İçim içimi yiyiyor hala

bluemelon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
83
6
1
25
Merhabalar tekrardan, az önce bir konu açmıştım gebelik testimle alakalı, adet oldum 5. Günüm bugün test yaptırdım 1.20 çıktı 5. Haftanın başı oldu. İçim içimi kemiriyor tekrar test yapsam pozitif çıkar mı acaba yükselir mi ki? Bir kaç arkadaş sağolsun yardımcı oldular fikirlerini belirttiler. Yine de psikolojik olarak sanki hamileymişim gibi hissediyorum.

Lütfen bir şeyler yazın sizce pozitif olabilir mi? Adette oldum ama adet olup da hamile olan bir çok kadın varmış. Üstüne görme diyolar ama bilmiyorum çok mutsuzum uyku bile uyuyamıyorum

Lütfen bir şeyler yazın sizce pozitif olabilir mi? Adette oldum ama adet olup da hamile olan bir çok kadın varmış. Üstüne görme diyolar ama bilmiyorum çok mutsuzum uyku bile uyuyamıyorum
Adet olmuşsanız negatiftir maalesef 🥺 üstüne görme ile adet görme farklı şeyler. Üstüne görmede kanama az oluyor. Bir pedi doldurmayacak şekilde ve pembe veya kahverengi oluyor kırmızı değil. Allah gönlünüze göre hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻

Bu kadar stres yapmayın , o da çok etkiler. Üstüne görme adet gibi olmuyor pembe veya kahverengi akıntıyla oluyor , yoğun da olmuyor. Ne zamandır deniyorsunuz?

Bu daha ilk deneyimim o yüzden çok da anlamadım açıkcası. Tekrar test yaptırıcam içime sinsin diye
İnternette hem üstüne görme yazıyor hem adet olunabilir de deniyor iyice kafam karıştı artık her şeyden emin olamamaya başladım. Bu arada gebelik haftası nasıl hesaplanıyor? Belki daha erken haftalarda olduğu için bu kadar düşük çıkmıştır?

İnternette hem üstüne görme yazıyor hem adet olunabilir de deniyor iyice kafam karıştı artık her şeyden emin olamamaya başladım. Bu arada gebelik haftası nasıl hesaplanıyor? Belki daha erken haftalarda olduğu için bu kadar düşük çıkmıştır?
İnternette adet olunabildiği yazıyormuş burada bazı konularda okudum ama ben hayatımda hiç hamileyken adet olan görmedim. Gebelik haftası son adet tarihinize göre hesaplanır. O ilk hafta sayılır. 5 gün adet olduysanız üzgünüm hamile değilsinizdir.

Back
X