- Konu Sahibi TazeGelin95
-
Hiç bu yönden düşünmemiştimgeçmişi konuşmayalım demek birbirinizden önceki dönemi konuşmamaya yönelik olur. bu konuşmalar siz hayatındayken olmuş tabi ki hesabını soracaksınız.
Kafam çok karışık dünden beri kafamda kuruyorum. Sorsam aramız bozulur mu diye korkuyorum. Yani konuyu hortlatmak da istemiyorum. Bilmiyorum... O tarihten sonra konuşmamışlar en azından whatsaptan
Hiç bu yönden düşünmemiştim
Ama konu sahibi simdiyle alakalı değil de geçmişle alakalı bir şeyler için bakmış gibime geldi.
ben de bir yandan öyle düşünüyorum bir yandan da ben hayatına yeni girmişken ne konuşmuş olabilirler ki geceleri diyorum ...bence eşşeğin aklına karpuz kabugu düşmeye gerek yok
madem bir daha konuşulmamış , sormaya gerek yoktur diye düşünüyorum ,
ben de bir yandan öyle düşünüyorum bir yandan da ben hayatına yeni girmişken ne konuşmuş olabilirler ki geceleri diyorum ...
Ondan önce de konuşmaları olmuş. Sadece bir kere değil. Ama son konuşmaları 15 kasım daha da yok. Engellemiş de.eşimle evlenmeye karar verdiğim gün , sorun teşkil edilecek bütün arkadaşlarımı aramış
ben evleniyorum dahada beni aramayınn demiştim, oda öyle son bir görüşme yapmış olabilir
Ondan önce de konuşmaları olmuş. Sadece bir kere değil. Ama son konuşmaları 15 kasım daha da yok. Engellemiş de.
Bilmiyorum der miyim. Ama demesem kendimi nasıl rahatlatacağım ? Yani nasıl düşünmeliyim bilmiyorum ...sen nişanlına tlf kurcaladım bunları buldum diyebilecekmisin
Bilmiyorum der miyim. Ama demesem kendimi nasıl rahatlatacağım ? Yani nasıl düşünmeliyim bilmiyorum ...
Sormamın ne gibi sonuçları olur kestiremiyorum. Bana sert davranacağını, üste çıkacağını sanmam. Ama aramızdaki bağın zedelenmesinden, eski samimiyetin gelmemesinden korkuyorum.arada kontrol edeceksin , ama yakalanma ,
iki seçenek var ya soracaksın yada ona güvenmeyi deneyip içini ferahlatacaksın ,
Ben eskilerden biri olduğunu düşünüyorum ama eğer sorarsan haklıyken haksız duruma düşeceksin. Biraz beklemede kal. Eğer bir daha böyle bir durumla karşılaşırsan sorarsın.Bilmiyorum amacım neydi ama şeytan dürttü ve baktım. Bundan 4 ay önce yani biz daha 1 aylık flörtken yapılmış telefon görüşmeleri. Muhtemelen şöyle düşünüyorum, nişanlım benden önce dağınık bir hayatı olduğunu benim onun hayatını değiştirdiğimi söylüyor. Evlenmeyi hiç düşünmüyormuş ailesi de öyle biliyormuş. Karanlıktaydım ve sen geldikten sonra yaşama tutundum demişti. Belki de bir arayıştaydı o dönemler. Bilmiyorum kafam karışık....
Kendisi erkeklerle kadınların yakın arkadaş olamayacağı düşüncesinde olan biri. O yüzden zannetmiyoru. Hem öyle olsa engellemezdi benceBenim cok yakin erkek arkadaşlarım var, dostum kardesim gibi her ikiside. Gecenin bir yarisi arayip goygoy yaptigim coktur
Demem o ki illa art niyet arama .. iliskiniz baslayinca samimiyeti azalttigi bi dostu da olabilir
Sizinle ilişkisi varken yaptıysa hata evet ama flört aşamasıysa bu çok normal fikrimce sonuçta adı konulan bir ilişki yok biter mi devam eder mi belli değil. Bence takmayın kafanıza ona da bir şey söylemeyin.Merhabalar. Eylül ayında tanıştığım, kasım ayında yakınlaştığım beyfendiyle şubat ayında nişanlandık. Kendisi Ukrayna'da okumuş. Şu an aynı şehirdeyiz. Allaha şükür öyle dertlerimiz yok her şey çok güzel. Biz eskileri kouşmama kararı aldık ki zaten kendisi büyük bir olayının olmadığını söylemişti. Aşkından eminim. Bakışlarından, yaptılarından, elimi tutuşuna kadar her şeyden memnunum. Lakin ben bir şey yaptım. Telefonunu kurcaladım. Whatsaptan engellediklerine falan baktım. Ve whatsap aramalarına baktım. Bizim yakınlaşmaya başladığımız dönemlerde okuduğu ülkeye ait bir numarayla bazı geceler konuşmuş. Profil resminde bir kadın var. Şu an içim içimi yiyor. Bana Kasım ayında gece 1 de seni seviyorum dedikten 2-3 saat sonra o telefon ile konuşmaları olmuş. Ama en son 15 kasım. Ondan sonra hiç arama yok. Zaten engellemiş de.
Ama nedense içimi kemiriyor bu durum. Siz olsanız ne düşünürsünüz? Bana ne tavsiye edersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?