Ne yalan söyleyim eşiniz için de üzüldüm bu ruh haliyle bu kadar acı çekerek ve çektirerek yaşamak zor olmalı
Umarım tedavi olur Allah şifa versin size de sabır ve güç diliyorum zaten güçlü bir hanımsınız aynı zamanda ona hakaret etmeyecek kadar saygılı ve naifsiniz keşke bir çözüm yolu olsaydı ama olmamış artık en az zararla atlatmanız için düşünmekten başka bir seçenek yok galiba
Bilmem konunuz çok etkiledi beni kelimeleri de toparlayamadım
tesekkür ederim o sizin naifliğiniz...
ben tekrar söylüyorum,manyaklığımdan çaresizliğimden kalmadım.eşimle severek evlendik.iyi kötü bircok sey yasadık.
kötü olaylar cogalmaya basladında ben kendi istegimle kaldım.o beni zorla tutmadı yanında.aksi olsaydı polisti karakoldu bircok sey var bu ülkede..fakat yardımlarım sonucsuz kaldı.ve eşim günden güne daha da vahimleşti.
hem ona üzüldüm bu haliyle hayatta kalması cok zor,bu kadar paranoya ve olumsuzlukla tek basına yasaması imkansız.
ama benimde elim kolum baglandı artık,çünkü kabullenmiyor,yardım istemiyor.
dahada kötüleşip durum hayati tehlike boyutuna girdiğinde gitmekten baska carem kalmadı.
sevgim tükendi,saygım tükendi,en kötüsü artık onunla alakalı hiçbir umudum kalmadı.
ben ayrılmak ve sahip oldugum bu hayattı tadını cıkararak yasamak istiyorum.elbet tekrar üzülecegim,kötü olaylar yasayacagım.ama en azından iki kişilik yanlızlık olmayacak bu.
tek basıma oldugumu bilip sadece kendim kendi sorunlarımla ilgilenecegim.
onu allaha havale ettim.
kendimide allaha emanet ettim.