İçim içimi kemiriyorr

bebegmmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2018
12
1
1
35
Hanımlar bir kac hamilelik belirtisini yasiyorum adete 5 gün kala HCG değerm 3.3 cikti normalde gebe olmayanlarda 0 değerlerinde cikiyor galiba ben ilişkiden 9 gün sonra ve adete 5 kala yaptirdigimdan boyle olabilirmi gebelik ihtimalim varmi

Umarım vardır, sürekli beklemek çok stresli biliyorum adetiniz gecikirse hemen baktırın . Bazen geç döllenme -tutunma olabiliyor .
Dilerim en kısada bebeğiniz sizinle olur

O ile 5 arası oluyor şuan gebelik var denilemez. Kişiden kişiyede değişiyor benim 0 değerim gebelik olduğunu 5 oluncaanliyordum düşüklerimde. Istenilen bir bebekse inşallah vardır daha önceki değerinizi biliyormusunuz

Dun arkadsim kimyasal gebelik yasadigini ogrendi cok uzulduk.
Umarim hamilesindir
Normalde baktim burada gebe olmayanların 0,bilmem kaç filan cikiyormus 2 te kadar. Bende adetten önce yaptirinca bide 3.3 cikinca biraz umitlendim acikcasi

Biz farkında olmadan sağlıksız bir gebelikse kendi kendine sonlanabiliyormus. Bu kadar erken baktirip kendini boş yere strese sokma. Adet gününde tekrar kan ver. Eğer adetlerin düzenliyse çıkar zaten. Benim bazen duzensizlesirdi. 40 güne kadar adet olmadigim olmuştu bir kez. Bu yüzden ben normal adet günümden 10 gün sonra 63 değerle öğrendim hamile olduğumu. Geç döllenme gibi bir ihtimal de var, aklında olsun.

ben pko oldugum icin deger hep 2 3 çıkardi ama gebelik olmazdi bilemiyorum belkide vardir

Yani 2 3 cikmasi normal değil dimi babada öyle geldi? PKo nazil fark ediliyor ultrasonla görüntüleme biliyor mu acaba
evet ultrasonda anlasiliyor ama ben bekarken yillarca adet duzensizligi yasadim kimse pko sun demedi ne zaman evlendim alttan kontrol yapildi ozaman tanistim pko ile

2 gun sonra tekrar kan verin deger yukseliyorsa hamilesinizdir 0 5 arasi arasi deger gebelik yok sayilir

evet ultrasonda anlasiliyor ama ben bekarken yillarca adet duzensizligi yasadim kimse pko sun demedi ne zaman evlendim alttan kontrol yapildi ozaman tanistim pko ile
Benim adetim duzenli ama asiri agrili kusmali bayilmali bende yeni evlendim bekarken normal diyolardi ama alttan muayene hic olmadm ay korktum simdi bende mi oyleyim diye 3 aydir bebek istiyoruz olmuyor hic korunmasız iliskilerimm

Yanlıs yönlendirmek istemem ama geçen bir arkadaş da benzer sonuçla hamile çıktı ama o hep 0'lı çıktığını yazmıştı normalde , ona da aynı şekilde 0_5 arası yok sayılır yorumlarında bulunulmuştu dogru bir yorum tabi ama belli olmuyor işte. Ertesi gün tekrar yaptırmıştı 14 gibi birsey çıkmıştı yani cok merak ediyorsanız yarin tekrar yaptirin artış var mi diye bakarsiniz.

Benim adetim duzenli ama asiri agrili kusmali bayilmali bende yeni evlendim bekarken normal diyolardi ama alttan muayene hic olmadm ay korktum simdi bende mi oyleyim diye 3 aydir bebek istiyoruz olmuyor hic korunmasız iliskilerimm

Daha yeni evliyseniz biraz bekleseniz daha iyi olmazmi? Bebek demek stress demek. Önce biraz evliliğin tadini çikarin, beraber tatile gidip gezin tozun. Bebek yine olur ama bu zamanlar geri gelmez.

Yinede bebek istersen bu kadar stress yaparsan olmaz. Adetini bu kadar bekleme, hemen kan testi felan. Hem sen, hem evliliğin çok cabuk yipranir. Akişina birak.

bebek oyle hop diye olacak diye bir sey yok dr a gidip cocuk dusunuyoruz buyuzden bir kontrol olmak istedim derseniz en azindan muayenenizi olmus olursunuz varsa bir mani erken tani konmus olur ama tedaviye baslamalari icin 1 sene denemenizi soyler her dr evlenen her bayan bir saglik kontrolunden gecmeli kadin dogumda

Lütfen erken baktırıp hayal kırıklığı yaşama .
İnşallah vardır ama 0 ve 5 arası normal değerler ...
5 in üstüne çıkarsa gebelik var demek ..
Ben 4 haftalıkken fark ettim ..
Değerin 230 küsürrdeydi ..
Şunuda söylemeden geçmek istemiyorum ..
Ben artık düşünmeyi test yapmayı bıraktığımda hamile kaldım ..
Çünkü her mide bulantımda hamileliğe bağlıyordum ..
Zamana bırakın tavsiyem .
Hakkınızda en hayırlısı olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…