çocuktan bir cacık olmaz.
Açıkçası bana tembel göründü, okumakla işi yok, e başka mesleği de yok. İş yerini neyle açacak? Batacak yani belli ki..( neden? caliskan.aslinda butun.kis calisti oyle bos durmadi suan.yazlikta gelince is bulcakmi napcak onu merak ediyorum
Hala neden diyemi soruyorsun? Aslında calıskansa devam et arkadasım, cocugu savunmaya gecmişsin sanki biz işe alıcaz. Koskoca unide yokmu başka biri( neden? caliskan.aslinda butun.kis calisti oyle bos durmadi suan.yazlikta gelince is bulcakmi napcak onu merak ediyorum
Akışına bırakmış lotodan yada şans topundan çıkarsa evlenirsiniz işte nooolcak❤
Hala neden diyemi soruyorsun? Aslında calıskansa devam et arkadasım, cocugu savunmaya gecmişsin sanki biz işe alıcaz. Koskoca unide yokmu başka biri
Varolan mal eve ekmek getirmez ki..sanirim babaya guveniyor durumlari iyi olmali evleri yazliklari arabali var yani cok zengn degillersede bildigim.bu
Kimseye güvenmiyorsun ama bahsettigin çocuğa güveniyormusun e valla helal olsun o zaman. Tatlım bu adamdan bişey olmaz, zamanına yazık, daha 23 yaşındasın, bununla Ömür gecermi?uni bitti zaten.. bn hemen birine guvenemem cok zor icime siniyor (
Çok haklısın zaten hazıra dağ dayanmaz. Sonrada konu açıyolar kayınpeder evimize karışıyor vs vs vsVarolan mal eve ekmek getirmez ki..
bu çocukla ilgili 10 konun var bence bi tanesinden devam etmelisin
ayrıca piskolojin çok zayıf illa seni hayata bağlayacak bir erkek mi lazım yani ?