- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
- Konu Sahibi 2bilinmeyen
Dün haberlere bakarken müge anlinin programına çıkmış acılı bir anneye rastladım. İsmi Dilek Yıldırım. Daha 28 yaşında. 6 yıl eşinden şiddet görmüş sonra boşanmaya kalkmış. Elbet bu kadar beklemezdi ama aile ve toplum baskısı mecbur bırakmış. Bu evlilikten de iki prensesi doğuyor. Boşanma sürecinde iki bebekle kadın sığınma evinde kalıyor sonra bir arkadaşıyla eve çıkıyor. Tehditlere boyun egmiyor. Herkes çocuklarını ver kurtul demesine rağmen aklımın ucundan gecmedi diyor. Ne mi oluyor o adam iki kızını öldürüp intihar ediyor. Dilek hepimize kızgın size bize ailesine arkadaşlarına... Müge anlı hepimiz adına özür diledi ve içimi parçalayacak cevap geldi. Hiç bir şey ifade etmiyor.. ne yazık ki ne yaparsak yapalım evlatları geri gelmeyecek..
Oturdum onun dik duruşu karşısında boynumu büküp agladim. O konuştukça küçüldum. O aglamadikca ben ağladım.. özür dilerim Dilek... Bir kadın olarak özür dilerim..
Oturdum onun dik duruşu karşısında boynumu büküp agladim. O konuştukça küçüldum. O aglamadikca ben ağladım.. özür dilerim Dilek... Bir kadın olarak özür dilerim..