• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim içimi yiyor

Evet, erkek. Benden yaşca küçük biriydi..

yaşça küçük olsun büyük olsun ... bunu eşin görünce sormuş haklıda eşin bir bayan eklese sende aynısını sorarsın ki,ekledigin kişi eski iş arkadaşı çokta samimi olmadığın hatta seni tanımıyan biri bu hata olmuş heleki eşine yalan demende hata ya silicen bende karıştırmışım deyip yada engelliyecen yada hiç muhattap olmuyacaksın bu kişiyle çünkü büyük sorunlar bile çıkabilir.

Bence bu konuyu tekrar acmayin esinize. Onemli bi sey var zanneder oyle aciklama yapma geregi duyarsaniz. Suphe uyandirmasin durduk yere. Hem rahat olsun iciniz, yanlis bi sey yapmamissiniz ki sonucta. Ikiniz de unutun gitsin :)
Çok teşekkür ederim. Ìçimi rahatlattınız gerçekten. Ilk kez esime yalan söyledim ve böyle saçma bir şey için..

yaşça küçük olsun büyük olsun ... bunu eşin görünce sormuş haklıda eşin bir bayan eklese sende aynısını sorarsın ki,ekledigin kişi eski iş arkadaşı çokta samimi olmadığın hatta seni tanımıyan biri bu hata olmuş heleki eşine yalan demende hata ya silicen bende karıştırmışım deyip yada engelliyecen yada hiç muhattap olmuyacaksın bu kişiyle çünkü büyük sorunlar bile çıkabilir.
Haklısınız. Ben de hata olarak gördüğümü belirttin zaten. Teşekkür ederim.

6,7 yıl çalıştığım işverenimi eklemedim ama biray çalıştığım insanları eklediğimde oldu ! Karşındaki kişinin yaşam kültürüyle alakalı ,bir taraf için normal olan diğer tarafın yaşam kültüründe anormal olabilir evinin önündeki havuzda bikiniyle güneşlenende komşularda var haremlik selamlık oturanlarda . Hepsine saygımız var . Birde eklediğin kişinin karakteri , benim eşimi benim kız arkadaşlarım ekler , çünkü kültürlü sakin insan güven veriyor . Eşim hafif meşrep cıvık bi adam olsaydı kıskanırdım yada kızardım .. Bu senin ve karşı tarafın yaşam kültürü ile alakalı ...kişiye göre değişir. Bana göre normal başkasının yaşam tarzında ayıptır . O senin bileceğin bişi .
Işte aslında çok normal olan bir şey, benim eşimden ilk kez bu soruyu duyup paniklememle anormal bir hal aldı. Teşekkür ediyorum yorum icin.

Işte aslında çok normal olan bir şey, benim eşimden ilk kez bu soruyu duyup paniklememle anormal bir hal aldı. Teşekkür ediyorum yorum icin.

Kapatın konuyu gitsin..
Açıklama yaptıkça sorular çoğalır.
Bana yalan söyledin diyecektir muhtemelen ki haklı..
Bu da size çok ağır gelecek.
Dilerim bir daha bu konu açılmaz..

Onu da düşünmedim değil aslında ama bu sefer de tanınmamayı yediremeyip silmiş gibi, ne bileyip fazla önemsemiş gibi olmaz mıyım ki?

Ama o senin onu tanidigini bilmiyor henuz. Olur da kafasina dank ederse ve mesaj atarsa yanlislikla eklemisim dersin. Aslinda o ve sen degil, soyledigin yalan onemli. Sen daha cok onu dusunmelisin. O yuzden delilleri ortadan kaldirmanda bir zarar yok.

Açıklama bile yapmana gerek yok çıkar arkadaşlardan olsun bitsin .
Bir daha da çok iyi tanımadığın insanları ekleme.

başta bende anımsayamadım sonra farkettim .....yerde birlikte çalışmıştık ortak arkadaş ta olunca önerilenlerde adınız çıkmış olmalıki istek göndermişim kusura bakma dokunmatik telefonların azizliğine uğradım filan yazabilrsin

bu çok mantıklı bir cevap
olabiliyor çunku dikkatsizlikle

ben olsam direk silerim. seni tanısaydı ve naber nasılsın vs gibi muhabbetlere girse eşin daha çok kıllanırdı belki görüp.
kocan da anlayışlı biri sanırım çok üstünde durmadıysa unutur gider. sorarsa da ben de anlamadım silmiş şimdi de dersin...

bu çok mantıklı bir cevap
olabiliyor çunku dikkatsizlikle
Ben de buna benzer kısa bir açiklama yapan bir cevap attım. O da soyadım ve yaşadığım yer değiştiğinden dolayı tanıyamadığını söyledi. Hal-hatır soruldu. Konu kapandı. O kısım halloldu. Sadece eşime durumu açıklama kısmı kaldı. Ya da açmamali miyim hiç?

Böyle bir konu da benim başıma geldi. ben evli değilim ama :)
En güzeli kimseyi meraktan eklemeyeceksin. Sonra sorun sorunu doğuruyor.
Ben zaten bu muhabbeti hiç sevmem. Sen beni eklemişsin ama ben seni tanıyamadım. Madem tanımadın neden sohbet ediyorsun. Aklıma geldi sinirlendim.... Bu bu bahsettiğin kişi eşinin arkadaşı ise daha kötü ... O zaman ayıkla pirincin taşını.

İnsan kendi kendine şüpheye düşürüyorlar. Ben de öyle birçok okul arkadaşımı eklemişimdir art niyetsiz . Ama şu erkekler bir bayan onları ekleyince hemen aşık sanıyorlar. Herkesi kendileri gibi sanıyorlar sanırım.

Back
X