- 30 Aralık 2009
- 23.366
- 92.655
- 1.123
hiç üşenmedim sabah sabah konularını tek tek okudum...hep tutarsız yorumların var...
yaprak dökümündeki leyla gibiyim diyosun ; garibim leyla hiiiççç senin gibi bulaşıklarını makinaya dizip,ayaklarını uzatıp, nescafesini yapıp gecenin 1 inde ayyyy makyajımı temizlesem mi temizlemesem mi gibi dertlere düşemedi....
kızım yalnız hissetmesin diye sabah erken kalkmama rağmen gece geç yatıyorum demişsin,bütün geceni kk da geyiklerde hahahahah hihihihi boş muhabbetlerle geçiriyorsun...
kardeş,kaynana,kayınbaba da kim,paran varsa varlar diyosun ; başka bir konunda kayınpederim dünyalar iyisi babamın yapmadığı babalığı yaptı bana diyosun...
burada derdinden ağlarken gözyaşlarının aka aka bittiğini söylüyorsun ; aynı anda başka konuya yorum yazarken gayet neşelisin....
boş konular açanları eleştiriyorsun,( saçım sarı olsun, hangi yemeği pişireyim,resimli ne giydin gibi) aynı boş konulara yorum yazıyorsun,saçın hoş olmuş tatlımmmm....
insanlar konularında en ufak bir olumsuz yorum yapsalar ters ters cevap veriyorsun,bana yardım etmeyecekseniz yorum yapmayın vs vs....
santral memurumusun,mağaza müdürümüsün yoksa satış temsilcisimi....
daha bir sürü örnek verebilirim....amacın ne?
Garibim milli leyla'mız taksilerden inmiyordu diye biliyordum :) hatta kürkü giyip beğenmediği montunu nejla'nın suratına fırlattığını da neyse iş olsun diye eleştirmekten öte gidememiş bir yorum olmuş talihsizlik diyelim artık.
Son düzenleme: