özür dilerm kımseyı rhtsız etmek degıl amacım...sadece sıgınacak ALLAH var tabıkı..bı ilişkim var calıstgım yerde bıryle...ıse yenı bı dul kadın grdı 34 ysında..oynak bsy boyle.. bzmkı glp gdp kdnla mhhbt etmye bsladı..erkk arkdsm 30 ysnda kdın 34 ben 25...ıs ıcn deyp duruyo alaksı yk hrgn kvga etmye bsladk fbrkda..hrkse rezıl oluorz resmen kızlar.. bgrdkca bgrasm glıo..yapma dıyorm yok etme dıyorm yok..arkmı bı dnuyorm krsıdn kdnla bkısıyolr..dun ıksınde ptladm agzma glnı soledm..bı caktım yuzune..sneı dedım ALLAHA havale edıyorm ALLAH belanı versın ddım..bugun gne ıse gtcem brzdan asla ıksnnde yuzne bkmyı dusunmuyorm... ama ıcım acıo bırıne dger verp bunlrı gzmun onnde ypmsı..cınlerı tpeme gtrdı tnımdgı etmdgı krıyla ne ıs mhbbtı dha dun gırmıs ıste boyle nfrete dnusturuyolr ..50:
Sukret haline, is ciddiye binmeden gormussun karsindaki insanin gercek yuzunu. Bas poposuna tekmeyi uzulme bile. Kendini niye rezil ediyosun is yerinde millete onlar icin ?
Yahu arkadaşım 25 yaşındasın 15 yaşında gibi niye yazıyosun düzeltte okuyalım
gzmun onunde ypmsı ve hrksn svgılı oldgmuzu bldgı hlde mlltn ynnda ypmsı dlrttı benı cıdden..
özür dilerm kımseyı rhtsız etmek degıl amacım...sadece sıgınacak ALLAH var tabıkı..bı ilişkim var calıstgım yerde bıryle...ıse yenı bı dul kadın grdı 34 ysında..oynak bsy boyle.. bzmkı glp gdp kdnla mhhbt etmye bsladı..erkk arkdsm 30 ysnda kdın 34 ben 25...ıs ıcn deyp duruyo alaksı yk hrgn kvga etmye bsladk fbrkda..hrkse rezıl oluorz resmen kızlar.. bgrdkca bgrasm glıo..yapma dıyorm yok etme dıyorm yok..arkmı bı dnuyorm krsıdn kdnla bkısıyolr..dun ıksınde ptladm agzma glnı soledm..bı caktım yuzune..sneı dedım ALLAHA havale edıyorm ALLAH belanı versın ddım..bugun gne ıse gtcem brzdan asla ıksnnde yuzne bkmyı dusunmuyorm... ama ıcım acıo bırıne dger verp bunlrı gzmun onnde ypmsı..cınlerı tpeme gtrdı tnımdgı etmdgı krıyla ne ıs mhbbtı dha dun gırmıs ıste boyle nfrete dnusturuyolr ..50:
işine bak boşver..
belkide bişey yoktur aralarında ..
varsada ne yapabilirsin karakteri bozuk der yoluna bakarsın
Konu sahibi 25 yaşında sevgilisi 30 yaşında ikiside aynı fabrikada çalışıyorlarmış,fabrikaya yeni bir kadın gelmiş 34 yaşında konu sahibine göre sevgilisi ve o kadın bakışıp duruyormuş konu sahibide ikisiinede ağzına geleni saymış ve galiba sevgilisine tokat atmış ben böyle anladım kızlar.
evet dgru anlmısın ıkısnnde agzına sctm dha dgrusu...bnım cnımı ykan yalan solemelerı..elın karısıyla ne ısı vr ya ben ordyım bılıoda grcegmı..kım bole durumda sessız kalır..alcam aklını ıkısnnde...
sen okuma o zmn grek yok arkdşım ıstedgm gbı yazarm bak okuyan okuo..
ben kıncıyım ve cok sınrlı bı karktere sahıbım..bu kdr rezıllk olrmu ya..1.5 snedr bırlktyız dmekkı o mesaıye kldgnda mılltle nler ypıodu..al ıste guvenmenn snucu bu oluo..sevmennde öle..krkuyorm elımden bı kza cıkmasa barı..ALLAHM yrdm etsn bna ınsaallh..namaz kılrken bıle agladm onun yuzunden bugun..
aman boşver demek kolay geliyor bize ama insan yaşamadan bilemez ama şöylede düşün demek ki senin için dogru kişi degilmiş dogru kişi olsaydı öyle yapmazdı o yüzden önüne bak elbet doğru kişi seninde karşına cıkar nacizane fikrim böyle
İstediğin gibi yazamassın konu açarken boşuna kuralları okuyun diye yazmıyor orda neyse 15 yaşında gibi yazmaya devam et
kuralları sallayan vrsa yazmasın...bn ıstedgme devam edrm sn rhat ol
atarlı üye, bir sakinleş öncelikle.. gayet kibar bir şekilde uyarılmışsın, forumun kuralları var.. bu şekilde yazarsan ceza alırsın, yazımını düzelt.. ne yazık ki kimin okuyup kimin okumayacağına sen karar veremiyorsun.. ha olmadı kibleriz, yönetim gelir uyarır ceza aldığınla kalırsın..
kaldı ki konuya girişin çok itici.. insanları dul kadın, oynak gibi çirkin ifadelerle etiketleyemezsin.. bu tarz tepkiler verirsen sevgilini daha çok itersin karşı tarafa ki öyle de olmuş zaten..
Çok fevrisiniz. İnsanlar size yardimci oluyor yada olmaya calisiyor. Bu öfke niye. Evet yazdiklariniz anlasilmiyor...
Çözdüğüm kadarıyla bu kadar üzülmeyin öyle biri için değmez. suslenin puslenin gayet mutluyum ve takmiyorum sizi edasina girin. Bakalim ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?