• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim hiç rahat değil şu an

babaddyaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2024
217
88
13
26
6 aylık bebeğim halıda otururken arkaya doğru düştü ve ağladı çok korkuyorum bi şey olmuş mudur

Hiçbir şey olmaz. Bir şey olması için kendi boyunun iki katı yüksekliği bir yerden kafa üstü düşmesi gerek demişti doktorumuz.
Biz bu durumlar için sırt çantası şeklinde kafa yastığı almıştık . Takıyorsunuz düşse bile bir şey olmuyor. Kızım maşallah hiç düşmedi çok temkinliydi ama oğlanlar çok düşerdi.

Sakin olun, zemin beton değilse bir şey olmamıştır. Korkudan da ağlamış olabilir. Bakışlarını takip edin, kusma takibi yapın.

Benim bebeğim de 6-7 aylıkken otururken bir anda kendini geri attı, arkası da mermerdi. Çok korkmuştum ama bir süre takip ettim. Özellikle emmesinde bir sorun olup olmadığına, genel ruh halinde bir değişiklik olup olmadığına, uykulu olup olmadığına bakmıştım çok şükür bir şey olmadı. Genelde bebeğin boyundan daha az yükseklikteki yerlerden düşmeleri güvenli kabul ediliyor o yüzden bir şey olduğunu sanmıyorum sizin bebeğinize de, kafasını attığı zemin neydi

Bu oturma sürecinde benim bebegimde çok düştü şükür bir sorun olmadı

Halı zeminden hiçbir şey olmaz. En tehlikelisi beton zemin ve onda da 1 metre gibi bir yükseklik sınırı vardı diye biliyorum.

Back
X