Siz veya biz kadinlar degil yasalar ve yasa koyucular utansin ve uzulsun.
Kactir kadinlar sikayet edyor tehdit ediliyorum diye ne savcilik ne polis bir sey yapamiyor. Yasalar kadinlari daha cok korumali. Tum karakollara kadin sikayetlerine derhal mudahele etmeleri icin protokoller gonderilmeli ve bu konu oncelik almali.
Ben sahsen kadin cinayetlerinin devletce umursanmadigini dusunuyorum. Benim de aklimda oldurulen bir kadinin ablasi kalmis. Goz gore gore kardesim olduruldu diyor. Kac kez karakola gitmis, sikayet etmis, koruma talep etmis....sonuc 0.
Gorev meclisteki kadinlara dusuyor. Onlarin derdi de zaten ceplerini doldurmak ya da 9 yasindaki cocuklari nikah etmek. Meclisteki milletvekili kadinlar 5 para etmedigi icin bu haldeyiz bence. Ozellikle magdure aile bakani tam bir felaket yazmak bile sitemiyorum. Kadinlar , cocuklar tecavuze ugruyor 1 kereden 1 sey olmaz diyen insandan kadinlari cocuklari korumasini zaten beklemiyorum. Bu konuda bir tek Meral Aksener ve ekibinden umutluyum. Onun disinda dedigim gibi meclisteki kadinlar sus biblosu, biri de cikip arkadas bu ne demiyor. Komedi gercekten.