E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Arkadaşlar çok çok çok teşekkür ederim. Ben bişeylerin olamayacağını biliyorum artık kabullendim. İçim soğuyor biraz derken tam yapılan bi hareket annemin yaptığı bi yemek duyduğum bir şarkı aldığım bi koku. An geliyor unutuyor oluyorsun aklında yok içinde yok ama bi an sonra bi bakmışsın o hala orada duruyor canın acıyor, nefesin daralıyor, bi ateş beliriveriyor içinde. Ve oru soruyorsun kendine acaba o benim gibi oluyormu diye. Bilsende cevabını kemiriyor bi şekilde içini. O anlarda ya ilaçlar oluyor çaren yada yorulana kadar ağlıyorsun.
Bu arada bunu yazarken şimdi msn de onu gördüm bişey yazmadım dayanamadı o yazdı. Bana hayat çok sıkıcı zevk yok mutluluk yok herşey boş ve anlamsız dedi. Bende gülümseme işareti yaptım ne kadarda tanıdık dedim. Bana sen olsaydın mutlu olurdum eylenirdik gülerdim dedi. Bende biz seninle saatlerce gülerdik saçmalardık birbirimizle oynardık dedim. Haklısın dedi özlüyorum hemde çok. Orda kestik konuşmayı kesmeliydikte. Canım yandı belkide herşeyimi değiştirmeliyim msnimi telimi kendimi çok yoruldum acı çekmekten artk çok...
Bu arada bunu yazarken şimdi msn de onu gördüm bişey yazmadım dayanamadı o yazdı. Bana hayat çok sıkıcı zevk yok mutluluk yok herşey boş ve anlamsız dedi. Bende gülümseme işareti yaptım ne kadarda tanıdık dedim. Bana sen olsaydın mutlu olurdum eylenirdik gülerdim dedi. Bende biz seninle saatlerce gülerdik saçmalardık birbirimizle oynardık dedim. Haklısın dedi özlüyorum hemde çok. Orda kestik konuşmayı kesmeliydikte. Canım yandı belkide herşeyimi değiştirmeliyim msnimi telimi kendimi çok yoruldum acı çekmekten artk çok...