• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim sıkılıyo :(

Bugün böyle oldum bende dışardaydım ama yorulcak bişe de yapmadım aşırı halsizlik ve bitkinlik var. Umarım en kısa zamanda neşeli modumuza döneriz

Bende bütün gün evdeydim döne döne yattım
O sancı bi kaç kez oldu baya canım yandı :(
İnşallah canım

Dusundugumuz ufak tefek meseleler, caktirmadan bir araya geliyor ve boyle ic sikintisi diye geliyor corekleniyor insanin gogsune...
Sonra ortada da bir sey yok neden boyle oldu diyoruz...
Guzel bir dizi veya film acin, alin elinize cikolata, dondurma, abur cubur takilin...
Pamuk gibi olursunuz...:9:
O da mi yok, en iyisi yatip uyumak...
Uyandiginizda en azindan sakinlemis olursunuz...:34:

Deniz kenarına gidip dalga sesi dinleyin, yakında deniz yoksa, gökyüzü seyredin, bir şeyiniz kalmaz. :6:

benim de ruhum çok daralıyor. hiçbirşey mutlu etmiyor. bir ışık göremiyorum. içimin tam ortasında bir sıkıntı orda duruyor öyle. sanki mengenede sıkılıyor. eski erkek arkadaşımın annesi hastanede yatıyor durumu da ağır. onun da etkisi var çok etkilendim bu durumdan. bişey yapamamak çaresiz kalmak daha da sıkıyor ruhumu..

Dusundugumuz ufak tefek meseleler, caktirmadan bir araya geliyor ve boyle ic sikintisi diye geliyor corekleniyor insanin gogsune...
Sonra ortada da bir sey yok neden boyle oldu diyoruz...
Guzel bir dizi veya film acin, alin elinize cikolata, dondurma, abur cubur takilin...
Pamuk gibi olursunuz...:9:
O da mi yok, en iyisi yatip uyumak...
Uyandiginizda en azindan sakinlemis olursunuz...:34:
Durduk yere beni üzcek şeyleri düşünmeye başlamıştım artık :)) bende yatıp uyudum ve sabaha çok şükür gayet neşeli kalktım :)

benim de ruhum çok daralıyor. hiçbirşey mutlu etmiyor. bir ışık göremiyorum. içimin tam ortasında bir sıkıntı orda duruyor öyle. sanki mengenede sıkılıyor. eski erkek arkadaşımın annesi hastanede yatıyor durumu da ağır. onun da etkisi var çok etkilendim bu durumdan. bişey yapamamak çaresiz kalmak daha da sıkıyor ruhumu..
Bi sebebi varmış demekki, Allah yardımcısı olsun şifa versin canım dua et bol bol elinden gelen budur

banada çok sık olan bi durum malesef bu.. bazen depresif takılmayı seviyorum diye düşünmeden edemiyorum:5:

Nedense bugün sabahtan beri içimde bi sıkıntı var böyle sanki biri kalbimi eline almış sıkıp duruyo :(

Burda eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz diye bi konu var onları oku gülmekten kendini alamıycaksın biraz da olsun sıkıldığını unutursun :ssz:

Back
X