İçim hiç rahat değil, söylemeli miyim söylememeli miyim?

immanuelkant

Antepli:))
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
758
525
138
kızlar 15 nisan doğum günüm ve bugün kaapı çaldı kargo gelmiş, koskoca bir koli aldım içeri açtım ebatında bir ayıcık veçikolata kutusu vardı ve üzerinde gönderene dair hiç bir şey yok gönderen kısmına harfler yerine çarpı atmışlar bir kaç tane.. ben bunu aldım ama kim olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok ve sevgilime ben her şeyimi anlatırım hiçbir şey saklamam tüm günümü bilir bu ayıcığa bakıp bakıp düşünüyorum içime dert oldu vicdan azabı çekiyorum söylesem mi bugün böyle böyle bi şey oldu diye yoksa söylemesem mi :/ görse soracak bu nerden geldi diye o zaman ne dicem kendi kendime böyle bi şey almayacağımı biliyor söylersem aramız açılır mı acaba erkekler böyle bir şeye gocunurlar mı çok kötü oldum napcm aklımdan çıkmıyor, ben de başka birine mi versem yok etsem :/

Son düzenleme:
Sevgilinin yollayabilme ihtimalini neden düşünmüyorsun ki?
Sevgilisi olan birinin aklına ilk o gelir..

o gönderse ismini kesinlikle saklamaz ve ağzında bakla ıslanmaz, geldi mi aşkım diye arar

bu tarz hediye alacağını sanmıyorum ayrıca. o olmadığından eminim yani.

kesinlikle söylemelisin bence. aranız bozulacaksa da varsın dürüst olduğun ve ondan bir şey gizlemediğin için bozulsun. ben her zaman bundan yanayım...

Bence bunu onu kesinlikle söylemelisin, zaman geçmeden söylesen iyi olur. Zaman geçtikçe söylemek senin için daha da zorlaşacak, bu sefer neden geldiğinde söylemedin diye bir tartışmanın içeriisinde bulabilirsiniz kendinizi.
İlişki her şeyde dürüstlük ister. Neden bir başkasının yaptığı hareketi saklayarak, sevgilinizin size olan güveninin susarak sarsılmasına meydan hazırlıyorsunuz.
Ben hiç düşünmeden arar söylerdim. Aynı durumda siz olsanız, erkek arkadaşınız bunu sizden saklasa? Hiç hoş karşılamazdınız eminim ve bu sefer buraya acaba neden sakladı benden diye konu bile açardnız eminim.

Hemen söylerdim tatlım

Söylemelisin sevgilin göndermiş bir yanlislik olmuş olabilir.. Kesinlikle soylemelisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet açardım ve çok üzülüp, endişelenirdim..

ama hem (gerçi o beni tanır böyle bişi yapmayacağımı bilir) kıskandırmaya mı çalışıyor diye düşünürse falan diyorum, hem de senin evini kim nerden biliyor da yolluyor diye parlamasından çekiniyorum? o kadar kötü oldum ki sabahtan beri düşün düşün artık ağlayacağım, çocuk bir de bitirme çalışmalarına, vizelerine falan hazırlanıyor, kafasına takılır geri kalır diye de korkuyorum, ne diyeceğim ne yapacağım elim kolum bağlandı, korkuyorum ve vicdan azabı çekiyorum.

kargoyu getiren adama sormadınız mı,isim verilmeden kargo gönderilebiliyor muymuş da,kargo şirketini arayıp öğrenme imkanınız yok mu,ben olsam önce kim olduğunu merak eder onu öğrenir,sonra duruma göre hareket ederdim herhalde...

Senin icin dusuk bir ihtimal de olsa hediyeyi gonderen eger sevgilinse gizledigin icin sana olan guveni sarsilabilir.
Eger gonderen o degilse de bunda senin bir sucun yok
Bence sevgiline soylemelisin hem de zaman kaybetmeden

tabi ki söylemelisin bence.başka biri yollamış bile olsa senin ne suçun var ki. bunun için sorun çıkmamalı sevgilinle aranızda. daha sonradan bir şekilde öğrenirse asıl o zaman suçlu düşersin diye düşünüyorum. bu arada doğum günün kutlu olsun :)

teşekkür ederim

söyleyeceğim madem bu kadar insan aynı fikirde, dersine ara verince araması için mesaj attım, gazam mübarek olsun

Ne güzel söylemişsiniz.
bence de kargo teslim fişini almıştır arkadaş. Online takip sistemi var artık her kargonun. Gönderenin tam adı yazmasa da isim ve soyadının baş harfleri yazıyor. İnternetten o kodla girip bakabilirsin.

çok zor gibi, çiçek sepetinin isim vereceğini sanmıyorum sonuçta gizletmiş adını.. kargoya da çiçek sepeti verdiğine bakarsak ordan da öğrenmem zor. öğrenmek de istemiyorum açıkcası çünkü ilgilenmiyorum her kimse..

hemen yazınızın altına arkadaşa cevap verdim. baş harfleri bile yazmıyor, tahmin ettiğim kadarıyla her harf için bir çarpı işareti var ve ben inanın kim olduğunu tahmin edemiyorum nerdeyse hiç erkek tanıdığım, erkekle muhabbetim yok sayılır.

devlet sırrı mıymış bu alıcı olarak kimin gönderdiğini bilme hakkımız var sonuçta. erkek arkadaşınız yollamadıysa,siz olayı anlatıp kimin yolladığını bilmiyorum deseniz pek inanacağını sanmıyorum ben,o sizden önce öğrenmeye çalışacaktır bu sefer bence...

inanır ama mukakkak bu söylediğinizi yapmaya çalışacaktır, öğrenmek için uğraşır. ben üzerinde durmuyorum, ama o merak eder..

Bana kalırsa da kesinlikle söylemelisiniz. Sonuçta bunda sizin bir suçunuz yok. Doğum gününüze yakın bir tarihte gönderdiğine göre büyük ihtimal sizi tanıyan biridir.

inanır ama mukakkak bu söylediğinizi yapmaya çalışacaktır, öğrenmek için uğraşır. ben üzerinde durmuyorum, ama o merak eder..

işte çok yakınınızdaki hiç aklınıza gelemeyecek ya da erkek arkadaşınızın tanıdığı bir kişi falan çıkarsa bu sefer erkek arkadaşınız sorun ederse, şüphelenip sizi sıkboğaz ederse ya da size güvenmezse...belli ki ayrı şehirlerdesiniz erkek arkadaşınızla.
ben kim olduğunu öğrenmeden risk almazdım herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…