• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Içim Parçalaniyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar çok çok çok teşekkür ederim. Ben bişeylerin olamayacağını biliyorum artık kabullendim. İçim soğuyor biraz derken tam yapılan bi hareket annemin yaptığı bi yemek duyduğum bir şarkı aldığım bi koku. An geliyor unutuyor oluyorsun aklında yok içinde yok ama bi an sonra bi bakmışsın o hala orada duruyor canın acıyor, nefesin daralıyor, bi ateş beliriveriyor içinde. Ve oru soruyorsun kendine acaba o benim gibi oluyormu diye. Bilsende cevabını kemiriyor bi şekilde içini. O anlarda ya ilaçlar oluyor çaren yada yorulana kadar ağlıyorsun.

Bu arada bunu yazarken şimdi msn de onu gördüm bişey yazmadım dayanamadı o yazdı. Bana hayat çok sıkıcı zevk yok mutluluk yok herşey boş ve anlamsız dedi. Bende gülümseme işareti yaptım ne kadarda tanıdık dedim. Bana sen olsaydın mutlu olurdum eylenirdik gülerdim dedi. Bende biz seninle saatlerce gülerdik saçmalardık birbirimizle oynardık dedim. Haklısın dedi özlüyorum hemde çok. Orda kestik konuşmayı kesmeliydikte. Canım yandı belkide herşeyimi değiştirmeliyim msnimi telimi kendimi çok yoruldum acı çekmekten artk çok...

offfff çok derin bir mevzu bence kendi kalbinden geçeni yap hani bir söz vardır yaa hayatı kendi doğrularınla şekillendir bir suçlu aradığında bulmak kolay olsun içinden ne geçiyorsa onu yap bence en doğrusu bu olur , senden küçük olması hiççç problem değil zaten görmüyomusun seda sayanı fıstık gibi çocuğu kaptı valla neden sende öyle olmayasın :)

çok üzüldüm, böyle aşklar kalmadı artık, keşke farklı olsaydı, umarım mutlu olursun.

Hiç mutlu aşk yokmudur neden sevince acı çekmek gerekiyor oooooofffffffffffffffffoffffffffffffffffsenağlama

Mutlak mutluluk yoktur biliyorum. Geçtiğimiz h.sonu dalışa gittim saroza ilk gece deniz kenarında hüngür hüngür ağladım. Bi an keşke yarnki dalışta deniz beni yutsa dedim. Ertesi gün oldu çok güzel zaman geçirdim aklıma hiç gelmedi 2 gün. Tam döneceğim gün beni aradı aile meclisi askere gitmeme karar verdi dedi. Bende ilk kez doğru bi karar almışlar dedim. Üzgündü bende ona teselli vermeye çalıştım. Beni sık sık ara ordayken dedi hatta yaz tamam dedim. Eve geldikten sonra dalış resimlerimi gördü bana eğer ben olsaydım oraya gidemezdin biliyorsun dimi dedi. Bende evet yada birlikte giderdik dedim. Sorgulamaya başladı tek kız senmiydin onlar kim nerde kaldın nasıl biyer diye. Anlattım bana direk kan çıkıcak dedi. Bu hafta sonu buluşmaya karar verdik. Beni çok özlediğini beni çok sevdiğini bende ona biz kopamıyoruz ya bu gidişle kopamıcaz galia. Onu nasıl özledim nasıl seviyorum anlatamam. Pazar gününe 2 gün kaldı ve ben şimdiden çok heyecanlıyım. Pazar günü ağır sorgu var bilyorum. Olsunbuda güzel :)

CANIM BENİM ANLAYAMADIĞIM ŞEY ŞU....BU ARKADAŞIN YADA SEN EVLİMİSİNİZ...YOK ÖYLE DEĞİLSE AYRILMAMIZ LAZIM AYRILMAMIZ LAZIM BU NE DEMEK YA..DELİMİSİNİZ SİZ CNM YA AŞIK OLMAK SEVMEK SEVİLMEK YANİ KISACASI GERÇEK AŞKI YAŞAMAK BULMAK KOLAY MI YA HELE BU DEVİRDE...AİLESİYMİŞ YAŞMIŞ NE BU YTA BU KADAR KOLAYMI YANİ BASİTMİ BUMU SEBEP SİZİN YAŞADIKLARINIZ HİSSETTİKLERİNİZ BU KADAR BASİTMİKİ ŞİMDİ BU KADAR BASİT ŞEYLER YÜZÜNDEN BİTECEKMİŞ....YOK YA KOLAYDI ÖYLE BİRAZ DEĞER VERİN HAYATINIZA AŞKINIZA HATTA ÇOK ÇOKKK DEĞER VERİN BİRBİRİNİZE KAYBETMEK YOK DEYİN OLAMAZ DEYİN AŞKINIZ BAŞKA HAYAT YOK SİZDEN BAŞKADA KİMSE YOK DÜNYADA KİMSENİN SÖZÜYLE YAŞAMADINIZ AŞKINIZI KİMSENİN DEMESİYLE AŞIK OLMADINIZ BİRBİRİNİZE Kİ ŞİMDİ AYRILMAK AYRILMAK KOPMAK İÇİN SEBEP VAR DİYORSUNUZ HAYIR HİÇDE SEBEP YOK OLAMAZ ÇÜNKÜ SİZ SEBEPSİZ NEDENSİZ AŞIK OLDUNUZ BİRBİRİNİZE ÖYLE DEĞİL Mİ?ZATEN ŞURDA KAÇ TANE GERÇEK AŞK YAŞAYAN ÇİFT KALDI Kİ..Bİ SİZ BİDE BİZ::teytey::tey

cnmmm anlattığın kadar çok seviyosanız birbirinizi SAKIN bırakmayın birbirinizi.Kolay bulunmuyo sevgi,aşk.ama şunuda unutmayın çok zorlu bir süreç sizi bekliyor.sevginiz bu süreci atlatmanıza yetecek mi.?bunu sorun bir birinize

aynıyı acıyı ablamda bende yasıyoruz ama ablamınkı daha taze onunda yas farkı vardı kultur farkı vardı.oyle ıcı acıyor aglıyor konusmuyor cok uzuluyor ama yapacakta bı sey yok eger kaderde ayrılık varsa bı sekılde gelıp en guzel en vazgecılmez yerınde vuruyor kuRsun gıbı uzulme demek kolay ama yuregının sesını dınle bıraz zaman bırazda kendı kendınle kalıp sakın olmalı ve kararını vermelısın unutma HER BITISIN BIR BASLANGICI VARDIR COK ACIDA OLSA senın ıcın hayırlısı neyse o olsun

Hepnize tşk. evli değilim belki ama bağzen ailelere bişeyleri kabullendirmek çok zor oluyor. Biz bi karar aldık zaten herşeyi zamana bırakıcaz ayrılamıyoruz çünkü olmuyor bu bize acı veriyor. Onunla görüştüğümde karşımda bi canlı cenaze gördüm çok zayıflamış ve kötü durumdaydı. Çaktırmadan bana bakıyor bense görmezden geliyordum taki onun gözlerinden akan yaşları görene kadar. Birden sarılıverdi elleri ellerimde gözyaşları boynumda dayanamadım ve dedimki ona ecbur değiliz sonunda uzlaştık gittiği yere kadar nefesimizin yettiği yere kadar. Hiç kimse vazgeçilmez değildir diyen ben senden vazgeçemiyorum dediğinde bana mecbur deiliz dedim. Teslim aldın beni kendine dediğinde hayır dedim teslim olmadın sadece aynı zamanda teslim ettin.

İşte böyle arkadaşlar yorularınız ve desteğiniz için tşk.

bence zamana bırak askerlik yok iş güç dogru dürüst yok diyorsun bunlardan başka en önemlisi kendi kararlarını veremediğini ailesine baglı oldugunu söylüyorsun..çok zor canımm çok zor...bence durumu zorlaştırma kendinle başbaşa kal..inan kimseyi sahiplenmeye gelmiyor..kim olursa olsun bu zor ama gercekten onu her an seninmiş gibi aynı zamanda her an da parmaklarının ucundan uçup gidecekmiş gibi davranmalı..arkadaşın kendi kararlarını verene kadr bekleyin dicem ama bana bile mantıklı gelmedi bu söylediğimm...zamanla unutalamayacak kapanmayacak yara yoktur kendimden biliyorum..yazdıgım kadar kolay olmadı benim de yaşadıklarım..bu yüzden bence çektiğin zorlukları görmezden gelme senin mutlu olmaya ihtiyacın var ama onu secersen yeni çekecegin sıkıntıları da şimdiden hazırlamış oluyorsun değil mi..düşün tart bunların hepsini..allah iyileri kötülere nasip etmez bunu da unutma engelleri senin iyiligine gibi gör..

Back
X