• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim rahat değil

larisya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.224
8
36
İstanbul
Kızlar size birşey soracağım.ilk defa böyle zamana denk geldim..eşimle birlikte olduktan yarım saat sonra banyo yapmama fırsat kalmadan adet oldum.yinede boy abdezimi aldım ama içimde rahat değil.ilişkiden sonra adet olduktan sonra ne yapmamız gerekiyor.yine herzamanki gibi boy abdesi alınırmı geçerli olurmu. annemede soramam utanırım :17: eşime sordum bilmiyorm dedi.siz ne diyosunuz?

için neden rahat değil anlamadım? senin elinde olan birşey değil ki ALLAH vergisi sonuçta, adet olurken ilişkiye girmek zaten haram ama adetten yarım saat önce ilişki yaşanmaz diye bir kural da yok,adet olunca zaten gusul de bozulur...

için neden rahat değil anlamadım? senin elinde olan birşey değil ki ALLAH vergisi sonuçta, adet olurken ilişkiye girmek zaten haram ama adetten yarım saat önce ilişki yaşanmaz diye bir kural da yok,adet olunca zaten gusul de bozulur...

işte adet olunca gusul bozulduğu için bende adetliyken boy abdezim kabul olurmu onu merak ediyorum.

Bu konularda net bir cevap zor ama bana kalırsa rahatsız olmana gerek yok.Gusül abdestini almışsın sonuçta adet olmasaydın zaten alacaktın temiz biçimde...Vesvese yapmayın....

Back
X