• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim geçmiş...

hepinize ayı ayrı teşekkür ediyorum beni desteklediğiniz için arkadaşlar.65 kiloyum.evlenmeden önce 34 bedendim şimdi gören aaa ne kadar kilo almışsın diyor bana.ama rejim yaptığımı falan duyanda neyin var iyisin böyle diyor.benim bacaklarım aşırı kalın zayıflamak istiyorum ama bacaktan gitmesi çok zor ümitsizliğe düşüp bırakıyorum işte.zayıflasamda alttan bişey gitmiyo yüzüm gözüm çöküyo anca.spor aletim yok şuan alamıyorum da kzımla salonada gidemem kursa yazıldım ona bile göndermiyo beni...

Son düzenleme:
ben evlenmeden önce 55 kiloydum sonrasında 74 e kadar çıktım. aynen sizin gibiydim. markete gitmek bile eziyetti benim için dışarı çıkmayım görünmez olayım derdim. eşimse kilo aldın ama çirkin değilsin sen sadece çok bakımsızsın derdi. bende ne yapsam yakışmıyor derdim.

sonra 74 kiloyla hamile kaldım ve doğumdan 15 gün sonrası 85 falandım. bebeğim iki yaşına geldiğinde 59 kilo oldum emzirdiğim için. ama sadece emzirmeden değil baktım 70 oldum bende bi heyecan 64 oldum başladım alışveriş kuaför süslenme sürekli evin içinde kıpır kıpırım çat kapı oğlumla avm deyiz çat kapı annemdeyim çat kapı orda burdayım. derken 59 a indim. sonrasında kış başında anlamsızca yüzüm acayip derecede sivilcelendi. şiş şiş oldu yine başladım hayata küsmeye o gezmeler falan azaldı derken hooop 64 oldummu. sonra eyvah eskisi gibi oluyorum dedim 67 ye merdiven dayadımmı. sonra dedim kendi kendime hayata küsüp salıyosun ondan alıyosun bu kiloyu eskisi gibi başladım fıldır fıldır şimdi yine 64.500 oldum. bendede bir popo var birde baldır 4.5 kilo oralara yayılmış sanki bitek :))

yani 4-5 kilo fazlan varsa çokta rejime ihtiyacın yok. ekmeği kes akşam dan sonra bişey yeme şekeri kes. birde gez toz dolaş. salaş tarz giyişiler al. mesela ben kiloluyken salaş giyisilerim vardı ve kilo verincede onları rahatlıkla giyebildim. zayıf bedendede ayrı güzel durdular. benden sana tavsiye bu bunalımdan çık kendinle ilgilen kuaföre git alışveriş yapmasanda git bir avmye akşama kadar kıyafet giy çıkar mağazalarda dünyanın kalorisini yakarsın :))) hemde belki kafana göre bişeyler bulursun. böyle devam et mesela yarın sabah kalk aç karnına tartıl bunları uygula bir ay sonra bugün tekrar tartıl farkı göreceksin. ama bir ay dolana kadar tartılma

Son düzenleme:
Sen istedikten sonra, Yapamayacagin sey yoktur.
Yeterki istekli ol ..

Ama bunu kendin icin yap !! Esin icin degil .
Kendi ic huzurun icin yap ..
Senin kendini Sevmen lazim , Bakjmli olmak herzaman
iyidir .. yapabilirsin ayrica Kilon'da fazla degil.
kendine dert etme bunlari ..

sude konumun içine nasıl bi dalış yaptın anlayamadık...:)bu arada herkese tekrar tekrar çooookkk tşk ederim.yarın bitli çayına başlıyorum funda yapragı yeşil çay içeren 5i bi yerde varya ona birde dikkat edicem yediklerime inşallah şu fazlalığım giderse kendime güvenim gelir diye düşünüyorum o zaman alışveriş falan rahat mutlu yaparım yada köşede kalanları giysem yeter bana çok içimde kaldılar.

Back
X