içim içimi yiyor neyin nesiydi bu :S

buketdurmaz45

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
8
1
1
41
kafayı yicem yemek üzereyim başkasıyla evlilik planları yapıyoruz amA kadir gecesi bir rüya gördüm bi başkasıyla güzel bir gelinlikle nikahlandığımı ve nasıl bir bağırmaydıYSA ''EVEEEET'' DEDİM yanımdaki kişiyi de tanıyorum eskiden arkadaşımdı kendisiyle konuşmuyoruz ama o bişe demedi sadece bana bakıyordu rüyamda ne olabilir bu yaa benim rüyalarım çıkar ...:(:(

kafayı yicem yemek üzereyim başkasıyla evlilik planları yapıyoruz amA kadir gecesi bir rüya gördüm bi başkasıyla güzel bir gelinlikle nikahlandığımı ve nasıl bir bağırmaydıYSA ''EVEEEET'' DEDİM yanımdaki kişiyi de tanıyorum eskiden arkadaşımdı kendisiyle konuşmuyoruz ama o bişe demedi sadece bana bakıyordu rüyamda ne olabilir bu yaa benim rüyalarım çıkar ...:KK43::KK43:
Mabat açıkta kalmış olabilir.:halay:Gerçi bir rüya ile kafan karışıyorsa var bir sıkıntı demektir?

A) eski arkadaşına karşı kendine itiraf edemediğin bir şeyler hissediyorsun.
B) nişanlını yeterince sevmiyorsun yada sevdiğinden emin değilsin.
C) evlilik için hazır değilsin.
D) hepsi.

Bence D

Her ruya gercek olsaydii ohooooo. Ben simdiye ne kazalar gecirip en sonda obur dunyayi boylamistim:deli: ruyalarin tersi cikar etkisinde kalma bu kadar.

Ben simdiki adamı sevsem, gördüğüm ruyayi uyandiktan 5 dk sonra unuturdum kadir gecesinden bu yana aklimda tutup burda konu acmazdim.
Sen sevmiyorsun bu adami bence ac baska bi baslik bu konuyu konusalim :)

Back
X