• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim içimi kemiriyor,görüşlerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var...

casper85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
332
169
48
agrılı,sancılı,yüzgöz olmuş,saygısız bi evlilikten ayrılma kararı aldım.karar aldım çünkü elimden geleni yaptım ve basarılı olamadım.hastalıklı,baskılı,kurgulu,şüpheli,hayalperest,ego manyagı,otoriterci bi adama aşık olmusum.3 gün önce annemn evine geldim.annem full destek tam destek bana.babam yok.yardım alabilecegim,arkasına sıgınabilecegim kimsem yok.aslında bu platform dısında evliliğim sayesinde arkadasımda kalmadı.
kendine güvenen,özgveni bayrak koşturan,hayat dolu benden geriye bişey kalmadı.
ben ben değilim sanki artık.
sıfır hatalı,sıfır yalanlı,mükemmel bi adam karsısında savas vermek cok mantıksız geldi artık.
kısaca anlattım.
evliykende annemle 2 ayda bir 2_3 saat kaçak olarak görüşürdük.çünkü yasaktı insanlarla konusmam. arkadas demiyorum,erkek kadın ayırmıyorum..
neyse..
şuan sadece anne kız yasadığımız bi yuva burası.ama uyuyamıyorum,yatamıyorum,oturamıyorum.kendimi buraya ait hissetmiyorum.
bu alışma evresi olabilir.bilmiyorum..
anneyede çaktırmak istemiyorum bu halimi ama anne işte anlıyo..
bu geçicek biliyorum.
evden cıkmaya mecbur bırakıldım.eşim her lafın basında s.tir git o zaman.gibi hakaret içerikli kelimelerle beni evden kovsada bu defa can korkusuyla sadece giyebileceğim ve taşıyabileyecim esyalarımı alıp çıktım evden.
tlfonumu kapattım.sıgınmacı gibi korkarak yaşıyorum suan burda.
ve işin kötüsü ben nasıl bu adamla yüzyüze gelip boşanalım anlasalım diycem.
napcam nerden baslıycam.lütfen bildiklerinizi anlatın.çünkü beklemek istemiyorum artık.

Allah yardimciniz olsun. Tecrube olarak soyleyemecegm ama bence davayi acin konusulcak bi durum yok ortada.

Eşinizin ailesi yokmu??Anne baba kardeş??ilk önce onlarla konuşsanız..Umarım bu beladan bir an önce kurtulursunuz.Allah yardımcınız olsun.

Anneniz girse araya? Hiç bilmiyorum nasıl olur boşanma. Umarım bundan sonra çok mutlu bir hayat bekler sizi...

Istemiyorsaniz siz hic muhattap olmayin, dava acma karari almissiniz avukat sizin yerinize halletsin herseyi.
Allah yardimciniz olsun.

annesi babası vefat etti.kardesleride bu durumdan dolayı görüşmüyorlar kendisiyle.onlarda kötü insanlar ona göre.
avukatlar fazla para ile işe baslayıp eşim varlıklı oldugu için taminat falan bi sürü sey söylüyorlar.kısacası ben maddi hiçbirsey istemiyorum.avukat tutmadım henüz.

Abin falanda yokmu? Ya da baska bir aile buyugunuz
aslında aşle tarafımda da dram içinde dram var o yüzden konusmak istemiyorum.ben güçlü bi kadınım.ama boşanmak hakkında hiçbir bilgim yok.abim yok.kardesim yurt dısında ve hiçbirsey bilmiyor.kopuk aile baglarımız.sadece annem ve ben varım

acilen bir avukata gidip durumunuzu anlatın.. muhatap olmanızı gerektirecek bir durum yok, davayı açınca haberi olur.. can güvenliğiniz ile ilgili bir şüpheniz varsa avukatınıza söyleyin koruma çıkartsın size

cesaretinizi toplayın ve acilen kurtulun bu manyaktan..

Canim, çok zor bi durum allah yardimcin olsun . Bence gorusmeyin avukat aracılığıyla halledin. Annenizide yüz göz etmeyin hiç

avukatlar gercekten cok pahalı,anlaşmalı olarak bitirmek istiyorum hiçbirsey istemeden.

Anneniz girse araya? Hiç bilmiyorum nasıl olur boşanma. Umarım bundan sonra çok mutlu bir hayat bekler sizi...
bundan sonrasını bilmiyorum,ama hiçbi durum beni şuankinden daha kötü yapamaz.çalışırım çabalarım..ama su durumdan nasıl cıkcam onu bilmiyorum

bundan sonrasını bilmiyorum,ama hiçbi durum beni şuankinden daha kötü yapamaz.çalışırım çabalarım..ama su durumdan nasıl cıkcam onu bilmiyorum
annem kalp ve seker hastası,eşimle bas etmek imkansız.o kadar sert ve ağır konusurki bi keresinde kalp spazmı gecirdi anem.o yüzden istemiyorum görüşmesini

Eşiniz evlenmeden öncede böyle bir insan mıydı yoksa sonradan mı değişti? Bu noktaya gelene kadar hiç konuşmadınız mı acaba? Allah yardımcınız olsun...

Arkadaşım anlaşmalı boşanma hak talebi etmemek değil tüm şartlarda anlaşmak demektir.
Madem sürekli git diyen kendisi idi sizde tüm haklarını kullanmalısınız.

acilen bir avukata gidip durumunuzu anlatın.. muhatap olmanızı gerektirecek bir durum yok, davayı açınca haberi olur.. can güvenliğiniz ile ilgili bir şüpheniz varsa avukatınıza söyleyin koruma çıkartsın size

cesaretinizi toplayın ve acilen kurtulun bu manyaktan..

tesekkür ederim.ben kararlıyım.cesaretliyimde ama nerden baslayacagıımı bilmiyorum işte,sorunum bu.çünkü avukatlar direk maddi manevi tazminattan baslıyolar.tanıdık olması lazım.ve cok pahalı boşanmak.baroya basvurdum 2 ay sonra dediler.

Eşiniz evlenmeden öncede böyle bir insan mıydı yoksa sonradan mı değişti? Bu noktaya gelene kadar hiç konuşmadınız mı acaba? Allah yardımcınız olsun...

bu noktaya gelene kadar milyon kere konusmalar,araya giren kendi arkadasları oldu.her defasında özürler yalvarmalar.ve benim sahipsizliğimi biliyo en cok bunu kullanıyo.şimdi arkadasları bile allah yardımcın olsun demekten baska bişey yapamıyorlar

Back
X