Bi ihtimal varmidir peki?Adet geçmeden kan vermemeni tavsiye ederim
Olabilir de olmayabilir de. Ben adetten iki gün önce baktırıp 4 küsür küsür çıktığını hatırlıyorum olmamıştı. Belli olmazBi ihtimal varmidir peki?
O ile 5 arası oluyor şuan gebelik var denilemez. Kişiden kişiyede değişiyor benim 0 değerim gebelik olduğunu 5 oluncaanliyordum düşüklerimde. Istenilen bir bebekse inşallah vardır daha önceki değerinizi biliyormusunuzHanımlar bir kac hamilelik belirtisini yasiyorum adete 5 gün kala HCG değerm 3.3 cikti normalde gebe olmayanlarda 0 değerlerinde cikiyor galiba ben ilişkiden 9 gün sonra ve adete 5 kala yaptirdigimdan boyle olabilirmi gebelik ihtimalim varmi
Normalde baktim burada gebe olmayanların 0,bilmem kaç filan cikiyormus 2 te kadar. Bende adetten önce yaptirinca bide 3.3 cikinca biraz umitlendim acikcasiDun arkadsim kimyasal gebelik yasadigini ogrendi cok uzulduk.
Umarim hamilesindir
Yani 2 3 cikmasi normal değil dimi babada öyle geldi? PKo nazil fark ediliyor ultrasonla görüntüleme biliyor mu acababen pko oldugum icin deger hep 2 3 çıkardi ama gebelik olmazdi bilemiyorum belkide vardir
evet ultrasonda anlasiliyor ama ben bekarken yillarca adet duzensizligi yasadim kimse pko sun demedi ne zaman evlendim alttan kontrol yapildi ozaman tanistim pko ileYani 2 3 cikmasi normal değil dimi babada öyle geldi? PKo nazil fark ediliyor ultrasonla görüntüleme biliyor mu acaba
Benim adetim duzenli ama asiri agrili kusmali bayilmali bende yeni evlendim bekarken normal diyolardi ama alttan muayene hic olmadm ay korktum simdi bende mi oyleyim diyeevet ultrasonda anlasiliyor ama ben bekarken yillarca adet duzensizligi yasadim kimse pko sun demedi ne zaman evlendim alttan kontrol yapildi ozaman tanistim pko ile
Benim adetim duzenli ama asiri agrili kusmali bayilmali bende yeni evlendim bekarken normal diyolardi ama alttan muayene hic olmadm ay korktum simdi bende mi oyleyim diye3 aydir bebek istiyoruz olmuyor hic korunmasız iliskilerimm
bebek oyle hop diye olacak diye bir sey yok dr a gidip cocuk dusunuyoruz buyuzden bir kontrol olmak istedim derseniz en azindan muayenenizi olmus olursunuz varsa bir mani erken tani konmus olur ama tedaviye baslamalari icin 1 sene denemenizi soyler her dr evlenen her bayan bir saglik kontrolunden gecmeli kadin dogumdaBenim adetim duzenli ama asiri agrili kusmali bayilmali bende yeni evlendim bekarken normal diyolardi ama alttan muayene hic olmadm ay korktum simdi bende mi oyleyim diye3 aydir bebek istiyoruz olmuyor hic korunmasız iliskilerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?