• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçim parcalandi

yazacak başka bir şey bulamıyorum
geçen burada hırsızlık olayı oldu birini bıçakladı yakalandı
adamın tamı tamına 37 tane davası çıkmış ortaya
gasptan yakalanmış salınmış hırsızlık yaparken yakalanmış adam bıçaklamış ama adam hala dışarıda (!)

bu psikopatta kaç kere kadına şiddet uygulamış tehdit etmiş koruma kararını ihlal etmiş bıçakla kovalamış pompalı tüfek almış eee buda dışarıda
üç ay hapis çıkıyor üç sene sonra yatacakmış güya

ben anlamıyorum kimler giriyor bu hapishanelere tüm tecavüzcü tacizler elini kolunu sallaya sallaya dışarı çıkıyor
hırsızlar gaspçılar torbacılar it kopuk hepsi dışarıda
şiddet gösteren kocalara ceza mı güldürmeyin beni
Bu düZen böyle devam etmemeli artık bir çözüm bulunmalı.Bunları hapisten sonra psikolojik tedavi uygulansa şiddete devam ederlermi ? Şiddet gösteren kocanın potansiyel katil olduğunu nedense sadece halk biliyor. Bizim hakimimiz savcımız olaydan bi haber sanki uzayda yaşıyorlar.

ben de izledim bir kısmını içim parçalandı.
sonra haberlere baktım çocukları öldüren terbiyesizin abisi röportaj vermiş
anneyi suçluyor neymiş bir baba o hale nasıl gelebilirmiş annenin suçu varmış devletinden
isteği erkeklerin de korunmasıymış ahlaksızlar
kanun nizam yok ki istedikleri gibi at koşturabiliyorlar
şerefsiz kadını kaç kere darp etmiş sokakta bıçakla kovalamış
hala babadır görme hakkı diye görüş günü vermişler
ayyy dünden beri kendimde değildim daha kötü oldum
işte o abiyi izlerken dedim ki
geleceğin kadın çocuk katili oda

hala dertleri o öldürülen çocuklar değildi kardeşleriydi
ben olsam erkek kardeşim 2 ve 3 yaşındaki çocuklarını kendi elleriyle öldürmüş olsa mezarına gitmem
bunlar hala kadını suçlamanın erkkkkkeeeekkkklerin haklarının peşindeler

daha nasıl korunacakmış bu erkekler bilmiyorum ben
kadını kaç defa dövmüş tehdit etmiş bıçakla kovalamış öldürmeye kalkmış bir gün bile hapis yatmamış

bunların onda birini bir kadın kocasına yapsa çocuklarını rüyasında göremezdi

Bu düZen böyle devam etmemeli artık bir çözüm bulunmalı.Bunları hapisten sonra psikolojik tedavi uygulansa şiddete devam ederlermi ? Şiddet gösteren kocanın potansiyel katil olduğunu nedense sadece halk biliyor. Bizim hakimimiz savcımız olaydan bi haber sanki uzayda yaşıyorlar.
bir de bunları yapan adama ayda dört gün yatılı çocuk alma hakkı vermişler
ne desek boş
yasa zihniyet eğitim toplum her şey erkek pipisinin etrafında dönüyor burada

Gecen hafta gerceklesti bu olay sanirim. Haberlere falan da cikmisti. Bende cok uzuldum kadin icin. Ama insan bir hafta icinde de muge anliya cikmaz ki ya. Hadi kadin şok ta hala. Yeni olay. Bu muhe anli ve ekibinin de hic vicdani yok heralde hemen yayina cagirmislar.

bir de bunları yapan adama ayda dört gün yatılı çocuk alma hakkı vermişler
ne desek boş
yasa zihniyet eğitim toplum her şey erkek pipisinin etrafında dönüyor burada
Ben burda annelerde de kabahat görüyorum kimse üstüne alınmasın kimse kusura bakmasın . Çocuğumun psikolojisi bozulmasın , baba figürünü unutmasın verim çocuğu. Arkadaşım bu adam psikopat hasta sen hasta bir adama kendini güvenmiyorsun da çocuğunu neden güveniyorsun. Yasal yollrdan halledemiyorsan Gerekirse al çocuğunu kaç neyaparsan yap ama o masumu verme babaya. Geçenlerde yine psikopatın biri oğlunu öldürmüştü ama öldürmeden önceki hafta olsa gerek kapı altlarını kapamış doğalgazı açmış çocuğu zehirliyor çocuk ağlıyor ve bunun videosunu anneye gönderiyor. Anne bu videonun üzerine birkaç hafta sonra çocuğu yine yatılı gönderiyor bu sefer çocuğu bıçaklayıp öldürüyor anneyi arıyor gel al oğlunu. Şimdi suçlu hakim bey mi ? Anne mi ? Baba denen şahsiyetsiz mi ? Kim ? Önce çocuğuna anne sahip çıkacak

Ben burda annelerde de kabahat görüyorum kimse üstüne alınmasın kimse kusura bakmasın . Çocuğumun psikolojisi bozulmasın , baba figürünü unutmasın verim çocuğu. Arkadaşım bu adam psikopat hasta sen hasta bir adama kendini güvenmiyorsun da çocuğunu neden güveniyorsun. Yasal yollrdan halledemiyorsan Gerekirse al çocuğunu kaç neyaparsan yap ama o masumu verme babaya. Geçenlerde yine psikopatın biri oğlunu öldürmüştü ama öldürmeden önceki hafta olsa gerek kapı altlarını kapamış doğalgazı açmış çocuğu zehirliyor çocuk ağlıyor ve bunun videosunu anneye gönderiyor. Anne bu videonun üzerine birkaç hafta sonra çocuğu yine yatılı gönderiyor bu sefer çocuğu bıçaklayıp öldürüyor anneyi arıyor gel al oğlunu. Şimdi suçlu hakim bey mi ? Anne mi ? Baba denen şahsiyetsiz mi ? Kim ? Önce çocuğuna anne sahip çıkacak
O olayda kadin cocugunu vermek zorunda kalmis cunku katil, savcidan cocugunu gormek icin izin almis. Savci da goz gore gore cocugu gormesi icin izin vermis. Kadin da eli mahkum vermis cocugu. Ben boyle biliyorum bu olayi.

Son düzenleme:
Peki tüm bunlar neden yaşanıyor? Evet bu kişiler psikolojik olarak sağlıklı insanlar değiller bu zaten belli, ama başka nedenler de olmalı. Adalet eksikliği, cezaların eksikliği olabilir mi.... Kadını dövsen,öldürsen ceza almazsın bu ülkede. Terör örgütü üyesisindir, saçma sapan bi kanun çıkar tüm sabıkan silinir ve bu suçuna rağmen öğretmenlik yaparsın sonra 16 yaşındaki öğrencine hallenirsin mesela. Peki nerden geliyor bu cesaret? ADALETSİZLİKTEN. Bunları yapan insanlar saçmalıkların o kadar iyi farkındalar ki,ceza falan almayacaklarını çok iyi biliyorlar. Halbuki bizim çok net,sıkı,katı kanun ve cezalarımız olsa böyle mi olurdu? Karısına şiddet uygulayan adama doğru düzgün bir hapis cezası ver, zorunlu psikolojik destek ver bak bakalım ne oluyo. Şu sapık öğretmenlerin elinden al lisans diplomasını, meslekten men et bak bakalım bi daha saçma sapan fikirlerini utanmadan beyan eden sapıklar kalıyo mu ortalıkta... ama ne yazık ki bunları eleştirmek bile suç oldu ülkede... ha gerçi eleştirsek ne yazar. Herkes benimsediği kişiyi ve görüşü destekleme derdinde kimse ülkemizin ve insanımızın geleceğini düşünmüyor...

Siz veya biz kadinlar degil yasalar ve yasa koyucular utansin ve uzulsun.

Kactir kadinlar sikayet edyor tehdit ediliyorum diye ne savcilik ne polis bir sey yapamiyor. Yasalar kadinlari daha cok korumali. Tum karakollara kadin sikayetlerine derhal mudahele etmeleri icin protokoller gonderilmeli ve bu konu oncelik almali.

Ben sahsen kadin cinayetlerinin devletce umursanmadigini dusunuyorum. Benim de aklimda oldurulen bir kadinin ablasi kalmis. Goz gore gore kardesim olduruldu diyor. Kac kez karakola gitmis, sikayet etmis, koruma talep etmis....sonuc 0.

Gorev meclisteki kadinlara dusuyor. Onlarin derdi de zaten ceplerini doldurmak ya da 9 yasindaki cocuklari nikah etmek. Meclisteki milletvekili kadinlar 5 para etmedigi icin bu haldeyiz bence. Ozellikle magdure aile bakani tam bir felaket yazmak bile sitemiyorum. Kadinlar , cocuklar tecavuze ugruyor 1 kereden 1 sey olmaz diyen insandan kadinlari cocuklari korumasini zaten beklemiyorum. Bu konuda bir tek Meral Aksener ve ekibinden umutluyum. Onun disinda dedigim gibi meclisteki kadinlar sus biblosu, biri de cikip arkadas bu ne demiyor. Komedi gercekten.
Sizin tek amacınız devleti kotulemek,kadın cinayeti falan değil! birde Meral Aksener'in reklamini yapmak.

Sizin tek amacınız devleti kotulemek,kadın cinayeti falan değil! birde Meral Aksener'in reklamini yapmak.

O zaman sizin de tek amacınız kadın cinayetlerini savunmak. Daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz gelmiş burada saldırıyorsunuz. Hadi git twitter da trollük yap. HADİ!!

Kimse hiç kusura bakmasında yasalardan bi halt olmaz.ya bir kavgaya karismistim sikayatci oldum.evdekilerin haberi yok tabi.karakoldan babamı aramislar gelsin evrağını alsin savcilaga ifadeye gidecek diye.karakola gittim ya beni niye aramiyorsunuz diye babanin numarasi kayitli dediler.iyide ben zaten numarami vermisim.demekki biri beni şantaj etse taciz etse sikayetci olsam ondandan haberleri olacak babamin.lanet olsun böyle sisteme
Yasaları kanunları beğenmeyen tukiyede yaşamak zorunda değil

Nereyi begeniyorsaniz gidin orda yaşayın

pöffff şu konuyu bile ne hale getiriyorsunuz
ülkenin tapusu siz de mi milleti memleketinden kovuyorsunuz
kaç kuruşluk faydanız oldu desem şu ülkeye yerinizde saymaktan başka katkınız yok
maşallah araştırmayan sorgulamayan dümdüz beyinler
şu çocukların acısına saygınız olsun
o anne de eleştiriyor kanunları gidin de ona anlatın ülkeden gitseydin diye caka satın
kocalarınızdan dayak yiyince apışıp kalıyorsunuz bir de demek herkes hak ettiğini yaşıyor
söylenecek çok şey var da neyse

Yasaları kanunları beğenmeyen tukiyede yaşamak zorunda değil

Nereyi begeniyorsaniz gidin orda yaşayın
Böyle birşey demeye hakkınız yok
Bu ülke hepimizin doğru bulmadığımız bir kararı düzeni yönetim şeklini eleştirme hakkına sahibiz
Demokrasilerde en azından böyledir

Hanımlar,
bu konu açık kalsın isterdim, son zamanlarda artan kadın cinayetleri, çocuklara yapılanlar masaya yatırılsın, tartışılsın, birlik olalım, birşeylerin değişmesi için sivil toplum örgütlerine mi, kadın derneklerine mi gitmek lazım yoksa hep beraber sesimizi duyurup kadınlara çocuklara dokunmayın demek mi gerekiyor konuşulsun isterdim çünkü kadınız ve anneyiz.

Ama yine olay başka yerlere geldi maalesef. Acı birşey diyeyim mi? Bu da unutulacak, 2 gün konuşacağız sonra çocukları öldürülen diğer anneleri unuttuğumuz gibi bunu da unutacağız, o anneler acılarıyla başbaşa kalacak zira biz de birlik yok, dayanışma yok, sadece eleştiri var.

Back
X